Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Geretsin Hakan, Necati, Ümit Karan, İlic ile ilk 11 kurduğu maçlar oldu 3.5 forvetle :D takım yenikse kenardanda Hasan Kabze giriyodu :D

Saidou geldi aklıma hep dalga geçerdik ama ne futbolcuymuş ulan,tek başına orta sahayı topluyordu sakatlık ne bilmiyordu adam...

Harbiden helal olsun o adama...

Gazzaev_CSKA.jpg

:asd::asd:

Barış kararlı komünizmi geri getirecek :D

Galatasaray'a gelmiş 3 teknik direktörü unutmam

1.Fatih Terim

2.Lucescu

3.Gerets.

Vizyonlu adamlardı.

Valla Gerets zamanında zevk alıyorduk.

Adam manyaktı.4 forvetle oynadığımız maçlar hatırlıyorum :D

Ama nasıldı hocam maçta hop oturup hop kalkıyorduk...

Maç bitmesin istiyordum heyecan arzu doruklardaydı takımda,deliler gibi hücum yapıyorduk...

Şimdi her maç 2 paket sigara içiyorum kederden...

O kadar dandik kadro ile 1 sene 3. oldu diye yolladılar adamı :( gel gör ki son 3 senede 1 kere 3. olabilmişiz ancak :D

Adam Fransa'ya gitti Galatasaray'ı özlediğinden bahsediyordu,bizde harcayacağının 4-5 katı transfer bütçesi elinin altındayken,adam bizdendi ulen,her yerde 62 tl'yi verip sigara bile içerdi :D

Gerets ile şampiyon olduğumuz yıl oynanan 2 bjk maçıda harika idi yanlız :D ikisindede geriden gelip çakmıştık bjk ye unutamam o 2 maçı özellikle inönüdekini

Mustafa Denizli hani şu Hagi'nin son dakika yaptığı oyuncu değişikliği vardı, öyle eleştirdi ki dedim Hagi bu adama bişey yapmış.

2 hafta önce, Schuster mağlupken son dakika değişiklik yaptı. Şansal soruyor ne diyorsun diye, olabilir hoca unutmuştur, pozisyon olmamıştır değişiklik için filan diye geçiştirdi. Bu adamlar tarafsız yayın yapıyorsa namerdim. Onca yıldız transferine rağmen yakın puanda oluşumuz Sergen-Sinan ve Mustafa Denizli'yi çileden çıkardı.

Medyada en aklı başında dediğin, Polat yalakası Levent Tüzemen'dir. Onun dışında 15 yaşına kadar fenerli Özdenak'lar falan filan yorum yapıyor. Medya kimin üzerine gider bu çapta adamlar Galatasaray'ı yorumluyorken?

Madem Hagi'yi de kovuyorsunuz, neden Rijkaardı kovdunuz heey yönetim ? Sizin futbol anlayışınız olsaydı zaten ne Skibbeyi ne de Hagiyi yolardınız.

Arkadada kapı gibi Song-Tomas-Mondi vardı Gerets zamanında:)

Lucescu'nun takımı 1-0 öne geçtiyse 3 puanı alır :D

Sarmıyordu beni Gerets'i daha çok tutarım.. :D

Valla Sinan kardeşim futbolunu iyi oynatan 3 teknik direktörümüz oldu.Üçünü de saçma sapan gerekçe ile yolladık.Gerets ve Lucescu aynı nedenden gönderildi.Fatih Terim'in gitmesinin en büyük sebebi de yönetimdi.Fiorentina'da iken tvde açıklama yapıyordu.Benimle sözleşme uzatmak istemediler dedi.Fatih Terim o zaman kalsaydı adım kadar eminim bi daha ki sezon şampiyonlar ligini alırdık.

O kadar dandik kadro ile 1 sene 3. oldu diye yolladılar adamı :( gel gör ki son 3 senede 1 kere 3. olabilmişiz ancak :D

Lig bitmeden göndermişlerdi galiba Gerets'i.Yani ben öyle hatırlıyorum.Hatta sondan bir önceki hafta mı ne Sivas'tan son dakika'da gol yemiştik Şampiyonlar Ligine Beşiktaş gitmişti.Gerçi 8 tane yediler o ayrı mesele :)

Valla Sinan kardeşim futbolunu iyi oynatan 3 teknik direktörümüz oldu.Üçünü de saçma sapan gerekçe ile yolladık.Gerets ve Lucescu aynı nedenden gönderildi.Fatih Terim'in gitmesinin en büyük sebebi de yönetimdi.Fiorentina'da iken tvde açıklama yapıyordu.Benimle sözleşme uzatmak istemediler dedi.Fatih Terim o zaman kalsaydı adım kadar eminim bi daha ki sezon şampiyonlar ligini alırdık.

Sorma bir kaç hata bizi 20 sene geriye götürdü,yöneticilerin yanlış işleri bitirdi...

Geri
Üst Alt