Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Resmi olarak bir açıklama yapılmadı. Yarın bir açıklama yapılması bekleniyormuş. Bugün yönetim kurulu toplantı yaptı.

Bülent Korkmaz gerçekten Galatasaray için geldi istifasını verdi gitti zaten. Söyle o zaman Hagi niye istifa etmiyor? Ha doğru adamın kolunu kessen sarı kırmızı kan akar demi. Para böyle bi şey işte silkelesen 20 çıksa bile fazlasını istiyorlar. Açıkla bana lütfen istifa etmeme nedenini. Başarılı olamadığını kendi söyledi. Geldi geleli nerdeyse bi Eskişehir maçının ilk yarısında adam gibi oynadık o zaman da bende beklemiyordum dedi. Galatasaray'ı çok aciz gösteriyorsun. Kimse babasının hayrına gelmez. Sen söyle Hagi gelmeseydi ne yapıyo olcaktı? Romanya'da bile bi takım çalıştıramaz artık çünkü teknik direktör değil Hagi. İnsan ilişkileri bu kadar kötü olan biri teknik direktör olamaz. Spor okulunun başındaydı teklif geldi şansımı tekrar deneyim dedi olmadı parasını alıyor gidiyor. Bana boşuna laf anlatma Hagi tazminat almak için istifa etmediği sürece bu böyledir benim için. Lafı da değiştirme Hagi benim hala efsanem futbolcu olarak. Ama teknik direktör değil bu bir gerçek ister kabul et ister etme.

Bide üstüne küfür et.. Sonra gene efsanem de ok;) Şansımı gene deneyim diyen t.direktör çok olur gene merak etme. fatih terim gelse başarısız olsa bu adam zamanında bunu yapmıştı diceksin, yani hagiye dediğinin tam tersi olucak, ama bu fatih terimin başarısız olduğunu değiştirmicek:) Daha önce başarısız oldu.. olur ya.. gene olur ?

Tugayin su andan sonra basarili olmasi,benim icin fenerde aykutun basarili olmasina benzer.Ama unutmayalim ki,daum gittikden sonra aykut benim cukurumu kazdi falan diye laflar etti,bu sözleri hagidende duyarsak sasirmayalim,cünkü su üc büyükleri calistiripda kovulanlardan,agzini acmayan teknik adam görmedim simdiye kadar.

Aslinda ben hagiden daha büyük,daha sansasyonel aciklamalar bekliyorum,yakin zamandada Hagi-Baskan-A.Sezgin-Futbolcular-Misimovic konulari arasindaki baglantilar su yüzüne cikar,insallahda cikar,ak koyun,kara koyun belli olur.

Frank_Rijkaard_476216a.jpg

5 milyonu aldı gitti.. we are sorry rijkaard. 1 milyon alıp gidicek go home hagi.

5 milyonu aldı gitti.. we are sorry rijkaard. 1 milyon alıp gidicek go home hagi.

Adama burda yapılanların yanında o 5 milyon az.15 versen yine We are sorry Rijkaard;).Hagi de gelmeden önce uçuruyodu bu kadroyu bildiğin üzere.Ayrıca Rijkaard hiç ama hiç bi zaman bu kadro benm değil bu takımı ben kurmadım bahanelerinin arkasına sığınmadı.Çıktı açıkça takımım kalitesiz dedi kaç kere hem de doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar güzel ülkemde.Adnan polat'ın da 2 seçeneği kalmıştı.Ya takımı toptan temizleyecekti ya da Rijkaard'la yolları ayıracaktı.Her zamanki gibi kolay olanı seçti.Ayrıca sene başı aldığımız-sattığımız oyuncuları fiyat olarak denklersen Rijkaard'a transfer bütçesi sunulmadığını görürsün.

Valla Ntvspor yine konuşdu..Mali kongreden önce beklemiyorlar..

Furkan boşuna uğraşma.

Bir yalanlamada gelmedi hadi hayırlısı..

Furkan boşuna uğraşma.

Aynen boşa yazıyoruz valla. efsane mefsane kalmadı takımda. alexle kıyaslasınlar şimdi işte 2 paralık adam ettik hagiyi. i love you hagi diye konu açmaya başladılar karşıt takımlar. böyle bi taraftarız işte..

Adama burda yapılanların yanında o 5 milyon az.15 versen yine We are sorry Rijkaard;).Hagi de gelmeden önce uçuruyodu bu kadroyu bildiğin üzere.Ayrıca Rijkaard hiç ama hiç bi zaman bu kadro benm değil bu takımı ben kurmadım bahanelerinin arkasına sığınmadı.Çıktı açıkça takımım kalitesiz dedi kaç kere hem de doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar güzel ülkemde.Adnan polat'ın da 2 seçeneği kalmıştı.Ya takımı toptan temizleyecekti ya da Rijkaard'la yolları ayıracaktı.Her zamanki gibi kolay olanı seçti.Ayrıca sene başı aldığımız-sattığımız oyuncuları fiyat olarak denklersen Rijkaard'a transfer bütçesi sunulmadığını görürsün.

oha bide takım benim değilmi dicekti elanoları keitaları joları dos santosları neilları aldırdıktan sonra :o

misimovic - kiralık -2.5 milyon avro

insua - kiralık - 1 milyon avro

pino - 3 milyon avro

loric cana - 6 milyon avro

çağlar - 2 milyon avro

_____________________________ +

yaklaşık 15milyon avro sezon öncesi transfer

culio - 2 milyon avro

stancu - 5 milyon avro

kazım - free

yekta - 3.5 milyon avro

________________________+

yaklaşık 10 milyon avro felanda devre arası yapılan transfer

Bülent Ünder hocanında adı geçiyor..Sezo sonuna kadar..Tugay ile birlikte götüreceklermiş..Belki gelecek senede kalır gelirse;)

1. 4 sene üstüste şampiyonluğun elde edildiği ve Gerets’le 83 puan rekorunun kırıldığı dönemlerin gizli kahramanı.

2. 2000 yılında uefa kupası’nı kazanmasını sağlayan çoğu futbolcunun keşfedilmesinde emeği geçmiştir.

3.Eric gerets’in yardımcılarından, 2005/2006 sezonunda galatasaray futbol takımında teknik danışmanlık görevini üstlenen futbol adamı.

4.Kaptan Bülent KORKMAZ: 14-16 yaş seçildim 14-16 da oynarken Bülent Ünder hocamız, beni genç takıma davet etti. "Artık genç takımla idmanlara çıkacaksın" dedi. ...

oha bide takım benim değilmi dicekti elanoları keitaları joları dos santosları neilları aldırdıktan sonra :o

misimovic - kiralık -2.5 milyon avro

insua - kiralık - 1 milyon avro

pino - 3 milyon avro

loric cana - 6 milyon avro

çağlar - 2 milyon avro

_____________________________ +

yaklaşık 15milyon avro sezon öncesi transfer

culio - 2 milyon avro

stancu - 5 milyon avro

kazım - free

yekta - 3.5 milyon avro

________________________+

yaklaşık 10 milyon avro felanda devre arası yapılan transfer

Takım benm değil diyebilirdi pekala.189837893 kere stoper istediğini söyledi..Orta sahaya da istediği adamları aldıramadığına yüzde 100 eminim.Şimdi sezon başı bahsettiğim olaya gelirsek fiyatları denkleyelim abartmışsın:

Cana:4,5 milyon

Pino:2,5 milyon

İnsua:1 milyon

Misi:2,5 ilk taksidi

Çağlar:2 milyon

Harcanan para 12,5 milyon euro

gidenler:

Keita:8 milyon euro

Mehmet topal:5 milyon euro

Emre güngör:1,5 milyon euro

Uğur uçar:1 milyon euro

Gelen para 15,5 milyon euro

Bahsettiğim şeyde tam olarak bu.Sezon başı Rijkaard'a bi bütçe sunulmamış yani.Sattığımız adamlardan gelen gelirle transfer yapmışız.Bu da takımın bi yerini bozarken diğer yerini tamir etmeye çalışmak oluyor.Beş para etmiyor yani.Ama devre arası Hagi'ye 10 milyonu tak diye verdiler.Demek ki vardı aslında para.İş yine yönetimin zavallılığına geliyor aslında.

Yapmayı kabul etmeyip istifa etseydi o zaman helal olsun derdim ama demiyorum,Hagi başarısız olmuştur...

Bu kadar net!

keşke diğer hocalarında başarısız oldugunu kabul etseydiniz. üç ayda hakaret edildi Hagiye.elalemin herifi yıldızlarla dolu takımı bok etti.

ben bunu zaten hagiye uygun bir dilde yüzüne söylemiştim, git demiştim ancak anladı.

Bugün öğlen 12'ye kadar resmi yalanlama gelmezse, Hagi yollanıyor demektir.

Geri
Üst Alt