Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Ligtvde yarim saattir Haginin gidisini konusuyor Hasmet,kesin bilgi olmasa bukadar emin konusmazlardi,bence kimin gelecegini tartisalim

bundan sonra herşeyin hayırlısı olur inşallah

Şu anda en çok gelmesini istediğim Td Fatih Terim , katılan olur katılmıyan olur ..

Ama bizi bu durumdan çıkarabilicek nadir Tdlardan biri.

Tugay takımın başına gelsin ama gelecek sezonda takımda kalmak şartı ile..Harcanmasını istemiyorum..Gelecek hoca ile birlikte çalışmaları sürdürürler.

Terim ya tam kurtarir,ya tam batirir,ortasi yok.

gelmesi yanlıştı zaten bir kere hiç gitiirmiçektin hagiyi

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ilk adayim Fatih Terim´dir. Herkes biliyor zaten :)

Ama ben Abdullah Avci´ya güvenirim. Ben tarzini, oyun anlayisini cok begeniyorum. Elindeki kadroya ragmen baya iyi isler yapmistir. Bence IBB Türkiye´nin en siradan takimlarindan biridir. Ama performansi sasirtici. Dezavantaji da var ama. Abdullah Avci hic kaliteli bir takim calistirmadi. Kaliteli oyuncularla calismadi. Bu baskiyi kaldirabilecek mi? Kaldirirsa yeni bir Fatih Terim yaratiriz.

evet simdiye kadar hic büyük takim calistirmadi...ve zorluk ve ya aliskanlik dönemi cekecegi asikar...zira ottmar hitzfeld'in kitabini okudum, o bile kücük takim ile büyük takimi calistirmanin zorluklarini anlatiyor (isvicre gibi bir ülkede, hani biz herkesi kücük görüyoruz ya :D, orada bile ne zorluklar cekmis...avci'yi cig cig yerler herhalde) ama bende avciya güveniyorum...yerli-tecrübeli-yabanci karmasini en iyi gerceklestirebilecek yerli hoca gibi duruyor...

sorun yumagi tjikuzu'yu bile adam etmisti...artik siz düsünün :)

Adnan Polat kalirsa, Fatih Terim kesin gelir, yani onu getirmek icin herseyi yapar.

Yalan olsa resmi site aciklama yapardi. Yarin aciklanir merak etmeyin

Oh be kurtulduk. Tazminatını alır paşa paşa yer.

Adnan Polat akilli adam :) Mali kongre öncesi gazladi ortaligi yine :D

ben seref aydina guvenirim aga gitmedi diyorsa gitmemistir, bahri daha gecen hafta ardanin hakkinda yalan haber yapti

Geri
Üst Alt