Hacıosmanoğlu: "Tekrar 99-102 puanlı bir tiyatro izlettirmeyeceğim"

Uzun zamandır gördüğüm en saçma açıklama şu iki takım muhabbeti. Rekabeti sadece maddiyata indirgemek istemiyorum ama şu iki kulübün gelirine ve harcamalarına yaklaşabilecek 3. bir takım yokken bir zahmet ikisi de farkı açıp gitsin. Köstek olacağım demek yerine destek olalım da Avrupa'dan bir kupa daha getirebilirsek getirelim desene. Fransa'da da diyorlar mı acaba PSG çok rahat şampiyon oluyor, izin vermeyelim diye. Bunun önüne dışarıdan müdahale etmeden nasıl geçeceksin, bu iki kulüp puan farkını açınca maçlarına tetikçi hakem mi atayacaksınız, amaç ne? Şunu başka bir ülkede dese ikinci güne kalmaz başkanlığını düşürütler. Ucu açık, rezaletin daniskası bir açıklama

Bjk maçında yaşananlar fragmandı. Rakibin net kırmızı kartları atlandı ve VAR oralı bile olmadı. Aleyhimize çok rahat kartlar ve fauller verildi. Hezimetin mimarlarından biri de hakemdi. Aynı hakem geçen sene yine Bjk maçında rakibine kafa atılan bir poziyonu VAR çağırıp göstermesine rağmen görmezden gelmişti. Bu hakem bunun ödülü olarak süper kupa finaline atandı. Yönetim de her zaman olduğu gibi seyirci kaldı.

tiyarto mu demiş ?

tff başkanı birde insan çalıştığı kuruma biraz saygı gösterir. marka değerini kimlere emanet ediyoruz sonra yayın geliri düşüyor, düşer tabi.

Bizim aldığımız 102 puan anamızın ak sütü gibi helal. Sen 99 puanlık kısımdaki tiyatroyu izlettirme yeter hacı bey.

Böyle abuk subuk açıklamalar yaparsa bu yönetimin de ömrü kısa olur. Ayrıca delikanlılık falan hiç o toplara girmesin şike sürecinde dediklerinin ardından hala cb'ye yanlayan bir adamdan tiyatro nedir öğrenecek değiliz.

Sıkıyorsa gaspedilen 2011 şampiyonluk kupasını ver Trabzon'a. Görelim yönetmen misin figüran mı?

İskoç ligi falan her sen boşa izleniyor o zaman tiyatro lig ... Liverpool ve M.City kafa kafaya gittiği sezon millet merakla maçlarını bekliyordu ... Sen adaleti sağla Cuma maçında penaltı çalınan pozisyona pazar günü de çalsınlar penaltıyı başka beklentimiz yok Laz Ziya ...

Bu herifin feneri küme düşüreceğine inananlar falan vardı

Hay senin gibi başkanın.

Yeterki senin hakemlerin gördüğünü çalsın. Var adaletli davransın.

Sen önce Immobile’nin pozisyonunu görmeyen hakem ve gözüne perde inmiş var hakemini cezalandırdın mı? Bize yapılan haksızlıkları görmeyerek mi adaleti sağlayacaksın

Bir ilde 3-4 profesyonel takım var, her sene insanlar yardım topluyor. İnsanlar bıktı bundan. Her ilin 1 tane, çok çok 2 profesyonel takımı olsa bu iller bunu taşır

Profesyonel takım sayısını düşürecek herhal bu. 3. liginde 4 grubun fazla olduğunu filan söylemiş. Bu yapacaksa uzun yıllar amatör İstanbul takımlarını profesyonel liglere almamalı buda imkansız. Bu iyice sıvayıp gidecek gibi geliyor

Aga ben demiştim size bu herifi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz diye.

Alın size Hacıosmanoğlu. Yakında züppe dediği yalı çocuğu ile sarmaş dolaş pozlar verip sevgi pıtırcığı gibi takılır ortalıkta.

Geri
Üst Alt