- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan birde ciddi konuşuyor Hatay kunefesiBu saygısızlığın karşısında bu konuda yazı yazma yetkin alınmalı bence.Kadınlar konusunda edepli ol..
Buna 2 meme olsun yeter melihim
Diyene bak !!!!!Buna 2 meme olsun yeter melihim
Seciciyimdir kardeşDiyene bak !!!!!
küçükken hayran olduğunuz tanıdığınız kızlarUlan birde ciddi konuşuyor Hatay kunefesi
Köpeke bak lan tam yerine yaslanmis
Senin gibi köpek olmayı istemek yerine şekerimle şerbetimle künefe olmak pekte sıkıntı olmazBu köpek olacam ama kabul mu
Ulan sende hepayni şeyi atma hıyar herif. Benim yazıları mı sakliyon şantajci. Orda şaka yaptikküçükken hayran olduğunuz tanıdığınız kızlar
Senin gibi köpek olmayı istemek yerine şekerimle şerbetimle künefe olmak pekte sıkıntı olmaz![]()
Forumda arama yeri diye 1 yer var yarabandıUlan sende hepayni şeyi atma hıyar herif. Benim yazıları mı sakliyon şantajci. Orda şaka yaptik
Dikkat et seni mabadindan isirmiyimForumda arama yeri diye 1 yer var yarabandı1 insanın bu kadar köpek olmak istemesi doğru mu yav
![]()
Bak normalde raporlamazdım ama bu yazılar üst üste gelince korkutan yazılar.Korkudan dolayı raporladım.1 insan önce köpek olmayı isteyip 1 de bunu da yazar mı?Dikkat et
Harbiden soruyom diğer konuda da sordum.Vatan Haini misin?Sürekli Vatan Haini olanların fotoğraflarını kullanıyosun alıntılarken..@Murat Durmaz beni sevmiyon mu lan doğru soyle
Oyuncular vatan haini miHarbiden soruyom diğer konuda da sordum.Vatan Haini misin?Sürekli Vatan Haini olanların fotoğraflarını kullanıyosun alıntılarken..
Orasını bilmem takip etmedim ama o yapımı sürekli paylaşmak sıkıntılı..Oyuncular vatan haini mi
Orasını bilmem takip etmedim ama o yapımı sürekli paylaşmak sıkıntılı..
Hadiseye laf soyletmiyorEvet ,olay nedir?
Bu başka 1 kadın konusu da olabilir.Burda gerektiğinde mizahı yaparız ama bu kadar saygısızlığa gerek yok bence..Kral hadiseye laf ettik diye düşman mı oldun bize