Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Yeni heyecan isteye isteye bu durumlara geldik.

Stajyer hodja istemiyoruz :o

keşke gelmeseydi Hagi.seviyoruz kendisini hala.Zor durumdayken geldi elinden geleni yaptıgına eminim.Başarılı veya değil,bazen beni değişikliklerle çok şaşırtsada kızamam hiçbir zaman.Adnan polat değerlerimizi gerçekten harcıyor buna bende katılıyorum.Hagiyide yem yaptı.Taraftar profilimiz çok değişti.Hagiye hakaretler,futbolculara hakaretler,efsanelere kaptanlara,hakan şüküre hakaretler. yakışmıyor Galatasaraylılığınıza.şu adama 3 ay dayanamadınız.hakaret edenlere yazıklar olsun.

Hücum futbolunu benimseyip gol yemekten korkmayan bir hoca istiyorum şahsen,ve oluşturacağı takımda yetkiyi tamamen elinde bulunduracak karizma ve duruşu olmalı...

Denenmiş adamlarıda istemiyoruz.!

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı 2 terim döneminde harcanan paralar ortadayken yeni bir terim macerasına gerek yok.!

Yeni bir hoca bulup Allah ne verdiyse peşinden gitmek lazım ama önce polatın gitmesi lazım hagiden önce onun gitmesi lazım.

7 defansla oynadık, gol yemeyi engelleyemedik. Bu kadroya kim oynatacak hücum futbolunu?

Her site Hagi gitti diyor..Ve Yönetim yalanlamıyor..Onlar anca FOTOMAÇ ı yalanlar :)

Hücum futbolunu benimseyip gol yemekten korkmayan bir hoca istiyorum şahsen,ve oluşturacağı takımda yetkiyi tamamen elinde bulunduracak karizma ve duruşu olmalı...

Dediklerine tam uyan 2 hoca tanıyorum

1-Mourinho

2-Gerets.

7 defansla oynadık, gol yemeyi engelleyemedik. Bu kadroya kim oynatacak hücum futbolunu?

Sonradan sövdün mü ya ceza alıyorsun ayda günahkar oluyorsun abi :D

Yok ben kırdım kafayı akşam akşam yahu hocadan önce polatın gitmesi lazım bu nasıl yönetim kuruludur kalkıpta toplu halde isitfa etmiyor.

Hepsi etse istifa neolur yani iyice yapıştılar zamkla kalkmıyorlarda kalkınca popolarındaki lekeyi herkes görücek yada koltuğa oturan aga bu nedir diycek diyemi korkuyorlardır nedir fesupannallahhhhh!!!!!!

Şöyle bir durum görüyorum ben;

Barca'nın 25 oyuncusunu getirsek de yönetim değişmedikten, camia toparlanmadıktan sonra boş :o

nostalji+hagi.jpg

nostalji+hagi2.jpg

Dediklerine tam uyan 2 hoca tanıyorum

1-Mourinho

2-Gerets.

Gerets hayranıydım ben yıllar önce Kadıköy'de kaşına gelen bozuk para kanatmıştı yüzünü,ama ona gazeteciler sordu niye terketmedin maçı hükmen kazanabilirdiniz?

-Galatasaray taraftarını bir hafta yere baktıramazdım demişti...

Tamam belki duygusal bir konuşma ama her zaman risk alan hocaları seviyorum,bir forvet alırdı oyuna maç berabereyken,yetmezdi bir tane daha,çünkü beraberliğin Galatasaray gibi bir kulüp için mağlubiyetle eşdeğer olduğunu 1 puanla şampiyon olunamayacağını biliyordu...

Yalan çıkmasın haber ? Arkadaşlarada söyledim haberi sevindi bir sürü kişi. Adamlarıda boşuna sevindirmiş olmayak :D

Bu is Ligtv 'nin Galatasaray'in hocasini kamuoyu baskisi yaratarak degistirmek icin,yonetim uzerinde yaptigi piskolojik bir operasyon.Tum dertleri taraftar uzerinde yeni bir isimle heyecan yaratarak, ozellikle toplu mac izleme ortamalarina seyirciyi bir sekilde tekrar cekmek ve dekoder iptallerinin onune gecmek bir nebzede olsa.Cunku su anda Galatasaray'in durumu yuzunden cokmus durumdalar,cok fena patladi ellerinde..

Gerets hayranıydım ben yıllar önce Kadıköy'de kaşına gelen bozuk para kanatmıştı yüzünü,ama ona gazeteciler sordu niye terketmedin maçı hükmen kazanabilirdiniz?

Tamam belki duygusal bir konuşma ama her zaman risk alan hocaları seviyorum,bir forvet alırdı oyuna maç berabereyken,yetmezdi bir tane daha,çünkü beraberliğin Galatasaray gibi bir kulüp için mağlubiyetle eşdeğer olduğunu 1 puanla şampiyon olunamayacağını biliyordu...

Reis adam rekor puanla şampiyon yapmıştı.

Ve kadrosu şimdiki kadrodan bile zayıftı belkide.

O geldiği yıl Ribery falan kaçmıştı.

Geretsin Hakan, Necati, Ümit Karan, İlic ile ilk 11 kurduğu maçlar oldu 3.5 forvetle :D takım yenikse kenardanda Hasan Kabze giriyodu :D Gerets candır benim gönlümdede ayrı yeri var kendisinin 83 puanla şampiyon olduğumuz yıl bütün ezikleri g.t edişi yeter bi kere

Geri
Üst Alt