Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.643
- 66.751
- 5.003
Fb'li yav suphi. Avatara bakÇok dikkat çekiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'li yav suphi. Avatara bakÇok dikkat çekiyorsun
oğlum suphi çok konuşma kafesine girZorbay Küçük Kayseri maçında Fred’i atmıştı. Derbiyi kaçırmıştı. Helal olsun.
Yok ya cidden arkadaşım, çok sövmeyin.Beyler @Keramettin TANRIVERDİ bir deney yapıyor kanmayın
Aramıza fenerlilere de alalım diyenlere ibret olacak hadiseler vuku bulacak
Aman diyim soğukkanlı olun
Senin kaybetmene sebep olan şerefsiz bu mu!!!!!Zorbay hangi maçlara oynamış onlarıda açıklamayan serefsizdir
Tff sitesi açılmıyor yav bu neDisiplin Sevkleri - 28.10.2025 - Hukuk Müşavirliği -Sevkler- Detay TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıwww.tff.org
hakemler aciklandi
Zorbay Küçük’ü zaten kimse sevmez ne bjkliler ne tsliler.oğlum suphi çok konuşma kafesine gir
Arkadaşın ilk dakikadan itibaren kışkırtıcı yorumlar yazmaya başladı tesadüf bu yaYok ya cidden arkadaşım, çok sövmeyin.
@Sadri Baykam saygı çerçevesinde tartışıcam diyordun tartış bakayım.
Simdi o paragrafi tekrar okudum cunku Hasan da senin dedigini tam olarak anlamamis zaten benim gibi.
Bunun ucu bize dokunursa bu durumda tavrimiz ne olur diyorsun? Aga birsey soracagim sana, bu isin sonu bize nasil dokunacak anlatirmisin?
Yani hakemler mesela GS-Konya macinda GS 2 penalti Konya kirmizi kart oynamis, diyelim o macta bu olmus ve yasanmis. Simdi bu maci biz degilde hakemler mi bagladi mi diye dusunecegiz? Macin icinde olanlari, oynanan futbolu ama bos mu verelim ? Oyuncularin emekleri falan?
Gercekten hakli bir penalti varsa , cikip oynamissak, bizden kimse el altindan para vermediyse, hakemlerin kendi aralarinda yaptigi bizi nasil bagliyor? Bizim burada tam olarak sucumuz ne oluyor da ucu bize dokunsun? Mantikli bir cevabin var mi? Mesela baska bir ulkede emsal bir durum gibi.
Tavrimizin ne onemi var ki bu durumda? Altindan birsey cikacakmis gibi de bundan biz yara alabilirmiyiz diye dusunmeye itiyorsun bu soru ile sanki sonunda ne olursa olsun, eger tavrimiz bu durumda bu konuya destek vermek ise biz de yara almayi kabul edelim mi yani? Bende diyorum ki; bizim bir dahilimiz yoksa biz nasil sorun yasayalim ya da pesinen cikabilecek her (sacma) sonucu niye kabul edelim? Bence sordugun soru mantikli degil.
Suphi seni Kadıköy'e doğru çevirir gerisini anladın.Zorbay Küçük Kayseri maçında Fred’i atmıştı. Derbiyi kaçırmıştı. Helal olsun.
Ta ta ta deyince Talisca’nın dünkü golleri aklıma geldi. İyi akşamlar
Osayi'yi atamamıştı.Zorbay Küçük Kayseri maçında Fred’i atmıştı. Derbiyi kaçırmıştı. Helal olsun.
Yakıştıramadım. İyi forumlar.Suphi seni Kadıköy'e doğru çevirir gerisini anladın.