Hagi, Ajax'a Gidiyor!

Ianis'de potansiyel var, ama daha patlama yapamadi daha genc. Bize gelseydi ters olacakti, ve kiyaslamalar olacakti.

Ajax istiyorsa bize dusecek tek sey hagiyi hollandaya goturecek ozel ucagi tahsis etmektir.

Ajax 15 yaşında bir Türk çocuğa profesyonel sözleşme yapmış. Geleceğin yıldızlarından deniyor. (naci ünüvar)

Adamlar biliyor genç oyuncu kazanmayı. İanis bize gelse tam potansiyeline ulaşabilir mi bilmiyorum. Belki de oradan bir altyapı antrenöre bulmamız lazım.

Alakası yok sorunun onla.Mentalite ve kamuoyu yönelimlerinin değişmesi lazım.

2 seneye 30 milyona birilerine cakacaklar demekki

Olmazdı bu çocuk burada zaten. Ayrıca çok büyük bir sıçrama yapabileceğini de düşünmüyorum

haginin oğlu nasıl 2 milyona gider ya

zidanın çakma kaleci olan oğlu bile en az 10 milyona transfer yapar

Mutluluklar dileriz.

Ajax istiyor ise tabiki oraya gitmeli.

Her genç oyuncu adına en iyi ve doğru adres orasıdır. Hiç duygusallık yapmaya gerek yok.

Ajax 15 yaşında bir Türk çocuğa profesyonel sözleşme yapmış. Geleceğin yıldızlarından deniyor. (naci ünüvar)

Adamlar biliyor genç oyuncu kazanmayı. İanis bize gelse tam potansiyeline ulaşabilir mi bilmiyorum. Belki de oradan bir altyapı antrenöre bulmamız lazım.

Riekerink o maksatla gelmisti. Dursunun bok yemesiyle a takim antrenoru oldu bitti herif.

Zaten son donemde GS aleyhine her olayda dursunun imzasi var, Allahin cezasinin!!

2 Milyona HAGİ alınmaz mı ya ? Bir defa HAGİ'yse bu formada bir şansı muhakkak hak ediyor. Ayrıca ne kadar kötü çıkabilir. HAGİ yahu bu !

Bütün genç takımlarımız şampiyon oluyor, ama A takıma adam çıkaramıyoruz! Bu konunun üstünde bir durmak lazım.

Cikartiyoruz da az, kaliteleri de cok yuksek degil. Ama cok da olumsuz olmamak lazim ozellikle bu ulkede rakiplere baktigimizda. Biraz kalite artisi gerekiyor.

Fizik kalitemiz de berbat. Su Bartelli miydi kondisyon reisin bi de altyapiya el atmasi sart!! Ufledimi semih gibi uçup giden, emre colak gibi yerlerde surunen vitaminsiz oyuncular cikmasin artik alt yapidan!

Geri
Üst Alt