- 26 Ocak 2021
- 40.949
- 40.196
- 3.078
Bu yeni avatarı ne zaman degisiyorsun yavMevzu nedir bilmiyorum, zaten beni kimse dinlemez knk , ama sen haklısındır , inanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yeni avatarı ne zaman degisiyorsun yavMevzu nedir bilmiyorum, zaten beni kimse dinlemez knk , ama sen haklısındır , inanıyorum

Genelde kimseyi engellemez ama ben yine etiketleyeyim dostum @Hayri CundBu post vesilesiyle aylar önce aramızın bozulduğu ve çok ağır kavga ettiğimiz @Hayri Cund renktaşımdan özür dilemek ve kendisine barış teklif etmek isterim. Artık küsler barışmalı…
Güzel değilmi yavBu yeni avatarı ne zaman degisiyorsun yav
Güzelde çok ciddi hava geliyor reis bu avatardanGüzel değilmi yav

Avatarshaming uyguladın resmen yaw, değiştirmiş tadını çıkartsaydı birazGüzelde çok ciddi hava geliyor reis bu avatardan![]()
Levent abiyi etiketler misin dostum? şu videoların tasarımı hakkında birşey soracaktımAvatarshaming uyguladın resmen yaw, değiştirmiş tadını çıkartsaydı biraz![]()
Eski haline dönme kutlarım reisAvatarshaming uyguladın resmen yaw, değiştirmiş tadını çıkartsaydı biraz![]()
@Gökhan AytepePoposunun resmini atmak icin bahane arayan levo ustat bana oyle bisey soylemez olm.@Melih Sönmez sana dio
Boynum ağırdı bu tarafa döndüm birazdaEski haline dönme kutlarım reis@Gökhan Aytepe
Cafer eski üye Gökhan KRALBen forumda en son saykal mıydı saylak mıydı onunla tartışmıştım da 15 sene oluyor yahu koca adamlar olduk. O da burda mı hâlâ bilmiyorum
Bu aralar @Cafer Güney var ona pis ayar oluyorum bakalım hayırlısı
Cafoya bende ayar oluyorum üstat.Ben forumda en son saykal mıydı saylak mıydı onunla tartışmıştım da 15 sene oluyor yahu koca adamlar olduk. O da burda mı hâlâ bilmiyorum
Bu aralar @Cafer Güney var ona pis ayar oluyorum bakalım hayırlısı
Gökhan kraldan da eskisi var.Cafer eski üye Gökhan KRAL