Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

5 milyonu aldı gitti.. we are sorry rijkaard. 1 milyon alıp gidicek go home hagi.

rijkaar ekibiyle beraber sadece 2 m euro aldı kalan 3 m euro ise adama ve ekibine geçen seneden kalan borcumuz ve bu adam hiçbir şımarıklık yapmadı halefi gibi en iyi oyuncusunu satıp suçu buna attılar ve adam sesini bile çıkartmadı ya sende çözemediğim niye kabullenmek istemiyosun hagi teeknik direktör değildir abi ve hagi benim görüşüm kendinden sonra efsane bir oyuncu çıkmasını istemiyor adam kıskanıyor ve geldiğinde kendisi olmaya en yakın 3 oyuncuyu takımdan gönderdi veya galatasaray kariyerini bitirdi bknz arda elano misimovic

rijkaar ekibiyle beraber sadece 2 m euro aldı kalan 3 m euro ise adama ve ekibine geçen seneden kalan borcumuz ve bu adam hiçbir şımarıklık yapmadı halefi gibi en iyi oyuncusunu satıp suçu buna attılar ve adam sesini bile çıkartmadı ya sende çözemediğim niye kabullenmek istemiyosun hagi teeknik direktör değildir abi ve hagi benim görüşüm kendinden sonra efsane bir oyuncu çıkmasını istemiyor adam kıskanıyor ve geldiğinde kendisi olmaya en yakın 3 oyuncuyu takımdan gönderdi veya galatasaray kariyerini bitirdi bknz arda elano misimovic

T.Direktör demedim ben zaten evet değil ama bu kadar hakaret edipte sonra benim efsanem demesin kimse okey ;) alex ile kıyaslandığında hagi demesin kimse gülerler adama artık. Rijkaardın aldığı parayı sadece söyledim ben, 5 m alıyor diye asıl belirtmek istediğim Rijkaardda beceremedi we are sorry oldu hagide yapamadı ama hakaret görüyor, ki bu adam senin tarihindeki en iyi oyuncun.:) Rijkaard konusuna gelince kendiside açıklamalarında keitanın satılmasına onay verdim demişti, madem okadar ağırlığı vardı sattırmasaydı. çok biliyosunuz ya tabi kötülemek kolay eski oyuncunu nasıl olsa kulüpten bişey olmaz. yakında onlarıda bulamıcaz hakan gitti hasan şaş gitti bülent gitti. hagiyi söve söve göndericez. sıradaki tugay olur heralde. neyse sinirlendim gene saygılar.

Not: Arda Elano Misimovic, bunları hagi bitirdi dedin ya bişey demiyorum ben sana daha. iyi geceler.

Niye bu kadar kasiyorlar anlamiyorum Hagi bile kendini bu kadar savunmaz. Yapcak bisey yok hagi teknik direktor filan degil umarim baska islerde cok basarili olur.

hagiye yeniden romanya yolları....

haginin filan gönderildiği veya istifa ettiği yok. nerden çıktı bu haber anlamıyorum.

ligvtv bir haber girdi ortalık karıştı.

dün polat yorum yapmayacağım dedi hagi konusunda.

bence mali kongreden önce böyle birşey yapmaz. hem maddi yükü hemde kongrede üyelere sezonda 3 hocayla çalıştı dedirtmemek adına yapmaz böyle birşey.

geçen hafta olsaydı bende isterdim yapmasını. çünkü önümüzde kaybedilmemiş bir fener maçı olacaktı. şimdi gitse ne kalsa ne daha ne kadar olumsuz olay gelebilir ki başımıza?

Umarım takımın başına Tugay geçmez

Bi efsaneyi daha başkana meze etmeyiz

Yahu nasıl kalabilir ?

Onun daha floryaya gitmemesi lazım çıkıcak diycek ben daha galatasaraylıların yüzüne bakamam binicek uçağa doğru.

Bugın bugın nere orası bende bilmiyorum romanyaya gidicek !.

İmza Abdurrahim Albayrak febe maçından sonra adam çıktı hislerimize tercüman oldu!.

idmanin saat kacta oldugunu bilen varmi aranizda ??

simdideen tsk

idmanin saat kacta oldugunu bilen varmi aranizda ??

simdideen tsk

Resmi site 19 Mart günü saat belirtmemiş ama sabah demiş

.....................

Ülker İdman Raporu: 19 Mart 2011 Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 11.00’de dün gece oynanan maçın ardından bir rejenerasyon çalışması yaptı.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 11.00’de Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda bir araya geldiler.

Dün gece oynanan maçta 90 dakika forma giyen oyuncularımız rejenerasyon çalışması yaptı. Maçta az süre alan ve yedek kalan oyuncularımız ise ısınma çalışmalarının ardından topla 5’e 2 oyun ve pozisyon çalışması yaptılar. Antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmana izinli olan Juan Pablo Pino ve kaleci Zapata katılmadı. Dünkü maçta ayak bileğine darbe alan Kazım Kazım’ın tedavisine başlandı.

Tedavileri devam eden Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Serkan Kurtuluş ise fizyoterapist eşliğinde koşu ve saha çalışmaları yaptı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli takımlarına giden futbolcuları dışında kalan oyuncularla çalışmalarına 23 Mart Çarşamba sabahı yapacağı antrenmanla devam edecektir.

Adnan polatı dış işleri bakanı yapsak tek başına 3.dünya savaşını çıkartmazsa namerdim bu nasıl bir insan Galatasaray başkanı olmaya yakışmayan tek adam koltuğa yapıştı kalkmak bilmiyor.!

Resmi site 19 Mart günü saat belirtmemiş ama sabah demiş

.....................

Ülker İdman Raporu: 19 Mart 2011 Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 11.00’de dün gece oynanan maçın ardından bir rejenerasyon çalışması yaptı.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 11.00’de Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda bir araya geldiler.

Dün gece oynanan maçta 90 dakika forma giyen oyuncularımız rejenerasyon çalışması yaptı. Maçta az süre alan ve yedek kalan oyuncularımız ise ısınma çalışmalarının ardından topla 5’e 2 oyun ve pozisyon çalışması yaptılar. Antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmana izinli olan Juan Pablo Pino ve kaleci Zapata katılmadı. Dünkü maçta ayak bileğine darbe alan Kazım Kazım’ın tedavisine başlandı.

Tedavileri devam eden Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Serkan Kurtuluş ise fizyoterapist eşliğinde koşu ve saha çalışmaları yaptı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli takımlarına giden futbolcuları dışında kalan oyuncularla çalışmalarına 23 Mart Çarşamba sabahı yapacağı antrenmanla devam edecektir.

sagolasin renkdas...ozaman paparazziler ucusur zaten idman sahasina...en gec öglene dogru netlesi artik hagi gidiyor mu kaliyor mu ...

sagolasin renkdas...ozaman paparazziler ucusur zaten idman sahasina...en gec öglene dogru netlesi artik hagi gidiyor mu kaliyor mu ...

Resmi siteye eski raporlara baktım,genelde sabah idmanları 10:30 da,muhabir alınmaz ama idmana çıkmazsa haberi sızar herhalde

Resmi siteye eski raporlara baktım,genelde sabah idmanları 10:30 da,muhabir alınmaz ama idmana çıkmazsa haberi sızar herhalde

paparazziler üsüsmüstür sabahtan tesislere...sabirsizlaniyorum, artik aciklasalar biseyler yahu...ligtv son dakika girer yine insallah :)

Kocum Hagi antremani bizzat yonetiyor.Armut Bahriyle ,ligtv'ye kapak olsun,serefi eksikler.

Kocum Hagi antremani bizzat yonetiyor.Armut Bahriyle ,ligtv'ye kapak olsun,serefi eksikler.

Yanlış anlaşılma olmasın. Sanki dün Bahri açıklamasında "Yarın son idmanına çıkacak ve vedalaşacak" demişti. Bu nedenle idman sonrası gelişmeleri beklemek gerek. Bu arada bu kadar yalan ve uydurma bir habere resmi internet sitesinden bu saate kadar mutlaka yalanlama gelirdi. Saat 11:00 oldu nerdeyse,Türkiyenin gündemine düşen haber halen yalanlanmadı..Çok ilginç!

Yanlış anlaşılma olmasın. Sanki dün Bahri açıklamasında "Yarın son idmanına çıkacak ve vedalaşacak" demişti. Bu nedenle idman sonrası gelişmeleri beklemek gerek. Bu arada bu kadar yalan ve uydurma bir habere resmi internet sitesinden bu saate kadar mutlaka yalanlama gelirdi. Saat 11:00 oldu nerdeyse,Türkiyenin gündemine düşen haber halen yalanlanmadı..Çok ilginç!

.

Katılıyorum.Bence de saat 1-2 gibi açıklanır gittiği.

Geri
Üst Alt