Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Onurlu insan basarisizligini kabul eder, özür diler ve istifa eder. Adnan Polat´in kacinci TD´si bu? Demek ki sen anlamiyorsun bu isten Adnan Polat. Gitmesini de bileceksin. Ama sende sadece koltuk sevdasi var, Galatasaray sevgisi yok. Menfaat

Fatih Terim bunlara böyle bagiriyorsa Hakan Balta, Aydin, Ayhan, Sarp, Baris´a ne yapar? :D

[video=youtube;5scktEoInlE]https://www.youtube.com/watch?v=5scktEoInlE[/video]

Islatıp ıslatıp döver herhalde. yada adama meslegi bıraktırırlar. Bu futbolcularla calışan antrenörler daha hayla kendilerine gelemediler

kranjcar,emana,taiwo,romero,gago,hamit,mehmet ekici,tunay torun,ömer toprak,veli kavlak,serdar aziz,gameiro,ciani. :)

Fatih Terim bunlara böyle bagiriyorsa Hakan Balta, Aydin, Ayhan, Sarp, Baris´a ne yapar? :D

[video=youtube;5scktEoInlE]https://www.youtube.com/watch?v=5scktEoInlE[/video]

Tercüman bile tirsti, birde bizim Mert abimizi düsünüyorum, korkudan ne diyecegini sasirir :D.

kranjcar,emana,taiwo,romero,gago,hamit,mehmet ekici,tunay torun,ömer toprak,veli kavlak,serdar aziz,gameiro,ciani. :)

Ne olmuş onlara? Arkadaş yönetilemiyor kulüp, bunlar mı 6 ayda bir TD değiştirmeyecek, dağılan camiayı birleştirecek?

heralde süper oldu hagi kim t.d kim. fb macini resmen verdi

Birde tersinden bak istersen,Feneri etkisiz hala getirip maci alma noktasinada getiren Hagi.Kac senedir fenere karsi boyle mac cikarmamistik.Kadikoyden 10 sene sonra puan cikaranda Hagi.

Yani Pino'yu oyuna almamasina bende cok kizdim ama sonucta oynanan bir oyun mucadele var .Biraz daha kaliteli adamlarimiz olsaydi ozellikle defansta bu mac boyle bitmezdi cogu macta oldugu gibi.

Tolunay gelsin,Kayseriyi Antebi adam etti,üstelik adam gibi adam.

renkdaslar,polat tutusdu.eger secim olmazsa yildiz transferler yapacak yine amaa önemli olan önce bize uygun hocayi bulmak.lucescu yada gerets olmali bence.yerli olarak tolunay kafkas

Yıldızdan kasıtın ne ?? Avrupaya gidemeyen takıma nasıl iyi bir yabancı gelebilir??

Medya ile sorunumuz var. Tolunay, Abdullah Avcı vs.. ezilirler. Bu başkanla yeni teknik direktöre hayır.

10 defa da Fatih Terim 1000 defa da Fatih Terim.

Aslında çok iyi antrenörler var.Türkiye'de olsun Avrupa'da hatta Güney Amerika'da.Mesela Hector Cuper.

Tabi önceliğim Fatih Terim.

Skibbe'nin de görevine son verilmiş yoksa? :) valla ben isterim, yensek de yenilsek de güzel top oynatıyordu.

aslında abdullah avcı veya ersun yanalı istiyorum ama bu yönetimle medya baskına ancak fatih terim dayanır..

Birde tersinden bak istersen,Feneri etkisiz hala getirip maci alma noktasinada getiren Hagi.Kac senedir fenere karsi boyle mac cikarmamistik.Kadikoyden 10 sene sonra puan cikaranda Hagi.

Yani Pino'yu oyuna almamasina bende cok kizdim ama sonucta oynanan bir oyun mucadele var .Biraz daha kaliteli adamlarimiz olsaydi ozellikle defansta bu mac boyle bitmezdi cogu macta oldugu gibi.

Ne yani bizim bütün planımız Fenerbahçe'yi yenmek ve/veya Kadıköy'den 1 puan almak üzerine mi yapılmalı?

Benim şahsi görüşüm, biz her yıl şampiyonluğa oynayalım, her yıl şampiyonlar liginde olalım ama fenerbahçeye yenilelim!

Yılla önce biz Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken sürekli oralarda mücadele ederken, bir yer edinmeye uğraşırken fenerbahçeliler bizi yenmekle övünürlerdi, bu düşünce yapılarından dolayı ekonomik olarak bizden çok daha ileride oldukları halde sadece bir kere o da oyuncu grubunun olağanüstü performansı nedeniyle çeyrek final yapabildiler, çünkü hedefleri bizim edindiğimiz başarılar değil, sadece bizi yenebilmekti.

Eğer biz de aynı düşünce yapısına saplanır kalırsak korkarım ki çooooooook uzun yıllar başarı hayal olacak bizim için!

Valla helal olsun polata yine 1 şey yaptı karıştırdı ortalığı yahu kim gelirse gelsin..

Arkadaş sezon bitti terimi aldılar nasıl bir kadro kurmayı planlıyor bu zatlar.??

Avrupaya gidemeyen takıma kimi alıcaklar ??? Keitadan 1m€ fazla kazanabilmek için elano gibi misimovic gibi adamları harcayanlar bunların yarısı kadar adam alamayacaklarına göreee Terim Değil Morinho Gelse ne olucak? Yahu allah belanızı versin takımdan soğuttunuz be transferi değil formayı seviyordum şöyle gururla giyip gezemedikten sonra Hagi gitse ne olur gitmese ne olur yahu lanet olsun be bıktım vallahi bıktım

Medyanın gazıyla kaptanına yapmadığını bırakmadın. Jo'ya Balta muamelesi yaptın... Daha neler neler var. Esas saçmalık akşam haber seyredip sabah kaptana beste yapmaktır.

Biraz uykuya dalmışım.

Rüyalarıma göre yeni teknik direktörümüz Fatih Terim arkadaşlar.

Geri
Üst Alt