GSC Haber Hacıosmanoğlu: "Kupayı ben vereceğim. Protestolar beni daha çok motive ediyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1747816029609.webp

Galatasaray ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sezon boyunca yaşanan gerginlik, Türkiye Kupası finalinde tavan yapmıştı. Trabzonspor'u yenip zafere ulaşan sarı-kırmızılı takıma kupasını vermek için sahaya çıkan Hacıosmanoğlu yoğun bir şekilde protesto edilmişti.

KUPAYI KİM VERECEK?

Süper Lig'de de şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılara, yaşanan olay sonrası kupasını kimin vereceği tartışmaları başladı.

Gaziantep'teki tepkilerden fazlasının olacağı iddialarına rağmen TFF cephesinden gelen haberlere göre; Hacıosmanoğlu geri adım atmayacak. Başkan, bu soruyu kendisine yöneltenlere yanıtı net şekilde verdi:

"Türkiye Futbol Federasyonu bu ülkede futbolun amiri konumunda. TFF Başkanı olarak tabii ki kupayı ben vereceğim. Yapılan protestolar beni daha çok motive ediyor. Ayrıca hangi başkan eleştirilmedi ki! Protesto edilmemde anormal bir durum yok."

[Kontraspor]

niye protesto ediliyorum diye sorgulayacağına olaya en sığ pencereden bakıyor. sana da bu yakışırdı zaten, fazlasını beklemek hayal

neye daha çok motive oluyorsun sahte kabadayı ? gelecek sene ki operasyonlara mı ? açıklama bile başlı başına facia

500.000 Galatasaray'lı ıslıklayınca göreceğim ben seni meydan'da.

Sonra Kupayı vermiyorum demeye kalkmak yok yumruk sıkıp.

Seni ve FB'ni nasıl da üst üste koyup yendik.

protestolar beni daha çok motive ediyor

hangi konuda motive ediyor mesela? feneri seneye daha çok kayırıp şampiyon yapmak konusunda mı?

neyin motivasyonu yav yuhalanınca kupaya mı press yapacaksın napacaksın

Trabzon'da bile protesto edilen bir Trabzonlu.

Koro halinde buna ana avrat sövülmeli.

Ulan ne midesiz ne haysiyetsiz adamlarsınız yav.

Pardon adam demişim.

Geri
Üst Alt