Hagi mi? Sneijder mi?

Kıyaslamayı gereksiz görüyorum.

Ama içimden Hagi demek geçiyor.

Bu anket daha iyi olmuş anketin cevabına gelirse Gheorge Hagi ustaya saygısızlık etmeden inşallah Sneijder de Hagi gibi efsanemiz olacak.

inşallah sneijder 5 sene sonra hagi ile kıyaslanacak mertebeye ulaşır..

büyük ihtimalle yine kaybeder ama "belki" kıyası hakeder.. hele önce bir kıyaslanma hakkını kazansın..

acık ara hagi.tek sannsızlıgı romanyada dogması hagının.futbolda söz sahıbı bır ulkede dogsaydı maradonadan daha çok dunya kupası kaldırırdı.

ya bari birbirine yakın anketler açın neye göre cevaplıcaz şimdi bunu hagi tabiki en az sneijder mi alex mi anketi kadar saçma buldum anketi açan arkadaş kusura bakmasında geyik için açtıysa birşey demiyorum tabi..

Hagi sana 40 metreden bir cakar; nereye koyacagini bilemezsin o istatistikleri..

Sneijdere ayıp olmasın ama hagi onunla top diye oynardı.

Hagi bir zidane , maradonalar ile kıyaslarım ancak.

Ordada bir yarım adım geride kalır bence sadece.

Edit : sneijderi hanginiz tıkladı oylamada ? :DD

Sneijdere ayıp olmasın ama hagi onunla top diye oynardı.

Hagi bir zidane , maradonalar ile kıyaslarım ancak.

Ordada bir yarım adım geride kalır bence sadece.

Edit : sneijderi hanginiz tıkladı oylamada ? :DD

Dur, Fatih kardes. adami linc mit ettireceksin ulu ortada ?

Heh en sonunda Sneijder'e de Hagi'ye de yakışır bir anket olmuş. Yok Hagi mi Alex mi? Yok Sneijder mi Alex mi? Bu anket biraz daha dişe dokunur olmuş. Eğer kariyere bakarsak Sneijder'in hem CL şampiyonluğu hem de DK finali var. Bu noktada Hagi'den önde diyebiliriz. Ama Hagi'nin Galatasaray ve Galatasaraylılar için ifade ettiği anlam çok farklı. Sneijder'in gönlümüzde o mertebeye ulaşabilmesi veya geçebilmesi için UEFA kupası+Süper Kupa'nın bence bir tık üstü olan CL şampiyonluğunu formamız altında kazanması gerekiyor.

Geri
Üst Alt