Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Gstv'de Osman Tanburaci ligtv'ye saydirdi. Sizmisiniz kulubu yonetende hoca getirip hoca gondereceksiniz istediginiz zaman diye.Hagi gidecekse o gunu yonetim belirler ,onun zamanida bugun degildir dedi kisaca.Asilsiz haber yaptiklari icinde biraz fircaladi.

Gstv'de Osman Tanburaci ligtv'ye saydirdi. Sizmisiniz kulubu yonetende hoca getirip hoca gondereceksiniz istediginiz zaman diye.Hagi gidecekse o gunu yonetim belirler ,onun zamanida bugun degildir dedi kisaca.Asilsiz haber yaptiklari icinde biraz fircaladi.

osman tanburaci'yi bir kac kez tv de izledim...ama konusmalarini dinledikten sonra pek futboldan anlamadigini düsünüyorum...simdi örenkler aklima gelmiyor ama bazi cok bos laflar etmisti...fazla takmamak lazim onu :)

Bazı köşe yazarların objektifliği konusunda ciddi soru işaretleri var. Dikkat ederseniz hep yönetimi destekleyen ve koruyan bir uslup kullanıyorlar. Malum GSTV' de program yapacaksanız tabikii Adnan Polat ve yönetimini destekler şeyler söylemelisiniz. Yani politik olmak böyle bir şey..Bu isimleri hepimiz biliyoruz aslında; Osman Tamburacı, Levent Tüzemen, Yalçın Dümer, Bülent Tuncay hatta Bahri Havadır ilk aklıma gelenler. Bu isimler asla mevcut yönetime sert eleştiri yöneltmezler, bu yüzden söylediklerini genel anlamda baz almamak gerek. Resmi internet sitesinden böyle flaş bir haberin halen yalanlanmaması gerçek payı olduğunu gösteriyor. Schuster' de istifasını verdiği gün son idmanı yaptırdı ve sonra vedalaştı unutmayalım..

Canli izliyorum su anda antremani Gstv'de .Sunucu elli kere cikan haberleri yalanladi,en dogru haberi her zaman ki gibi bizden alirsiniz filan dedi durdu.

Arkadaşlar Adnan Polat henüz misyonunu tamamlamadı , Hele bir tamamlasın o zaman görevini yapmanın gönül rahatlığı ile başkanlığını bırakacaktır. Bülent Korkmaz efsanesinin , Hagi efsanesinin taraftarın gözünde bitirilmesi görevleri başarı ile sonuçlandırıldı Polat için ... Bir bir takımın içini oydun başkan , Galatasaray da saygı duyulacak , övünülecek değer bırakmadın . Kaldı mı arkadaşlar gözden düşürülmeyen efsanemiz , Hele bi durun Tugay da bundan nasibini alsın ... Yazıklar olsun Sorun 5 sene 10 sene şampiyon olamamak değil , sorun Galatasaray daki vefa kıyımıdır . Galatasaray a yürekten hizmet etmiş kişiler bir bir hakettmedikleri muameleler görüyorlar ve bende artık bunun bilinçliyapıldığını düşünüyorum . Sayın Polat size yüz kere bin kere , yazıklar olsun ... Hala insanların yüzlerine nasıl bakıpta konuşabiliyorsun pes doğrusu .... Bu saattten sonra Dünyanın en iyi oyuncularını getirsen , en güçlü kadroları getirsen de hiç bir taraftarın sana büyük başkan deyip , seni bağrına basacağını sanmıyorum . Senin o ekşi yüzünü görmemek için değil stada , tv başına bile gitmiyoruz eserinle övün dur başkan ( ! )

ne yazikki adnan polat'in bile laflarina inanamaz olduk...sezon basinda, ortasinda FR'ye 4 yillik sözlesme önerdim falan diyen adami 2-3 hafta sonra yolladi...ates olmayan yerden duman cikmaz misali hagi tarihe karismistir bencede...bekleyelim görelim...ama yönetim hagi yi yollamaz ise cok daha büyük felaketler yasayacaktir...zaten isin sacma yani, 8. hafta da hoca degistiriyorsun sanki bütün iddiani kaybetmis gibi sezon sonuna kadar calisacak gecici hoca getiriyorsun...bu bile mevcut yönetimin kapasitesini sergilemeye yeterli bence

Osman Tanburaci Gstv'de Ligtv ile Sansala giydirip duruyor fena sekilde.Belli ki Hagi haberlerinden tatsizlik cikmis.Osmana yuru demisler fena bindiriyor.

Osman Tanburaci Gstv'de Ligtv ile Sansala giydirip duruyor fena sekilde.Belli ki Hagi haberlerinden tatsizlik cikmis.Osmana yuru demisler fena bindiriyor.

Osman Tamburacı GSTV' de ücretle program yapan bir personel. Yani söylemlerin objektif olamayacağını hepimiz biliyoruz, zaten esip gürlemek zorunda ayrıca; Yoksa orada ne işi var??

Osman Tamburacı GSTV' de ücretle program yapan bir personel. Yani söylemlerin objektif olamayacağını hepimiz biliyoruz, zaten esip gürlemek zorunda ayrıca; Yoksa orada ne işi var??

Ben farkli bir sey demiyorum zaten,Adam Hagi'nin bugun gittigi filan yok diyor.Sene sonunda olabilir 5 hafta sonra olabilir ama su anda degil diyor.Polat ,Hagi istifasini verirse kabul ederim demis ,vermezsede devam eder demis.

Adnan Polat´tan neden nefret ettigimi herseferinde anliyorum iste. Adam resmen Hagi´ye hakaret ediyor. Bütün medya neden ayni haber yapsin? Böyle bir haber yaydi ortaliga ki Hagi sinirlenip istifasini sunsun diye. Onurumla oynuyorsunuz, bunu kabul edemem desin diye. Kendini akilli saniyor Polat Efendi. Neden yalanlamadin madem dün resmi siteden? Bu kadar da hakaret edemezsin sen efsanelerimize ya. Erkek gibi yolla. Böyle bizans oyunlari yapma.

Senden nefret ediyorum Adnan Polat

Çok komik durumlar var ya.

Şuan GS Tv'de antrenmanımız yayınlanıyor. Şimdi Hagi bu takımda kalıyor yani. Gövde gösterisi yapar gibi.

Antalyaspor maçı tehlikede, mali ve idari genel kurulu iple çekiyorum.

Çok komik durumlar var ya.

Şuan GS Tv'de antrenmanımız yayınlanıyor. Şimdi Hagi bu takımda kalıyor yani. Gövde gösterisi yapar gibi.

Antalyaspor maçı tehlikede, mali ve idari genel kurulu iple çekiyorum.

benim kafam karisik...sadece mali genel kurul'mu yoksa hem mali hem idari genel kurul'mu ???

sorumun nedeni su: eger mali ve idari genel kurul ise, ozaman adnan polat'in ibra edilmemesi cok büyük bir olasilik, gs'yi nasil idare ettikleri gün gibi ortada...sadece mali genel kurul ise ozaman kesin ibra edilir...belki 2-3 kisi den firca yer ama ibra tehlikesi yasamaz...

benim kafam karisik...sadece mali genel kurul'mu yoksa hem mali hem idari genel kurul'mu ???

sorumun nedeni su: eger mali ve idari genel kurul ise, ozaman adnan polat'in ibra edilmemesi cok büyük bir olasilik, gs'yi nasil idare ettikleri gün gibi ortada...sadece mali genel kurul ise ozaman kesin ibra edilir...belki 2-3 kisi den firca yer ama ibra tehlikesi yasamaz...

hem mali hem idari olarak ibra yapılacak..

benim merak etttiğimse ikisinden de ibra edilse bile bu toplanana imzalar ile seçimli genel kurul toplanabilir mi?

yani hem ibra edilsin hem seçim yapılsın. ne şiş yansın ne kebap

Ya mali ve idari olarak ibra edilip, sonra seçim kararı alacak. Ya da idari olarak ibra edilmeyip seçime gidilecek. Ayrıca Adnan Polat ibra edilmediği taktirde bir dahaki seçimde aday olamayacak. Her yol seçime çıkıyor. Benimde kafam karışık desem yeridir. :)

Cevap: Hagi ile Yollar Ayrıldı mı?

Hagi haberleri hala resmi siteden yayınlanmadı. bence 1 e kadar bekliyelim resmi açıklama gelir.

hem mali hem idari olarak ibra yapılacak..

benim merak etttiğimse ikisinden de ibra edilse bile bu toplanana imzalar ile seçimli genel kurul toplanabilir mi?

yani hem ibra edilsin hem seçim yapılsın. ne şiş yansın ne kebap

Gelenekleri durumumuzun üstünde tutan bir cok insan var orda. Cogu Polat´a karsi olmalarina ragmen sirf bu gelenekler yüzünden imza atmadi. Ee simdi geleneklerimizde Baskani ibra etmemek yok. Bir cok kisi ibra olacak diyor. Tek ümidimiz Adnan Polat´in kendi iradesiyle erken secim karari almasi. Bunu yapacak mi görecegiz. Ben sanmiyorum.

Gelenekleri durumumuzun üstünde tutan bir cok insan var orda. Cogu Polat´a karsi olmalarina ragmen sirf bu gelenekler yüzünden imza atmadi. Ee simdi geleneklerimizde Baskani ibra etmemek yok. Bir cok kisi ibra olacak diyor. Tek ümidimiz Adnan Polat´in kendi iradesiyle erken secim karari almasi. Bunu yapacak mi görecegiz. Ben sanmiyorum.

kendisi kesinlikle secim karari almaz zaten...dediklerine katiliyorum...cok fazla yasli insan var, gs kültürünü ve özellikle "baskanlara" saygilarindan dolayi (cünkü büüyklerinden de öyle görmüsler) polat'i ibra edeceklerdir ne yazikki...ama genc nesilin de araya karsimasindan dolayi ibra etmeyenlerinde sayisi bir hayli fazla olacaktir diye düsünüyorum...

suan gs kültürü sarsinti geciriyor desek yanlis olmaz...bir yanda liderlerine saygi da kusur etmeyen "eskiler" bir yandan da "isyankar gencler" desek yanlis olmaz herhalde :)

Onur şöyle düşünsene; bütün bunların günlerdir tartışılıyor olması ne kadar içler acısı. Sayın Adnan Polat bulunduğu makamın hala önemimi anlayamadı kanımca. Ve anlayamadanda gidecek ona üzülüyorum. G.Saray Spor Külübünün başkanını formüller üreterek oradan indirmeyi hesaplatmak zorunda bıraktı insanları, herkes bir çare ne yapılabileceğini tartışıyor aylardır. Ve bunu göre göre hala kongre kararı almıyor, tek başına çarpışıyor deyim yerindeyse..Neden ama bu inat; G.Saray sevgisi içinmi sence...Hiç sanmıyorum!!

kendisi kesinlikle secim karari almaz zaten...dediklerine katiliyorum...cok fazla yasli insan var, gs kültürünü ve özellikle "baskanlara" saygilarindan dolayi (cünkü büüyklerinden de öyle görmüsler) polat'i ibra edeceklerdir ne yazikki...ama genc nesilin de araya karsimasindan dolayi ibra etmeyenlerinde sayisi bir hayli fazla olacaktir diye düsünüyorum...

suan gs kültürü sarsinti geciriyor desek yanlis olmaz...bir yanda liderlerine saygi da kusur etmeyen "eskiler" bir yandan da "isyankar gencler" desek yanlis olmaz herhalde :)

O gencleri Polat üye yapmisti galiba kulübe. Onlar da ibra eder onu :) Ama mesela taraftarlar söyle bir pankart hazirlayabilir.

"Biz seni ibra etmedik Adnan Polat"

Onur şöyle düşünsene; bütün bunların günlerdir tartışılıyor olması ne kadar içler acısı. Sayın Adnan Polat bulunduğu makamın hala önemimi anlayamadı kanımca. Ve anlayamadanda gidecek ona üzülüyorum. G.Saray Spor Külübünün başkanını formüller üreterek oradan indirmeyi hesaplatmak zorunda bıraktı insanları, herkes bir çare ne yapılabileceğini tartışıyor aylardır. Ve bunu göre göre hala kongre kararı almıyor, tek başına çarpışıyor deyim yerindeyse..Neden ama bu inat; G.Saray sevgisi içinmi sence...Hiç sanmıyorum!!

Kisisel menfaat Yasin. Baska aciklamasi yok bunun. Cünkü Adnan Polat´in imaji yerlerde. Is hayati icin de baya olumsuz bir durum bu. Gelecek sezon en azindan 2.-3. filan yapip bu rezillikten kurtulmak istiyor. Sampiyon filan olamayiz biz Adnan Polat´la. Sadece kisisel menfaat.

Geri
Üst Alt