- 4 Ağustos 2009
- 91.935
- 73.900
- 5.358
Apo Altur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben belhandayi abartmiyorum ki sadece seviyorum. Kemal sunala komik diyenler icin yazdim onu, sacma sacma rolleri oynuyo iste yok hiyar yer yogurt doker güya hazir cevaptir ben anan demedim ki falan buna benzer bi bölüm vardi bi filminde. Sener sen'in tirnagi olamaz meselasenin Belhanda'yi abarttıgin kadarin %1'i fazla bile övülmuyordur. Övgüyü sonuna kadar hakediyor.
Onun Allah belasını versinBen Fero,
Ben yazacaktımFALKAO
Pubg. Çok sıkıyor beni yav aşırı popüler olmasına pek anlam veremiyorum.
Genel olarak Türk yemekleri. Bu aslında Türkler özelinde gözlemlediğim bir şey Türk yemeklerinin dünyada eşi benzeri olmadığı, herkes tarafından aşırı beğenildiği veya beğenileceği beklentisi veya algısı var, gerçekte böyle bir şey yok, dünya mutfakları ve yemek ile kafayı bozmuş biri olarak çok net söyleyebilirim bunu. Bir Türk olarak Türk yemeklerini tercih ederim lakin konu bu değil.
Game of Thrones. Son sezondan sonra kafamızda aşırı derecede büyüttüğümüz anlamlar yüklediğimiz net bir şekilde ortaya çıktı, diziler içinde eşitler arası birincilik gibi bir durumu var daha fazlası değil. RR Martin'in final hakkındaki düşüncesini açıkladıktan sonra genel olarak GOT evreni içinde aynı şeyleri düşünüyorum.
Alex de souza. Galatasaray'ın altın dönemi sonrası çöküşe geçtiği yıllarda FB'ye geldi, yine aynı yıllarda fener gerek stadyum gerekse de Aziz sayesinde bize göre çok daha iyi maddi imkana sahipti doğal olarak anadolu kulüpleri ile olan fark çok daha fazlaydı. Bu da doğal olarak fb'nin daha iyi kadrolar kurmasına zemin hazırladı, bizim ise ekonomik ve iç sorunlar ile boğuşuyor olmamız fb'ye fazladan alan açtı.
Bütün hikaye bundan ibaret, avrupa karnesi zaten her şeyi açıklıyor. Ek olarak beyefendilik, fairplay vs gibi pek çok konuda haketmediği övgülere mazhar oldu, saha dışında nasıldır bilmem ama saha içinde kasıtlı taban basmaları meşhurdur.
Tunus'lu sever yav çok normal, çok ciddi ortak noktalarımız var zaten. Almanları bilmem de ABD-İtalya ve İngiltere üçgeninde bizim yemekleri yiyemeyen, yese de hiç beğenmeyen çok insan tanıdım. Bir de şu var, bizim Türk mutfağı dediğimiz şey ve gerçek Türk mutfağı ile yabancıların kafasındaki Türk mutfağı arasında dağlar kadar fark var. Mesela Almanya konusunda tabiki senin 10'da birin kadar bilgim yoktur ama sadece döner özelinde mesela Almanların yerelleştirme durumu var, gerçek döner ile Almanların yaptığı döner arasında dağlar kadar far var, bildiğin bambaşka bir ürün haline getirmişler.Yemek konusuna degineyim, muhtemelen yurt disinda oldugum icin kesinlikle farkli algiliyorumdur ve bakiyorumdur olaya ama dün is yerinde bir Tunuslu ile konustum adamin benimle sohbet ettigi ilk konu Galatasaray'di digeri de Türk yemekleri. Benzerine Fasli birisi ile tanistigimda da karsilasmistim. Türk mutfagina bayiliyorlardi resmen adeta tapiyorlardi.
Zaten Almanlarin yemek kültürü cok berbat, ne damak tatlari var ne de dogru dürüst bir yemek aliskanliklari. Capraz baglarim koptugunda neredeyse 1 hafta hastane de kalmistim, adamlar aksamlari bildigin ekmek ile kasar falan yiyordu. Ac kalmayayim diye annemler ve arkadaslarim bana yemek getiriyordu.
90’lar pop.
klasına yakışmayan bi söylem olmuş90’lar pop.
Tunus'lu sever yav çok normal, çok ciddi ortak noktalarımız var zaten. Almanları bilmem de ABD-İtalya ve İngiltere üçgeninde bizim yemekleri yiyemeyen, yese de hiç beğenmeyen çok insan tanıdım. Bir de şu var, bizim Türk mutfağı dediğimiz şey ve gerçek Türk mutfağı ile yabancıların kafasındaki Türk mutfağı arasında dağlar kadar fark var. Mesela Almanya konusunda tabiki senin 10'da birin kadar bilgim yoktur ama sadece döner özelinde mesela Almanların yerelleştirme durumu var, gerçek döner ile Almanların yaptığı döner arasında dağlar kadar far var, bildiğin bambaşka bir ürün haline getirmişler.
Tunus'lu sever yav çok normal, çok ciddi ortak noktalarımız var zaten. Almanları bilmem de ABD-İtalya ve İngiltere üçgeninde bizim yemekleri yiyemeyen, yese de hiç beğenmeyen çok insan tanıdım. Bir de şu var, bizim Türk mutfağı dediğimiz şey ve gerçek Türk mutfağı ile yabancıların kafasındaki Türk mutfağı arasında dağlar kadar fark var. Mesela Almanya konusunda tabiki senin 10'da birin kadar bilgim yoktur ama sadece döner özelinde mesela Almanların yerelleştirme durumu var, gerçek döner ile Almanların yaptığı döner arasında dağlar kadar far var, bildiğin bambaşka bir ürün haline getirmişler.