Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe'ye 1. Lig bile hayal olacak"

Son zamanlarda en sevdigim video yu paylasayim yine :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/media]

Umuyorum bu çabalarının sonucunu alacak.Bu süreçte yurtdışında ne kadar lobi yapılırsa o kadar kâr.

Türk medyası, federasyonu 3 maymunu oynamaya devam. Hadi bahalım.

Bu arada inşallah Hacıosmanoğlu inşallah. Pek güvenemiyorum bu adama ben nedense.

Yalabcının teki. Ancak konuşuyor. Göremedik bir icraatını.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konusmak disinda daha neler yapiyor bilemiyorum ama fb küme düserse bu adam efsane olur gerisi hikaye.

Laf laf laf laf boş laf

Bu işin buraya kadar uzamasının birinci nedeni,bu ezik ve şikecileri klübün hangi lige düşürüleceği konusunda anlaşma sağlanamaması.Bu yavşaklar Ptt 1.ligine razı.2011 senesinde şifaen bizi düşürün diye konuşmaları var.Yazılı olarak bunu veremediklerinden dolayı işlem yapılamadı.Biz şike yaptık bizi düşürün altında imzalarımız var deseler,bu bir nevi şikenin itirafı olacak,diğer taraftan hem tarihe hemde bir alt lige geçeceklerdi.Yarım puanlarının silinmesine bile tahammülü olmayan bu şikeciler,bakalım gözünü hangi ligde açacak!.

Konuşmak dışında ne yapıyor diyorsunuz. Ne yapsın adam be ya... Alıp Trabzon Ziganasını Azizin peşinemi düşsün... :oops:

Uzun bir zaman önce bir üye kardeşimin , bir kanat oyuncusu için " Koşup orta yapmaktan başka ne yapıyor" demesi gibi bir şey oldu yani...

Icraat gorelim icraat bos laflara karnimiz tok artik

Geri
Üst Alt