Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Doğru çıkmazsa Ligtv.com.tr'nin imajı fena zedelenir bence.

Gideceğin kesin o yüzden sıkıntı yok..

Resmi site niye yalanlamiyor o zaman?

Hagi nasıl olsa gidecek,Ligtv erken bildim ayağına yatar..

Bahri-1

Pınar-2

O yüzden Ntvspor ve Resmi sitedede görmeden inanmam..

Ioan Becali, cel care afirma ca "Regele" va ramane la Istanbul pana la finalul acestui sezon.

"Am vorbit cu Hagi acum doua ore, miercuri are antrenament, nu se pune problema sa fie dat afara. Nu exista nici o sansa ca el sa plece. Ieri am fost in Turcia si sunt convins ca el va continua pana la finalul sezonului", a dezvaluit Ioan Becali la GSpTV.

Direk olarak programdan alinma.

"Becali sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacagini soyledi.

2 saat once konustuk, Carsamba idmani var, gonderilmesi soz konusu degil. Dun Turkiye'deydim ve de sezon sonuna kadar gorevine devam edecek."

Becali'nin boş yere konuşacağınıda sanmam..

Milliyet kaynağı lig.tv göstermeden manşetten verdi. Hagi İstanbul'a geliyor, karar yüzüne söylenecek demişler.

Eğer haber doğruysa lütfen hem bu forumdan hem de yönetimden isteğim efsanemizi bize yakışır bir şekilde uğurlayalım. Bayat bayat konuşup Hagi'mizi ve bizi üzmeyin renkdaşlar. Lütfen.

Bugun gitmezse yarın gider , artık Hagiyle olamaz bunu Polatda çok iyi biliyordur , o yüzden bence Hagi kesin gitti...

yazik arkadas

karari bile suruncemede adamlarin:)

onu bile guzelce yapamiyorlar

ne bicim adamlar yonetiyor bizi arkadas

ne yaptikta bu adamlari hakettik bilemiyorum

Galatasaray'da Teknik Direktör George Hagi'nin sözleşmesinin feshedildiği, takımın başına sezon sonuna kadar Tugay Kerimoğlu'nun getirildiği belirtildi...

İHA

Milliyet kaynağı lig.tv göstermeden manşetten verdi. Hagi İstanbul'a geliyor, karar yüzüne söylenecek demişler.

Eğer haber doğruysa lütfen hem bu forumdan hem de yönetimden isteğim efsanemizi bize yakışır bir şekilde uğurlayalım. Bayat bayat konuşup Hagi'mizi ve bizi üzmeyin renkdaşlar. Lütfen.
Madem boşuna yol masrafı niye yaptırıyorlar..Fax çekselermiş:D

Umarım haber doğru çıkar..

Galatasaray'da Teknik Direktör George Hagi'nin sözleşmesinin feshedildiği, takımın başına sezon sonuna kadar Tugay Kerimoğlu'nun getirildiği belirtildi...

İHA
İnşallah kardeş..

Bahri olayında kusura bakma,Alışdım çünkü onun haberlerine,Dileğimiz ilk defa doğru çıkması:D

Ya Sezon sonuna kadar ne demek ya offff , sezon biticek sonra yeni Td gelicek , oyuncuları tanıyıcak , transfer istiyicek ohaaaaaaa , gelirse şimdi gelsin yeni Td.

Doğru bir karar olmuş olur, tabi haber doğruysa... Ama her ne olursa olsun Hagi bizden biridir, adına yakışır bir veda olsun; kimsenin kalbi kırılmasın.

Bu söylediklerin herkes için geçerli ama. Hagi dediğimiz adamın kredisi bile 6-7 maçtı sonra hakaretler başladı. Fatih Terim? Rijkaard? Yani herkes için geçerli bu. Abdullah Avcı bu riski almaya değer, inanılmaz işler başardı İBB'de. Seyircisiz, bütçesiz. Adam buldu, yetiştirdi. Top oynattı takımına.

ama hagi de olaganüstü yanlis (daha agir bir kelime kullanirsam ceza yerim :) )isler yapti...cocuk getirsen ypamaz, sokaktan adam getirsen yapmaz...avci veya bir baskasi böyle islere (ya da bukadarina) kesinlikle kalkismaz diye düsünüyorm...

Takımın amacı yok bişeyi kalmamış. ha sezon sonu ha şimdi.. gerçi tugayında neler yapabileceğini görmek iyi olur..

Madem boşuna yol masrafı niye yaptırıyorlar..Fax çekselermiş:D

Umarım haber doğru çıkar..

İşte bayat derken bundan bahsediyorum. Sen kendi efsaneni faxla kovarsan senin büyüklüğünü sorgularlar. Bu şekilde düşünenlerin de aldığı aile terbiyesi tartışmaya açık hale gelir.

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ilk adayim Fatih Terim´dir. Herkes biliyor zaten :)

Ama ben Abdullah Avci´ya güvenirim. Ben tarzini, oyun anlayisini cok begeniyorum. Elindeki kadroya ragmen baya iyi isler yapmistir. Bence IBB Türkiye´nin en siradan takimlarindan biridir. Ama performansi sasirtici. Dezavantaji da var ama. Abdullah Avci hic kaliteli bir takim calistirmadi. Kaliteli oyuncularla calismadi. Bu baskiyi kaldirabilecek mi? Kaldirirsa yeni bir Fatih Terim yaratiriz.

tugayda harcanmasın lütfen . başka birini getirin tugay olmaz

Geri
Üst Alt