Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

İstifa etmiş galiba tazminat ödenmiyecek sanırım.

6 tane teknik direktor degisti nezihi degismedi gitti beton mu atti bu adam napti

Galatasaray'da ŞOK GELİŞME = Fanatik..

bir oyuncumuz falan öldü sandım başlıgı görünce.. Haginin gitmesi şok bir gelişmemi. :D

Bence BAHRİ'nin verdiği haber yalan olmaz.. zaten beklenen bi durum ama acıklaması zaman alabilir cünkü pazar gününe yem olarak kullanabilir adnan bu olayı

Skibbe Frankfurtan ayrildi. Belki Skibbe yi getirir

Bu Ersun Yanala karsi olanlari anlamiyorum,Hakan Sükürü Terimde almamisti sonradan Milli takima,Senol Günes Ersun Yanalin kurdugu takima kondu.

Beklenen birşeydi Adnan Sezgin hamlesinden sonra. Bundan sonra sığınacak birşeyi kalmadı Polat'ın. Başarılı olmak zorunda!

Ne kadar erken giderse o kadar iyi..

Bence sezon sonunu beklemeden yeni hocayla anlaşılmalı..

Vakit çok önemli..

Seref Aydın twitter'da Hagi hakkında gelişme yok olursa ilk ben söylerim diyor.

gitmedi yani daha:)

Bu Ersun Yanala karsi olanlari anlamiyorum,Hakan Sükürü Terimde almamisti sonradan Milli takima,Senol Günes Ersun Yanalin kurdugu takima kondu.

ersun yanalin kurdugu takimlar belli renkdas ilk 20 haftaya oynar zirveye hata 20 degil ilk yari boyunca sonra dusus asagiya dogru cakilmaya baslar

Geçen ay Polat'ın Lippi ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

İsimli bir yabancı getirecek anlaşılan

Boşta kimler var ki

:D ulan daha 1 saat önce hagi takımın başında dediya polat 1 saatte ne değişti :D

ciddi mi yahu. allah allah. açıkçası yönetimin sene sonuna kadar bekleyeceğini tahmin ediyordum. tugay'ı takdir etmek lazım, adnan polat tarafından çiğ çiğ yenme riskini göze aldı.

tugay'ın gazı ile bir iki maç alırız, ondan sonra bakalım. benim umudum sene sonuna kadar iyi gidersek, bir de beşiktaş'ı falan yenersek, tugay'a gelecek sene için de sarılırız belki güzel şeyler bunlar.

Mali kongre öncesi bu hamlenin yapilmasi nasil yorumlanir? Onu tartisalim bence.

Benim fikrim ibra olacagini biliyor, mesajini da verdi. Hicbir karar almamis olsaydi, mali kongrede güzel seyler olabilirdi. Secim karari alacagini da sanmiyorum.

Geri
Üst Alt