Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
Terimi karşında görsen hazırola geçersin pis mafya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs başkanını rezil edebildiği bir konu olamadı daha çok şükür mafya bozuntusunun. Tam tersi kupa töreninde kendisinin nasıl kağıttan delikanlı olduğunu göstererek kendisini iyi rezil ettiler. Bu sürekli yalan söyleyen kişiye açık sözlü demekte ayrı garip. Nefret artık gözleri bile kör etmiş
Ezik karakterleri sevmem ben hasan heleki bir kurumu yöneten kişilerin ezik olmaya pasif olmaya hakki yok, bu herif geldigi gunden beri demediğini yapmadığını bırakmadı ki az bile yapiyor ama bizden 1 yonetici çıkıp önlüyor hemşehrim diyemedi ,erden tarzı arma aşığı birisi olsa 1 2 açıklamayla bu herifi rezil rüsva ederdi, cunku bu herif acik sözlü ama fazlasiyla cahil başkalarının piyonu ,benim 4 senedir fikrim sabit dursun kadir gecesi doğmuş yatıp kalkıp başta okan ve sonra erden dua etsin onlar sayesinde bu basarilsri kazandi koltuğunu koruduGs başkanını rezil edebildiği bir konu olamadı daha çok şükür mafya bozuntusunun. Tam tersi kupa töreninde kendisinin nasıl kağıttan delikanlı olduğunu göstererek kendisini iyi rezil ettiler. Bu sürekli yalan söyleyen kişiye açık sözlü demekte ayrı garip. Nefret artık gözleri bile kör etmiş
Ülkenin hali işte bu. Olması gereken normal davranışlar eziklik oldu ülkede. İHO gibilerini desteklemeye devam et ne diyeyim. Açıklamalarında rahatça yalan söyleyen adam açık sözlü değildir bu arada.Ezik karakterleri sevmem ben hasan heleki bir kurumu yöneten kişilerin ezik olmaya pasif olmaya hakki yok, bu herif geldigi gunden beri demediğini yapmadığını bırakmadı ki az bile yapiyor ama bizden 1 yonetici çıkıp önlüyor hemşehrim diyemedi ,erden tarzı arma aşığı birisi olsa 1 2 açıklamayla bu herifi rezil rüsva ederdi, cunku bu herif acik sözlü ama fazlasiyla cahil başkalarının piyonu ,benim 4 senedir fikrim sabit dursun kadir gecesi doğmuş yatıp kalkıp başta okan ve sonra erden dua etsin onlar sayesinde bu basarilsri kazandi koltuğunu korudu
Haciosman bugun çıkıp samiyene dümdüz kufur etse sesini cikaramayacak türde gs li bunlar
Bu gitse Ali Koç gelir göreveGelen gideni aratiyor allah bilir bu gidince bundanda beteri secilir
ben en son ilişiğimi terimi çaldıkları dönem kesmistim. çoğu macını da acıp izlemedim. o yüzden turnuvaları da bilmiyorum yok uluslar şeysi yok baska bir sey.Bu gitmeden a milli takımı desteklersem şerefsizim karşıda kim varsa ondanız artık
hangi bayrağa hizmet ettiği belli değil yıllardırToroğlu çamuru yalayarak temizlemeye çalışmış