Hacıosmanoğlu: "Tekrar 99-102 puanlı bir tiyatro izlettirmeyeceğim"

Ewt doğru diyon fenerlioğlu sadece biz 102 puan almalıyız diğeri tiyatroyla aldı

Evet feneri kayırmasaydı federasyon bu puanlara hırs yapıp çıkmayabilirdik. Sağolsunlar diri tuttular bizi...

yarası olan gocunur yav niye üstünüze alınıyonuz. ben bu sözleri fener'e demiş olarak algıladım. zaten kendi takımının daha önce fener'le şikede yarışıp onu bile kaybettiği geçmişi de var. tarih konuşturuyor adamı.

Geçen sene tiyatroysa bu sene nasıl bir tiyatro izletecekler bize

mesela fb şamp olsa 102 puanın 102sini de sokardı buna bizim yönetim ayaklarını yalar tiyatro dedi diye

Senin dilinin kemiğini.

yarası olan gocunur tabi de konuşmaya, üsluba bak?

adam hem fb'in hem de bizim topladığımız rekor puana tiyatro demiş.

yani türk futbolunun en başındaki resmi yetkili, gs'ın geçen seneki şampiyonluğuna TİYATRO diyor.

sebebi de neymiş, diğer takımlar "figüran" olmuş.

yani ona göre bir takım gerçekten güçlü bir kadro kurup, bileğinin hakkıyla maçları kazanırsa, durdurulması mı gerekiyor?

senin yapman gereken tek şey, futbolda tüm kurullarınla adaleti sağlamak. kim ne kadar güçlüyse o kadar puan toplar.

man city - l'pool 98-97 puan topladılar. ligin sonunda her iki takım da birbirini tebrik etti.

gerçi okuma-yazmayı bile 4. sınıfta öğrenen bir adamı türk futbolunun başına getirirsen böyle olur. her lafı şov. altı bomboş.

türkiye'de hemen hemen her kurumun başında bu ve benzeri adamlar var yıllardır. ülkenin içinde bulunduğu durum da bu sebepten.

Nerede mafyatik nerede kirli insanlar var hep futbolun içindeler İtalya da ki gibi temiz eller operasyonu olmalı

Geri
Üst Alt