haddinden fazla övülen şeyler

Onur Yücel

10 Numara!
türkçe rap.

Her gün saçma sapan bir isim çıkıyor, ne oldukları belli değil. Bana göre saçma sapan sözler,çoğunun karakteri (en azından uzaktan gördüğüm) sorunlu. Nasıl bu kadar dinleniyorlar, hayret ediyorum.

kaslı kızlar.

Son dönemde oldukça var bu tipler. Bana göre bir kadın asla fitness falan yapmamalı. Spor elbette yapabilir ama kol,karın,bacak kaslı kadınlar çok çirkin duruyor. Aman uzak dursunlar.

künefe

bir türlü sevemedim. İçinde peynir olması bile midemi bulandırıyor. Defalarca yememe rağmen baklavadan,kadayıftan aldığım damak zevkini alamadım.

takım elbise

rahat bir insan olduğum için asla giymek istemem. Zorunluluk yoksa mümkün değil. Her gün giyen insanlara şaşırıyorum.

aspor

neden bu kadar izleniyor? Çok merak ediyorum. İsminde spor olmasına rağmen futbol dışı hiç bir şey yok. Yorumcularından vasatlık akıyor. Kahve muhabbetini ekrana taşımışlar.

kravat

kucukken kuzenim dugununde giydim ve baskada giymedim. official meetingslerde bile israrla giymedigim bir sacmaliktir. hirvatmiyiz lan biz.

Fener ve bjk

Genel anlamda ise bazı meslek sahibi olmuş insanlar god mod olarak görülmeleri ve kişiye bağlı kendilerini de böyle yüksekten görmeleri iğrenç buluyorum.

......
Takım elbisesi belki en rahat giysi olabilir kravatı saymazsak. Kumaşı ve özel dikişe bağlı tabiki.

Kadayıf yerim... sevmem pek bende pek gözü kapalı yerim servis edilir ise misafirlikte. Yüzüm kızarmadan da çok güzel olmuş demesini de bilirim :)

33 yaşında bizim takım oyunumuza katkı sağlamayacağını düşündüğümden sistemimize uymayacak olan Falcao transferi

Geri
Üst Alt