Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Haginin her mactan sonra `bu takim benim takimim degil´ cümlesi simdi cuk diye oturdu.

Beyler bırakın bu avrupaya gitmeyen takıma kim gelir laflarını ya çok klasik ama yanlış bir düşünce. Avrupa kupalarına katılamayan takımlarda oynayan bir dolu genç ve iyi oyuncu var. Ayrıca takımımız Galatasaray beyler nolmuş avrupaya gidememişsek bu yıl. Yeter ki paraya kıyılsın, iyi oyuncular seçilsin. Ve Fatih Terim tabiki:D

Medyanın gazıyla kaptanına yapmadığını bırakmadın. Jo'ya Balta muamelesi yaptın... Daha neler neler var. Esas saçmalık akşam haber seyredip sabah kaptana beste yapmaktır.

Medya çok gaza getiriyor bizim taraftarı.

Mesela şu an Hagi istifa etmemiş olsa bile istifaya zorlanıyor bu açık.

Ve Hagi değil en kralı gelsin gene böyle olacak.Aykut Kocaman'a hiç eleştiri yapıldığına şahit olmuyorum ben.

En başlarda Fenerbahçe'nin durumu da bizden farksızdı.Ama eleştiri yoktu.

Yönetim değişikliği şart.Biraz diktatör bir adam olmalı başkanımız.

Ne yani bizim bütün planımız Fenerbahçe'yi yenmek ve/veya Kadıköy'den 1 puan almak üzerine mi yapılmalı?

Benim şahsi görüşüm, biz her yıl şampiyonluğa oynayalım, her yıl şampiyonlar liginde olalım ama fenerbahçeye yenilelim!

Yılla önce biz Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken sürekli oralarda mücadele ederken, bir yer edinmeye uğraşırken fenerbahçeliler bizi yenmekle övünürlerdi, bu düşünce yapılarından dolayı ekonomik olarak bizden çok daha ileride oldukları halde sadece bir kere o da oyuncu grubunun olağanüstü performansı nedeniyle çeyrek final yapabildiler, çünkü hedefleri bizim edindiğimiz başarılar değil, sadece bizi yenebilmekti.

Eğer biz de aynı düşünce yapısına saplanır kalırsak korkarım ki çooooooook uzun yıllar başarı hayal olacak bizim için!

Burdan oyle bir sonuc cikmaz,arkadasin lafina cevapti sadece.Bu isler sabirla zamanla olur .Hagi bugune kadar cok iyi sonuclar alamamis ve bazi maclarda yanlis tercihlerde bulunmus olabilr. Ama kimse bu kadroya kotu futbol oynatiyor diyemez.Bir cok macta oldugu gibi fener macindada takimdaki hirs, istek,azim baskili oynama arzusu goruldu ama is sonucta futbolcularda bitiyor gene.Hagi bu takimi Galatasaray gibi oynatmaya calistigi icin sonunu getiremiyor.Sirf puan ustune ciksa her maca bu kadronun daha fazla puan toplamasi gerekir ama mesele o degil.Kimse bu kisma dikkat etmiyor.

Yok O gelsin,Yok bu gelsin,

Önemli olan gelen hoca iyi takım kurabilecekmi?,İyi bir sistem oturtabilecek mi?,Eldeki kadro malum yarısından çoğu gidecek..Kulübe gelecek açısından birşeyler kazandırabilecek mi??,Yoksa sözleşmesini bitimeyi mi bekleyecek..Yoksa Hoca çok var.

Sezon sonuna kadar Tugay Kerimoğlu ve Bülent Ünder ikilisi ile devam edilmesi düşünülüyormuş.

Benim bildiğim kadarıyla Bülent Ünder Fatih Terim'li birinci dönemde rakipleri takip eden ve analiz yapan antrenör olarak çalışıyordu. Ve Fatih hocanın başarılarında Eser hocadan da diğer etkenlerden de çok daha önemliydi. Ve yine yakın çevresinden de bildiğim kadarıyla çalıştığı hocaya boyun eğmek yerine fikirleri için çatışmaya girebilecek kadar da güçlü bir karaktarde bir hocadır.

Umut ediyorum ki Bülent hoca ile önümüzdeki yıllar için de çalışılır, bu durumda ülke futbolunu tanımayan hocalar ile çalışmak da problem olmayacak ve başarıya çok daha kolay ulaşılabilecektir.

Burdan oyle bir sonuc cikmaz,arkadasin lafina cevapti sadece.Bu isler sabirla zamanla olur .Hagi bugune kadar cok iyi sonuclar alamamis ve bazi maclarda yanlis tercihlerde bulunmus olabilr. Ama kimse bu kadroya kotu futbol oynatiyor diyemez.Bir cok macta oldugu gibi fener macindada takimdaki hirs, istek,azim baskili oynama arzusu goruldu ama is sonucta futbolcularda bitiyor gene.Hagi bu takimi Galatasaray gibi oynatmaya calistigi icin sonunu getiremiyor.Sirf puan ustune ciksa her maca bu kadronun daha fazla puan toplamasi gerekir ama mesele o degil.Kimse bu kisma dikkat etmiyor.

Sen ya da ben acaba başka bir takımmı izliyoduk!

Hagi'yle yollar ayrıldı!

Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Süper Lig'de oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında Tugay Kerimoğlu'nun olacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın başına Fenerbahçe derbisi öncesi, görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yerine geçen Hagi, bu kez Fenerbahçe derbisi sonrasında Galatasaray'dan ayrılmış oldu.

Yönetim, bugün kulüp binasında yaptığı toplantı öncesi Rumen teknik adam ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi açıklamayı, yönetimin Hagi ile yüz yüze görüşmesinden sonra yapması bekleniyor.

Bu arada takımın başına getirilecek isimler arasında yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu ile bir dönem Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan ve en son 2000-2001 sezonunda Samsunspor'u çalıştıran Bülent Ünder'in yer aldığı öğrenildi.

Hagi İstanbul'da geldi

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından futbolcularına izin veren ve Romanya’ya giden Hagi’yi, Atatürk Havalimanı’nda kalabalık bir medya grubu karşıladı. Hagi, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Sinirli hali dikkati çeken Rumen çalıştırıcı, eşiyle birlikte havalimanından ayrıldı.

3 günlük iznin ardından 27. haftada Antalyaspor ile yapılacak maçın hazırlıklarına yarın başlayacak Galatasaray’da Hagi’nin takımın başında antrenmana çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Fanatik

Kesinleştimi gönderildiği Haginin ? Kulüp sitesinden açıklama yok daha. Umarım düzgün şekilde veda edilir. Adnan Polat bi efsaneyi daha harcadı vay bee. Defol Adnan Polat artık sende

Sezon sonuna kadar Tugay Kerimoğlu ve Bülent Ünder ikilisi ile devam edilmesi düşünülüyormuş.

Benim bildiğim kadarıyla Bülent Ünder Fatih Terim'li birinci dönemde rakipleri takip eden ve analiz yapan antrenör olarak çalışıyordu. Ve Fatih hocanın başarılarında Eser hocadan da diğer etkenlerden de çok daha önemliydi. Ve yine yakın çevresinden de bildiğim kadarıyla çalıştığı hocaya boyun eğmek yerine fikirleri için çatışmaya girebilecek kadar da güçlü bir karaktarde bir hocadır.

Umut ediyorum ki Bülent hoca ile önümüzdeki yıllar için de çalışılır, bu durumda ülke futbolunu tanımayan hocalar ile çalışmak da problem olmayacak ve başarıya çok daha kolay ulaşılabilecektir.
Aynen..Terimin başarısında büyük payı var.

Hagi gitti son dakkika

Zaten Hagi'nin zerre kadar kredisi yoktu geldiğinde. Şimdi ne kadar olacak ki? Kimden sonra gelirse onunla kıyaslanır. Van Gaal-Benitez gibi bir teknik direktör hariç, kimi getirirseniz getirin. Şöyle bir avantaj var şimdi, kim gelirse gelsin, yama yapmayacak. O'dan başlayacak.

Arkadaşlar havluyu atmışız allahım deliricem vallahi antidepresana başlıyacağım.

Usta adamlar bizle dalga geçer gibi iş yapıyorlar.! Biri çıkar derki adamı yolladık... yada kaldı yahu kaldı ya yolladık dese bile inanamıyoruz buna mı kızayım hala bir insan evladı çıkıpta açıklama yapmadı buna mı kızayım.

Yahu avrupada yokuz seneye arkadaşlar farkındamısınız Fatih Terim Gelirmi ? Avrupada olmayan Galatasaraya yapmayın etmeyin hangi kariyerli hoca kalkıp gelirde istediği adamları getirebilir ? Yahu bunlar neyin peşindeler Yollasınlar Hagiyide kim gelicek bizle dalgamı geçiyorsunuz ulan..!!!!!!!!!!!!

Yok kesinleşmedi..Bahri haber yaptı..Bizde bekliyoruz..İnşallah doğrudur.

Çok karmaşık duygular içindeyim valla. Hagi gönderilirse bi yönden sevincem, kötü teknik direktör olduğu için diğer yöndende çok ama çok üzülcem bir efsaneyi daha harcadığımız için. Adnan Polat lütfen git artık harcadın bütün efsanelerimizi.

Bence yeni bir heyecan lazım.Yani Terim gelse bence yine düzelemeyiz.Artık ben Lucescu,Terim,Hagi gibi isimleri duymaktan bıktım.Başka teknik direktör mü yok yahu?Slaven Bilic gelse takımı adam eder.Adam adeta yeni jose mourinho.

n24812783736_652098_5829.jpg

Rock camiasının güzide hocalarından :D

Severim tarzını..

Hagi aslında birazda kendi kendini yaktı.Eğer kadro seçimlerinde saçma sapan hamleler yapmasaydı,Misimoviç'i harcamasaydı şuanda farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Geri
Üst Alt