Hacıosmanoğlu: "Yargıtay'ın verdiği karar elimizi güçlendirdi"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasıyla ilgili olarak Yargıtay'ın verdiği kararla Trabzonspor'un elinin güçlendiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay 5. ceza dairesinin, futbolda şike davasıyla ilgili vermiş olduğu kararı değerlendirdi.

Hacıosmanoğlu, Yargıtay'ın vermiş olduğu kararın Trabzonspor'un elini güçlendirdiğini belirterek, "Böyle bir kararın çıkması kamu vicdanı açısından önemliydi. Bu yönde bir karar bekliyorduk. Bu güne kadar Yargıtay diyorlardı işte yargıtayda kararını verdi. UEFA’da yetkili kurumlar da Yargıtay kararını bekliyorlardı. Yargıtay'da tarihi bir karar verdi. Bu karardan sonra kimin üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Türk futbolunun bundan zarar görmemesi için biz gereken uyarıları yapmıştık. Bu kararla Trabzonspor’un eli artık dahada güçlendi" dedi.

Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Yargıtay kararından sonra bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri değerlendirecek. Yapılacak olan toplantı sonrası yönetim kurulunun izleyeceği yol haritası kamuoyu ile paylaşılacak.

Hacıosmanoğlu: 'Yargıtay'ın verdiği karar elimizi güçlendirdi' - İHA

Sen adam olsaydin bu is bu kadar sürmezdi,tabii sen baska isler ugrasmaktan zaman bulamadin..Cakma Mafya seni...

Bu adam kadar bu işin arkasında duran olmadı bizde dahil

Valla hangi Trabzonluya sorsan ayni cevabi verir sana ,hele o Platini ile resim cektirip görüstüm yalanini atiktan sonra benim icin bitmistir bu eleman..Kura cekimi icin gidip ,sanki Platini özel görüsme yaptim havasi vermesi pek olmadi...herkes biliyordu bunun normal bir prosedür oldugunu..

ciddiye alınacak bir adam değil, boş boş atan başbakan yalakası bir zat. o yüzden ben trabzonluların yerinde olsam sadri şeneri geri getirtirim, en azından o daha olaya hakimdi

Katılmıyorum, sadece Trabzon camiasının "kanımızı yerde bırakma" baskısı yeter Hacıosmanoğlı'na. Kupayı getiremezse insan içine çıkamaz. Olay bu noktaya geldikten sonra başbakan maşbakan tanımaz.

Sen adam olsaydin bu is bu kadar sürmezdi,tabii sen baska isler ugrasmaktan zaman bulamadin..Cakma Mafya seni...

Galatasaray neyapti da sen Trabzona laf atiyorsun ? Bizim baskan ne halt yapti ? Ne adimlar atti bu surecte ? HICC

TFF dusecek dedi foss sesi kesildi , Ab kurali dedi daa yargitay ugrasacakta olme esegim olme

Bence Hacıosmanoğlunun dünyadan haberi yok..Hatta bu yargıtay kararını muhtemelen bizle birlikte tv.lerden öğrenmiştir..Ona umut bağlamasın Trabzon tarftarı varsa yoksa UEFA veya Fifa.. BU adam boş konuşup durur ancak.

Geri
Üst Alt