Haftanın Güzeli | Ester Expósito

Kendisi 26 Ocak 2000 Madrid doğumlu olup Kova burcuna mensuptur. 1.66 boyunda, beyaz tenli, sarışın ve ateşli bir İspanyolcası vardır. Geçmişte kayda değer bir kariyeri yoktur, Elite dizisindeki Carla rolüyle merdivenleri birden çıkmıştır.

zaten yas hasebiyle kariyeri olmaması normal değilimi

vis a vis diye hapishane (kadınlar) bir dizide bir iki bolum, o arada da estoy vivo da rol almisti

suan yeni bir yapımda gorev aliyor

benzama ile takildigi yönünde magazin haberleri dolaşıyordu

zaten yas hasebiyle kariyeri olmaması normal değilimi

vis a vis diye hapishane (kadınlar) bir dizide bir iki bolum, o arada da estoy vivo da rol almisti

suan yeni bir yapımda gorev aliyor

benzama ile takildigi yönünde magazin haberleri dolaşıyordu

Küçük İbo, Furkan Kızılay, Küçük Onur, Üvey Baba'daki Lamia. Bunların hepsi erken yaşta kariyer sahibi oldular.

Küçük İbo, Furkan Kızılay, Küçük Onur, Üvey Baba'daki Lamia. Bunların hepsi erken yaşta kariyer sahibi oldular.
zaten 16 yaşında başladı dizi isine ,tiyatrocu
20 yasinde ursula hanimin (tokyo) rekorunu kırıp instagramda onu gecti ;D daha ne yapsın

zaten 16 yaşında başladı dizi isine ,tiyatrocu
20 yasinde ursula hanimin (tokyo) rekorunu kırıp instagramda onu gecti ;D daha ne yapsın

Ursula Hanım bizim gönlümüzde hep birincidir. Kendisi Maserati'dir, binen kişiler de bayağı şanslı kişilerdir.

Danna Poala-bizim insanımıza daha çok hitap ediyor gibi

Alina Boz da benim için bu hatunun Türk versiyonudur. (Daha doğrusu, yarı Türk)

Mal mısın sen üstat gel yol yakınken dön 👋Taburcu oldum taburuma dönüyorum savaşmaya devam
1588055906847.webp

Geri
Üst Alt