Hagi, Pazar Günü Arena’da!

Hagi'nin bu saatten sonra Galatasaray'a sağlayacağı en büyük yarar, oğlu Ianis Hagi'yi kolundan tutup florya'ya getirmektir. Ha ödülünü de alsın o ayrı tabi efsanedir candır :D

Gelsin tabi ya.. :)

Hayırlı olsun off

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray'ın üzerine ne zaman karabulutlar üşüşse ve taraftar tepki göstermeye başlaşa kurtarıcı olarak hep Hagi gelip o havayı bir nebze de olsa dağıtmıştır. Çünkü Hagi der ki; "Galatasaray ne zaman iyi ben mutlu, Galatasaray ne zaman kötü ben burda." (1996, 2004, 2011 ve şimdi de 2014) Vaziyet yine aynı. Embesiller 'Hagi iyi futbolcuydu, ama ...' demeye devam etsinler. Bu adam Galatasaray'ın ta kendisidir; ve de rüzgarın kayadan alıp götüreceği en fazla üzerindeki tozdur.

Metin Oktay'ın dediği gibi, Galatasaraylılık bir din, bir mezhep gibiyse; sen de son peygamberdin Hagi.

Çok büyüksün Hagi'm, çok.

Galatasaray'ın üzerine ne zaman karabulutlar üşüşse ve taraftar tepki göstermeye başlaşa kurtarıcı olarak hep Hagi gelip o havayı bir nebze de olsa dağıtmıştır. Çünkü Hagi der ki; "Galatasaray ne zaman iyi ben mutlu, Galatasaray ne zaman kötü ben burda." (1996, 2004, 2011 ve şimdi de 2014) Vaziyet yine aynı. Embesiller 'Hagi iyi futbolcuydu, ama ...' demeye devam etsinler. Bu adam Galatasaray'ın ta kendisidir; ve de rüzgarın kayadan alıp götüreceği en fazla üzerindeki tozdur.

Metin Oktay'ın dediği gibi, Galatasaraylılık bir din, bir mezhep gibiyse; sen de son peygamberdin Hagi.

Çok büyüksün Hagi'm, çok.

i love u, man

oglu floryaya felan gelmesin bisey olucagi varsada olamaz yetisip altyapiyi aldiktan sonra gelsin ozamanda gelirmi bize tabi :D

Gelip maçı izler orası ayrı. Ancak başkan seneye lig de kalma mücadelesi düşünüyorsa Hagiyi getirebilir. Hagi Sneijderi falan yollayıp geleceğin yıldızı diye stancu gillerden raul rusescu falan alır.

muslera

veysel semih hakan telles

ceyhun

selcuk melo

sneijder

drogba hagi

Hagi gibi bir efsaneyi teknik direktör olarak değilde, antrenör olarak kullanabiliriz. Nasıl Tafo kaleci antrenörü ise Hagi'ye de öyle bir görev verilebilir.

# tapatalk #

Vedat'ın bile aldığı efsaneler ödülünü Hagi daha yeni mi alıyor :surprised:

Gelsin de alem efsane görsün.Bize futbolu sevdiren adam.

hoşgelsin efsane umarım efsane bir ezici galibiyete tanık olur gider

Yani? Ne kadar komplekslisiniz

Geri
Üst Alt