Hacıosmanoğlu: ''Kolo Toure ile anlaştık, getiriyoruz''

Melih Akan

Berlin Panteri
Bordo mavililerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Liverpool forması giyen Kolo Toure ile anlaştıklarını açıkladı. Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız.İmza için Bamba'nın feshini bekliyoruz.Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi

Constant'ı UEFA'ya bildirmemişler.Toure 3. yabancı stoperleri olacak.Bence çok plansız hareket ediyorlar.

Ts büyük atılım yaptı patlamaz umarım,birde kaçıncı stoper oldu,bu?

5 yabancı kuralından haberdar değilmi bunlar?Kaçıncı yabancı oluyor Toure?.Daha yabancı forvet almayı düsünüyorlar.Cok fena patlayacaklar gibi geliyor.Ayrıca Rumen topcunun sözlesmesini donduruyorlarmıs.

TS yanlis yapiyor, Belkalem ve Medjani niye alindi o zaman?

33 yasindaki Toure'ye birde bonservis ucreti(4milyon €)vereceklermis..

Yanılmıyorsam 10. yabancıları oldu. Eldekileri göndermeden yabancı alıyorlar.

Halilhodzic uyarıyı yaptıktan sonra gayet iyi hareket ettiler ama Sefa transferi ile durumu bozmaya doğru ilerlediler bu saçmalık olur...

Al Maluoda ne kadar katkı veriyor şimdi göndermeye uğraşıyorsun , yabancı sınırı var 3 tane yabancı stoper alıyorsun.

Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım gerçekten , neyi planlıyorlarsa ?

Nerden geliyo bu değirmenin suyu acaba? İyi transferler yapıyolar zorlarlar ilk 3'ü

Ben 2.5 milyon £ diye okumustum, buda yaklasik 4 milyon € yapiyor.

Gerekirse bonservis vermesinler adama ciddi bir senelik ücret verirler yaklaşık 2.5 milyon euro civarı.

Cardozo 2.5 milyon euro

Onur 2.5 milyon euro

Bosingwa 2.1 milyon euro

Malouda 2.5 milyon euro

Toure 2.5 milyon euro

Sırf bunların maaşı 12 milyon euro ediyor.Daha senelik 1 milyon euro civarı ücret verdikleri 6-7 oyuncu var , bonservisi sattıklarından + bütçelerinden karşılıyorlar diyelim maaşları nasıl ödeyecekler...

savunmada 5 tane yabancı oluyor. medjani, belkalem, bosingwa, constant, toure. 8 yabancının 5 tanesini savunmaya harcamak nasıl bir mantık anlamadım. daha ellerinde aykut, mustafa, ishak, musa gibi yerlilerde var. tspor plansız transferler yapıyor ya tutarsa gibi. bu kadar savunmacıyla Halilhodziç heralde 6-3-1 oynayacak.

Trabzon stadı da hızlı ilerliyor.Hatta kanımca Besiktas stadından daha hızlı gidiyorlar.

Bu ne saçma takım mühendisliği kardeşim.

Geri
Üst Alt