Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

yeni gelen td tugay'ı istemiyorum derse ne yapacaksın? tugay ikinci adam olmam derse ne yapacaksın? geçiniz.

Terim, Kafkas, Avci bunlar yaninda tugayi ister olduki yabanci bir antrenor geldi yanina turk yardimci vermemek tam bir dangalaklik olur

Bakalim Hagi Rijkaard gibi efendice ayrilacakmi,hic sanmiyorum.

E hani karar falan alınmamıştı Hagi hakkında.Adnan'ın iyi yaptığı tek iş yalan söylemekti, 5 - 6 ay çıkmıyodu ortaya gerçek,demek ki artık onuda yapamıyo.Hayırlı olsun.

O olayın Hagi ile alakası olduğnu hiç sanmıyorum.Beceriksizler gelirken 4 yıllık sözleşme diyorlar,giderken kiralık.Hagi umarım dobra dobra açıklar bu olayı giderken ve Adnan Polat rezil olur.

Mehmet Helvacı açıkladı bunu.Aynen öyle kardeşim.

Sporx düştü haberi.

Ve Hagi gitti!..

Galatasaray'da beklenen oldu ve Hagi resmen gitti..

Galatasaray'da Antalayaspor karşısında Tugay Kerimoğlu takımın başında olacak...

Ayrıntılar az sonra...

İnşallah demek hoşuma gitmiyor ancak olması gereken buydu. Seni her zaman futbolcu halinle hatırlamak istiyoruz Hagi, ne kadar çok kalırsan hoca olarak her şey o kadar kötü olacak.

Hagi şuan kara kutu gibi.Bence konuşursa çok şey değişir.

ts yede yenilip gönderseydik adamların şampiyonluğuna engel olabilir bu hamle:mad:

Hagi'nin gitmesi doğrudur.Ama Hagi'nin yapamayacağını bile bile, onu kalkan olarak kullanıp bir Galatasaray efsanesini kendi koltuğu uğruna mundar eden sayın polata ne diyelim.Neden halen gitmiyorsun.Neden çocukluk kahramanlarımızı harcıyorsun.Bu kadar mı kötü insanlarsınız?

8992.jpg

Fatih Terim'le anlaşılmış olabilir mi?

Geri
Üst Alt