GSC Haber Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek'i Sevk Etti

Pazartesi varını yokunu ortaya koymayan, futbolcusundan, teknik direktörüne, yönetimine sonsuza kadar lanet okuyacağım.

Bu artık namus meselesi olmuştur. Takımdaki herkes 30 milyonu temsil edecek ve hesabı 30 milyona verecektir. O yüzden gerekirse son maçınız olsun şı maçı alın, almak zorundasınız. Çünkü bu maç alınırsa yalı’nın, kediciğin yapabileceği hiçbir şey kalmayacak, son kurşunları. Yapısından, hakemine hepsi g.tlerine girecek, bir daha da konuşamayacaklar.

Almak zorundasınınız ve alacaksınız bu maçı, 30 milyon taraftar için, bu boynunuzun borcu.

a) Kulüp yöneticilerine 45 ila 90 gün arasında hak mahrumiyeti cezası ile;
o Süper Lig için 1.500.000 TL'den 3.000.000 TL'ye kadar para cezası

Efsane başkan dursun özbek durduramayacaksınız ulan.

Okan takımı duzgun hazırla aksi sonuçta seni yuzyılın fblisi seçeriz.

Başkan ben olsam canlı yayında ana avrat düz giderdim bu şeytan suratlı yalı kuklasına. Iyi sabırlı adam Dursun Başgan

Ne kadar kural varsa çiğnediler kafalarına göre takılıyorlar utanmadan türk futbolunun itibarı diyor yav hahaha

Ben bunun başkanlığı altındaki Milli Takıma futbolcu mutbolcu göndermem. Toplasın fenerin çöplerini oynasınlar

Bende bunu anlamiyorum varya baskan olucam bana boyle davranacaklar
İki misli bir daha konusurum
Ne ceza verebilir maca gitme yasagi para cezasi parasini oder bir daha soverim

Bu mahlukat açık açık Galatasaray düşmanı Galatasaray ile uğraşanın o koltukla ömrü uzun sürmez

Itibar mı?

Mourinhonun instagram hesabina bakabilirdi. Veya patronun açıklamalarına

dalgasını çıkaramıyor ağzından

Bende bunu anlamiyorum varya baskan olucam bana boyle davranacaklar
İki misli bir daha konusurum
Ne ceza verebilir maca gitme yasagi para cezasi parasini oder bir daha soverim
Evren bu dediğini ancak sağlam gs li bir kişi yapabilir erden gibi ,ama bizim yönetimde isim veremem ama bu tff başkanı hatta koç ile danışıklı dövüş yapan kişiler var buna eminim ben

İşin acı tarafı dursun özbek denilen ne işe yaradığı belli olmayan başkanımız seçimde bu adamı destekledi

Geri
Üst Alt