Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi Görevinden Alındı mı?

bülent korkmaz ne verdi takim ayaw.lincolnu küstüren 2. adam.kewelli uefada stoper oynatan zihniyet

Ozaman bize hayirli olsun demek düser nediyelim, bir zamanlar marka degeri bu adam yüzünden tavan yapmisti ama iste futbol böyle is, dün yüzüne güldügünün bugün tükürebiliyorsun.

bknz adnan polat, bknz. özhan canaydin, bknz. fatih terim, bülent korkmaz...örnekleri cok :)

basarili isen herkes el üstünde tutar..basarisiz isen yerden yere vurulursun...hayatin akisi, kurali böyle...böyle gelmis böyle gidecek...

polat secime falan gitmez,cünkü kaybeder

bence sadece lusecsu ve geretse ayip oldu.gerisi zaten bisey yaptigi yoktu

hadi behri bu sefer dogru haber ver len

anlasilan o ki duruk karisik

Belliki Adnan Polat ne yaptigini bilemiyor su an aslinda onunde mali kongre olmsaydi

kesin istifaetdirmisdi Hagiyi

ne gunlere kaldik

ya bu ioste Basarisiligin en buyugu Galatasaray bir yilda 2-3 TD degistiriyor

Istifa et be daha ne bekliyorsun ...amacin ne basaramadin iste

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına yarın (25 Mart Cuma) sabah 10.30’da basına ve taraftara kapalı antrenmanla devam edecektir.

galatasaray.org

antrenmana cikarsa veya cikmaz ise bilirz gitti mi kald mi...bugün biseyler beklemek yalan olur

Hagi pazartesiye kadar takimin basinda kalir. Ondan önce aciklama felanda gelmez.

Ozaman bize hayirli olsun demek düser nediyelim, bir zamanlar marka degeri bu adam yüzünden tavan yapmisti ama iste futbol böyle is, dün yüzüne güldügünün bugün tükürebiliyorsun.

aynen öyle hocam tebrikler...

Ligtv haberi ilk ben vericem diye zorlamaya devam ediyor :) Schuster olayında ağızları yanmıştı,Ömer Güvenç Schuster'in istifa haberini aldığı halde 1 gün beklettiği için çok pişman olduğunu yakınıp duruyordu, bu sefer duyum geldi mi haberi giriyorlar..

Hakan Balta bu takıma bu kadar zarar verdikten sonra sonra isterse Bale gibi oynasın istemem. Yüzünü görmeye bile tahammülüm yok artık.

yurtdisi edilmeli, hatta vatandasligi elinden alinmali...ne vurdum duymaz bir insan ya...

aklima söyle bir sey de geliyor...acaba kendisi f5'li mi, malum f5 de sol bek sikinitisi var...belki mümkün oldugu kadar cok hata yaparsam beni onlara yollarlar diye düsünüyordur...yanlis mi hatirliyorum emin degilim ama sanirim f5 ile transfer dedikodulari da cikmist...

yurtdisi edilmeli, hatta vatandasligi elinden alinmali...ne vurdum duymaz bir insan ya...

aklima söyle bir sey de geliyor...acaba kendisi f5'li mi, malum f5 de sol bek sikinitisi var...belki mümkün oldugu kadar cok hata yaparsam beni onlara yollarlar diye düsünüyordur...yanlis mi hatirliyorum emin degilim ama sanirim f5 ile transfer dedikodulari da cikmist...

Bizden sonra en fazla Ankaragücü'ne gider.

Ligtv haberi ilk ben vericem diye zorlamaya devam ediyor :) Schuster olayında ağızları yanmıştı,Ömer Güvenç Schuster'in istifa haberini aldığı halde 1 gün beklettiği için çok pişman olduğunu yakınıp duruyordu, bu sefer duyum geldi mi haberi giriyorlar..

Yalnız Ömer Bahriye göre kat kat sağlam duyumlar alıyor , bizim kısmetslizliğimiz Bahriye duyumları hep yanlış :o

Hagi gittide açıklamayı bekletiyorlar. Yoksa yalanlama çoktan gelirdi :). Şahsi fikrim pazar günkü kongreyi bekliyorlar. Pazartesi Haginin bavulu eline verilir. bir iki gün daha sabredin...

Gönderilmesi kesin o yüzden Mı? fazla olmuş..

Bir kez daha yaziklar olsun sana adnan POlat

Niye kovuyorsun Hagiyi??

Buraya yaziyorum Hagiyi kovarsa ben kufur edecem Adnan Polata

Bu kadarda olmaz ki Gerets Kalli Skibbe Bulent Rijkaard Hagimi Hatali arakadas???

Hic kendinde hata bulmuyoirmus cek git iste cek git YAPAMIYORSUN iste

beyler ben Ertem Sener'in yalancısıyım.. Hagi yarın gidiyor yazmıs twitter'a..

buarada adnan polat kongre oncesi adım 1 sezonda 3 hoca degiştirdiye cıkmasın diye yarın acıklanmaz gibime geliyo bnm.. bence boyle yapar kongreden once kovmaz..

Geri
Üst Alt