Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.431
- 49.818
- 3.133
@Vasfi Vural Vasfi'ye özel başka fotoğraflar da attımEkli dosyayı görüntüle 268910
Yapılan araştırmalar sonucu konuda bir hadise bulunamadı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural Vasfi'ye özel başka fotoğraflar da attımEkli dosyayı görüntüle 268910
Yapılan araştırmalar sonucu konuda bir hadise bulunamadı
Barış Savaş uğramaz oldu buralara, ne oldu ona?
O benle konuşmuyo reis böylesi daha iyiBarış Savaş uğramaz oldu buralara, ne oldu ona?
11-12 yaşında internetten kadın resimleri arayan çocuklar gibisinHadise..
![]()
![]()
![]()
![]()
İnstagram'da kaç kişi beğenmiş tek suçlu ben mi oluyom11-12 yaşında internetten kadın resimleri arayan çocuklar gibisin
Nasıl Hadiseler yaşandı acaba ?Hadise..
![]()
![]()
![]()
![]()
1 Hadise var Levent abi yavNasıl Hadiseler yaşandı acaba ?
Feci bir Hadise olmalı Muratcığım1 Hadise var Levent abi yav![]()
1 Hadise var Levent abi yav![]()
Bak bak Vasfi beğenmiş
Bak bak Vasfi beğenmişVasfi'nin kadın konulara girip beğenmemesi İnstagram'da güzel olan kadın şarkıcıların şarkıları paylaşılmadığında şarkıyı beğenmedim diye yazan kezbanlar gibi değil mi heis yav
![]()
Vasfi evli olduğu için bu konulara girmek istemiyo ama aklında paylaşılan fotoğraflar ve videolar var.Konu'ya girip kadınları beğenmeyen yazılar yazıyo veya yazılan yazılara katılarak kendi içindeki duyguları bu şekilde bastırmak istiyo.Bunu yapması dediğim kişilerin yaptığı kezbanlık gibiWalla anlamadım desem yalan olmaz ahbert
@Oral Sever Seni Şahin'e verip Oral'ı sevdirene kadar uğraştırmasını isteyecemM. Durmaz ile reelde arkadas oldugunuzu düsünsenize abi nasil kafa ütülerdi
Buradan bile anlamiyorum bazen ne dedigini