Hagi: "Bu Kadro'yu Uçururum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hagi: "Bu Kadro'yu Uçururum"

Bizim kadro süper aslında ama başımızda doğru düzgün hoca yok maalesef. İlk 11'e Flamini gibi 1 oyuncu alınsa yeterlidir Süper Lig'in en iyi ilk 11 ilan etmek için. Yedek olarak da 4-5 isim alınırsa, ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip oluruz. Hagi söylediği gibi uçuramıyorsa bu kadroyu, kendi beceriksizliği. Ben rahatlıkla şu durumda bile şampiyon yaparım bu kadroyu.

Ulan Serhat. :asd:

Dün futbol olarak cok iyiydik. Oyuncu degisiklikleri rezalet. Hagi o konuda kendini gelistirsin bence. Manisaspor maci haric oyun olarak fena degiliz. Ama golcü yok bu sefer.

cemal ozgorkey istifa edip secime gidilmesi lazim demis

bizim kadro süper aslında ama başımızda doğru düzgün hoca yok maalesef. İlk 11'e flamini gibi 1 oyuncu alınsa yeterlidir süper lig'in en iyi ilk 11 ilan etmek için. Yedek olarak da 4-5 isim alınırsa, ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip oluruz. Hagi söylediği gibi uçuramıyorsa bu kadroyu, kendi beceriksizliği. Ben rahatlıkla şu durumda bile şampiyon yaparım bu kadroyu.

ocd

Kadro güzel olsa belki uçurur ama bu kadro uçmaz be Hagi.

İlk devreyi 25 puan toplayamassak kümeye doğru uçacaz zaten.

Kim uçuyor bilmiyorum ama ben uçuyorum onu biliyorum. Her maç sonrasında etrafımdaki diğer taraftarlar tarafından tahrik edilmekten... Ama iyi günde kötü günde....

Hagi bizi çok seviyo, o kadar çok seviyoki seneye maçlar açık kanaldan verilcekmiş.

kontrolsüz güç güç değildir fazla uçtuk :D

bu gidişle sen kendin uçacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt