Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Hagi gitti diye kimse sevinmesin, kimse de üzülmesin,

Rijkaard gittikten sonra taraftar bir Terim dedi, bir Hagi..

Terim gelmedi, Hagi geldi,

Bir nev'i gaz alındı. Hele birde Kadıköy'de alınan beraberlik,

Bugünlere getirdi bizi,

Adnan Polat sanıldığı kadar aptal değil, tam tersine akıllı adam

ama taraftarı aptal sanıyor bu da onun zaafiyeti,

Harcayacabileceği ne kadar adam, kullanabileceği ne kadar koz varsa kullandı.

Yarın Hagi gittikten sonra çıkıp ekrana

' Ne yapılması gerekiyorsa yaptım, taraftar Hagi'yi istedi getirdim ama olmayınca olmuyor, bir kere bizim topumuz direğe çarpıp girsin '

tarzı açıklamalar yaparsa kimse şaşırmasın.

Kendince hiç bir şey olmamış gibi olağan hayatına devam edebilir.

Doğrusu hiç şaşırmam.

son durumlar ne yönde duyumcular ne diyor?

Bence yeni bir heyecan lazım.Yani Terim gelse bence yine düzelemeyiz.Artık ben Lucescu,Terim,Hagi gibi isimleri duymaktan bıktım.Başka teknik direktör mü yok yahu?Slaven Bilic gelse takımı adam eder.Adam adeta yeni jose mourinho.

n24812783736_652098_5829.jpg

Bence yeni bir heyecan lazım.Yani Terim gelse bence yine düzelemeyiz.Artık ben Lucesku,Terim,Hagi gibi isimleri duymaktan bıktım.Başka teknik direktör mü yok yahu?Slaven Bilic gelse takımı adam eder.Adam adeta yeni jose mourinho.

Stada Rolling Stones tişörtüyle giderim.

Bence yeni bir heyecan lazım.Yani Terim gelse bence yine düzelemeyiz.Artık ben Lucesku,Terim,Hagi gibi isimleri duymaktan bıktım.Başka teknik direktör mü yok yahu?Slaven Bilic gelse takımı adam eder.Adam adeta yeni jose mourinho.

n24812783736_652096_5411.jpg

ondan hırvatistan türkiye maçından sonra haber alınamıyormuş :D

Galatasaray'da görevden alındığı iddia edilen teknik direktörü Gheorghe Hagi İstanbul'a geldi. Romanya'daki tatilinden dönen Hagi, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.

bence yeni bir heyecan lazım.yani terim gelse bence yine düzelemeyiz.artık ben lucesku,terim,hagi gibi isimleri duymaktan bıktım.başka teknik direktör mü yok yahu?slaven bilic gelse takımı adam eder.adam adeta yeni jose mourinho.

:016:

:d

Galatasaray'da görevden alındığı iddia edilen teknik direktörü Gheorghe Hagi İstanbul'a geldi. Romanya'daki tatilinden dönen Hagi, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.

Hagi´yle de bas basa görüsüp aciklarlar. Resmi site aciklama yapardi yoksa. Bütün siteler Hagi gitti diyor.

bu adami taniyan varmi aranizda ??

gs ye en cok getirmek istedigim td j.mourinho'dan sonra...

250px-Sre%C4%8Dko_Katanec.jpg

Gelicek 3 isim olabilir.. % 80 TERİM % 10 abdullah % 10 Ertuğrul Sağlam

renkdaslar gerceten futbol dahilerisiniz :)

evet sahis srecko katance (sampdoria'da da oynamisti)...calistirdigi takimlarda tarihi basarilar elde etmis birisi...oynattigi futbol özellikle slovenya milli takimina hic hafizamdan silinmedi...müthis göze hos gelen, ayni zamanda ileriye dönük futbol oynatiyor kendisi :)

insallah bir gün....kimbilir :D

suan birlesik arap emirlikerini calistiriyor (2009'dan beri, sözlesmesi 30.06.2011 de bitiyorumus)

Geri
Üst Alt