Hacıosmanoğlu'ndan Sert Açıklama

Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TFF Başkanı Demirören’in dün bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaları büyük bir şaşkınlıkla izlediğini ifade ederek, şu görüşlere yer verdi:

"UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino’nun, 'Şike ve ırkçılık konusunda yerel federasyonlar UEFA’nın kararlarına uymak zorundadır, TFF’nin alması gereken kararları onlara sorun' sözlerine rağmen Yıldırım Demirören’in 'Bu iş bitmiştir' açıklaması UEFA’ya çekilmiş bir resttir. Demirören’in ayrıca 'Hem milli takımı hem de 10 takımımızı kurtardım' sözleri Türk futbolundaki kirliliği ne denli desteklediğini net bir şekilde ortaya koymuştur. Kazakistan’daki kongreyi takip eden avukatlarımıza UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik’in, 'UEFA’nın her toplantısını, her kongresini yerinde takip edip, hakkınızı arayarak bizi zor durumda bırakıyorsunuz' sözleri, sayın Erzik’in de temiz Türk futbolunu istemeyen aktörlerin arasında yer aldığını gösteriyor."

Hacıosmanoğlu açıklamasında, "Şikeyi adeta destekleyen, hırsızı koruyan ve kollayan bir anlayışın Türk futbolunu uçurama götürdüğü apaçık ortadadır. Bu bağlamda sayın Demirören ve ekibini düşünmeye davet ediyorum. Türkiye’de mücadele eden tüm kulüplerinin haklarını savunmakla mükellef olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bir kulübün arkasına sığınarak kendisine bağlı olan tüm kurumları da etkisi altına almaya çalışıyor. Mücadelemiz, hakkımız olan şampiyonluğun iadesine kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu, TFF'nin son Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili aldığı karara ilişkin de şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçında hükmen mağlup sayılmamıza ilişkin, sözüm ona TFF Yönetim Kurulu kararına saygı duymuyoruz. Sabahın erken saatlerinde 15 dakika süren toplantıda böylesi önemli bir karar alınması manidardır. Bu kadar kısa bir zamanda kararın açıklanması, hükmün daha önceden belli olduğunu gösteriyor."

Bu adam da hep boş yapıyo ya.Ulan o kupayı bizden alcaklardı.Şimdi amatör kümeden kendilerine takım bakıyolardı.Az yürekli olun ya.

Fenev bize yeniliyor ve 2 gün sonra hanesine 3 puan yazliyor. Tesaduf mu? :)

Ts macinin hukmen maglup olmasi icin gereken olaylar olmadi. Sahaya taraftar falan da atlamadi zaten. Tam aksine volkan ve digerleri taraftarlari tahrik ettiler.

cıddıye alınmayacak bı adam kbmasın..once watsapp ıle oyuncu transfer etmeyı ogrensın :D

Hala konuşuyor mu bu capsiz ;d

yav he ibo he bi durum olmaz senden

mafya görünümlü pamuk prenses seni

Ulan şu adamada laf atıyorsunuz ya pess...Sadri şeneride gördü bu gözler.

Yahu adam ne yapsın aslanlar gibi konuşuyor. Adam yalnızları oynuyor resmen.Ne yapacak gidip koca kafanın boğazınamı yapışacak.

Ben anlamıyorum bir adam daha ne yapabilir. Türkiyede bu sonucu değiştirecek adamda yok.Ve bu adam bence ne gerekiyorsa yapıyor.

Geldiginde Mafya tipi var diye sevinenler vardi. Bende kanmistim bu adam o kupayi bir türlü alir diye ama az süre sonra seni RTE nin yaninda görünce anladim bir halt yapmayacagini.

Konus sen konus, ancak bu kadarini yapabilirsin.

İyide ne yapmasını bekliyor insanlar onu anlamıyorum. Hacıosmanoğlu nu seversiniz sevmezsinz ama adam uğraşıyo. Bizim yöneticiler bu kadar konuşsa şimdi birşeyler değişmişti belkide. Şuan fenerin pislik yapılanmasına tek karşı çıkan adam bu ve yanlız başına mücadele etmeye çalışıyo. Azize ettiği laflar bile yeter benim için.Oh içimin yağları eridi ''şerefsiz'' den tut ''adi'' ye kadar ne hakaret varsa etti yıldırımgillere

Kim ne derse desin Helal olsun Hacıosmanoğlu

Ulan şu adamada laf atıyorsunuz ya pess...Sadri şeneride gördü bu gözler.

Yahu adam ne yapsın aslanlar gibi konuşuyor. Adam yalnızları oynuyor resmen.Ne yapacak gidip koca kafanın boğazınamı yapışacak.

Ben anlamıyorum bir adam daha ne yapabilir. Türkiyede bu sonucu değiştirecek adamda yok.Ve bu adam bence ne gerekiyorsa yapıyor.

Hacıosmanoğlu bilerek getirildi oraya siyasi kimliğinden ötürü;yani siyaset elini kolunu bağlamış oldu Trabzon'un...Ha başkası olsa ne yapabilir o da başka mevzu. Sonuçta UEFA dahi TFF'ye yerel ceza konusunda -şu ana kadar- diş geçiremedi. Fenerbahçe'nin karşısında en az Fenerbahçe kadar güçlü bir yapı olmalı ki mevcut siyasi konjonktür kayırmacılık yapmasın. Trabzon oldukça hafif bu yönden...Biz olsak farklı olurdu misal (şu anki halimiz,Adnan Polat zamanı değil)...

Allah aşkına sen sus , mitinglere falan katıl. Sen orada olduğun sürece Ts taraftarı kupayı unutsun.Eskiden kuru sıkı derdim vazgeçtim, boncuklu silah bile değil .

Artık konuşmayı bırakıp icraat yapmalı. Çünkü artık millet sıkılmaya başladı sürekli "Hacıosmanoğlundan Sert Açıklama" başlıkları görmekten :asd:

Bu adam da hep boş yapıyo ya.Ulan o kupayı bizden alcaklardı.Şimdi amatör kümeden kendilerine takım bakıyolardı.Az yürekli olun ya.

Biz ne kadar destek veriyoruz acaba.Yönetim hükümetten aşırı çekiniyor gücünün farkın da değil. Anca Şükrü Ergün neden antipatik zat boş boş konmuşsun.

Taraftar baskısı.Sadri Şener güzüm yetmiyor dedi gönderildi.

Yok be renktas.Taraftar secimlerde kendi ayagina sikti.Sadri sener hic degilse olaya hakimdi.Bu adam geldiginden beri asarim,keserim falan dedi uctu baya bi.Simdi yoklara oynuyor.Dedigin gibi bizim yonetimde kendi derdinde.Taraftar baski konusunda cok kotu bi sinav verdi gerekirse 10 gun tff kapisinda yaticaksin alicaksin kupani.

Bu adamdan da yavaş yavaş en az Aziz Yıldırım kadar nefret etmeye başlıyorum.

Göt kili oldugun adamin laflarini benimsesene biraz. "Ben lafa degil, icraata bakarim"

Geri
Üst Alt