Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Temel, idris ve Oruç kahvede oturmuşlar, hepsi de en inatçı olanın kendisi olduğunu iddia ediyorlar.

İdris en inatçı benim demiş. Geçen kış eve biraz geç kaldım. Lapa lapa Kar yağıyor, Hava da kararmıştı. Kapıyıyı çaldım. Hatice içerden ""Kim o ? "" diye seslendi. Bilmiyor mu o Saatte benden başka kimsenin gelmeyeceğini. Sabaha kadar ben kapıyı çaldım. O ""kim o?"" dedi. inadımdan sesimi çıkarmadım.

Oruç atılmış.

O da bir şey mi ? Dişim ağrıyordu, dişçiye gittim. Şu ağrıyan dişimi çekiver dedim. Dişçi hangisi diye sordu. Okadar okumuşsun. Dişçi olmuşsun sen bilmeyeceksin de ben mi bileceğim dedim. Bir dişimi çekti. Sordu "" Bu mu ?""

- hayır. ikinci dişimi çekti sordu "" Bu mu ?"" inadımdan söylemedim. Ancak 7. dişten sonra bulabildi.

Temel gülmüş. ikinizde inatçısınız, biliyorum ama benim kadar olamazsınız . Fadimeyle evlendiğimiz gece ""Başım ağrıyor, canım istemiyor"" diye bir sürü bahane uydurdu. Beraber olamadık. Ondan sonra da kendisi istedi ama, inadımdan ogün bugündür ben yapmıyorum.

Oruç la idris birlikte atılmışlar :

-Atma be Temel. 17 yaşındaki Ayşe ile 14 ündeki Dursun kimden ?

- Valla inadımdan onu da sormadım."

Onur şöyle düşünsene; bütün bunların günlerdir tartışılıyor olması ne kadar içler acısı. Sayın Adnan Polat bulunduğu makamın hala önemimi anlayamadı kanımca. Ve anlayamadanda gidecek ona üzülüyorum. G.Saray Spor Külübünün başkanını formüller üreterek oradan indirmeyi hesaplatmak zorunda bıraktı insanları, herkes bir çare ne yapılabileceğini tartışıyor aylardır. Ve bunu göre göre hala kongre kararı almıyor, tek başına çarpışıyor deyim yerindeyse..Neden ama bu inat; G.Saray sevgisi içinmi sence...Hiç sanmıyorum!!

Hagi takımın başında!

Galatasaray'da hareketli saatler sürüyor. Alınan kötü sonuçların ardından hedefteki isim teknik direktör Gheorghe Hagi. Hagi'nin gönderilip gönderilmeyeceği ise şu ana kadar netleşmedi.

yanan-son4.jpg

Galatasaray'ın teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarını ayırdığı haberleri artarak sürerken, şu ana kadar sarı-kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bu sabah Galatasaray Kulübü'nün resmi twitter hesabından atılan şu tvit kafaları karıştırdı; "Teknik Direktörümüz Hagi yönetimindeki Galatasaray idmanı şimdi canlı yayınla GSTV'de."

Hagi'nin bu sabah takımın başında antrenmana çıkıp çıkmayacağı da cevap bekleyen sorulardan biriydi. Bu açıklama ile bu soru yanıtını bulmuş oldu. Ama cevap bekleyen asıl soru şu; 'Galatasaray Hagi ile yollarını hemen ayıracak mı, yoksa sezon sonuna kadar Hagi takımın başında kalacak mı?'

Bugün bu konunun da açıklığa kavuşması bekleniyor.

sporx

Cevap: Hagi takımın başında!

Hagiden önce başkanın gitmesi gerekiyor. Polatın Galatasaraya vereceği hiçbirşeyi kalmamıştır. Ne yaparsa kimi getirirse bu Galatasaraya zarar verecektir.

Cevap: Hagi ile Yollar Ayrıldı mı?

Hagi istifa etseydi fener yenilgisinin ertesinde ederdi.Boşuna kasmaya gerek yok.Sezon sonuna kadar Hagi teknik direktör olarak kalır.

Cevap: Hagi takımın başında!

Neden yalanlanmadığı belli oldu.Antremana canlı bağlanarak "İşte siz yalan söylüyosunuz Hagi takımın başında" demeye getirmişler.Lig tv de kapak oldu.

Illa zorlayacak Adnan Polat. Simdi akillilik yapiyorum saniyor, 2 yenilgi daha alsin bak nasil yollayacak pasa pasa tazminatini verip de. Takimin Hagi´yi benimsemedigini göremiyor adam. Hagi´ye de yaziklar olsun ama, ben onu gururlu saniyordum. Adnan Polat resmen hakaret ediyor adama, hala istifa etmiyor ya. 2 kurus tazminat icin. Yakistiramadim acikcasi Hagi´ye.

Adnan Polat çok zeki bir adam. Bu gerçeği kabul edelim. Şu an Hagi' nin görevden alındığının açıklanması intihar olur. Bunu yapacak kadar deli değildir Adnan Polat, bilinçli bir operasyon var şu anda muhtemelen. % 90 sürecin sonunda yönetim kurulu Hagi' nin medyada çıkan haberlerden dolayı yıprandığını söyleyecek ve istifasını sunduğunu açıklayacaklardır. Ve bizde kabul ettik diyerek olayı bağlayacaktır. Böylece hem Hagi görevden alınmış olmayarak itibarı kurtarılacak, yönetimde "biz devam etmek istiyorduk, Hagi bırakmak istediği söyledi" diyerek ihaleden kurtulacaklardır.

Illa zorlayacak Adnan Polat. Simdi akillilik yapiyorum saniyor, 2 yenilgi daha alsin bak nasil yollayacak pasa pasa tazminatini verip de. Takimin Hagi´yi benimsemedigini göremiyor adam. Hagi´ye de yaziklar olsun ama, ben onu gururlu saniyordum. Adnan Polat resmen hakaret ediyor adama, hala istifa etmiyor ya. 2 kurus tazminat icin. Yakistiramadim acikcasi Hagi´ye.

tazminati da gectim...insan basarisiz oldugunu, takima bir seyler katamadigini, gitmesi gerek zamani bilecek...ne yazikki bu inat hem kendine hem kulübe cok zarar veriyor... bu olay bir yandan da hagi nin kendini gs ile bagdastirmadigni gösteriyor...hangi efsane (yerli) oyuncuyu getirsen simdiye kadar 10 defa gitmisti...ama hag ide cok iiy biliyor ki bu son sansi bu yüzden cirpiniyor...

Adnan Polat çok zeki bir adam. Bu gerçeği kabul edelim. Şu an Hagi' nin görevden alındığının açıklanması intihar olur. Bunu yapacak kadar deli değildir Adnan Polat, bilinçli bir operasyon var şu anda muhtemelen. % 90 sürecin sonunda yönetim kurulu Hagi' nin medyada çıkan haberlerden dolayı yıprandığını söyleyecek ve istifasını sunduğunu açıklayacaklardır. Ve bizde kabul ettik diyerek olayı bağlayacaktır. Böylece hem Hagi görevden alınmış olmayarak itibarı kurtarılacak, yönetimde "biz devam etmek istiyorduk, Hagi bırakmak istediği söyledi" diyerek ihaleden kurtulacaklardır.

hagi ile devam etmek isteyene ne derler peki ?? daha cok zarar vermez mi ?? 18 macta 9 maglubiyet...o da siradan takimlara 3-4 de beraberlik...asil suc hagi de...hangi cüret ile hala cesaret edebiliyor orada anlasilir gibi degil...böyle bir TD'nin saglikli karar veremsi ne kadar beklenebilir ki ?

tazminati da gectim...insan basarisiz oldugunu, takima bir seyler katamadigini, gitmesi gerek zamani bilecek...ne yazikki bu inat hem kendine hem kulübe cok zarar veriyor... bu olay bir yandan da hagi nin kendini gs ile bagdastirmadigni gösteriyor...hangi efsane (yerli) oyuncuyu getirsen simdiye kadar 10 defa gitmisti...ama hag ide cok iiy biliyor ki bu son sansi bu yüzden cirpiniyor...

Hagi zaten %100 sezon sonunda gönderileceğini biliyor. Futbolcularında artık onu ciddiye almayacağını görüyor. Galatasarayı çok seviyor olsaydı onurlu bir davranış gösterip istifa ederdi, kovulmadan giderdi. Şu davranışlar tazminat koparmak için başka birşey değil.

Çoğunluk bunu bekliyor Yasin abi,neden intihar olsun.?

Hagi zaten %100 sezon sonunda gönderileceğini biliyor. Futbolcularında artık onu ciddiye almayacağını görüyor. Galatasarayı çok seviyor olsaydı onurlu bir davranış gösterip istifa ederdi, kovulmadan giderdi. Şu davranışlar tazminat koparmak için başka birşey değil.

Doğru bir tespit. Bir insan bu kadar başarısız bir tabloya sahipken ve yönetimin kendisi ile devam etmeyeceğini biliyorken nasıl oluyorda istifasını sunarak onurlu bir duruş sergilemiyor inanılır gibi değil...İçinde bulunduğumuz durum çok manidar; G.Saray kulübünun itibarı, başındaki şahısların hırs ve inatları yüzünden yerler bir olmuş durumda ne yazık ki..

Umarim kongrede hesap sorarlar ama öyle olacagini sanmiyorum. 2-3 entel entel elestiri olur, Polat demagoji yapar olay kapanir.

- Stat anlasmasi nerde Adnan Polat?

Umarim kongrede hesap sorarlar ama öyle olacagini sanmiyorum. 2-3 entel entel elestiri olur, Polat demagoji yapar olay kapanir.

- Stat anlasmasi nerde Adnan Polat?

Öyle olacağını sanmam Onur. Bu sefer pabuç pahalı. Adnan Polat' ın ortaya koyacağı ne olabilir ki bu tabloda? İinsanları şu parçalanmışlık içersinde ne söyleyerek tatmin edebilir sence ? (Tüzük, riva, birleşme, stad v.s. klişelerini saymıyorum) Bu camiadaki insanlar senin benim düşündüklerimi mutlaka düşünüyorlardır. G.Sarayın değerlerinin yerle bir olduğunu herkes görüyor, sportif başarısızlıkdan çok daha önemli bir sorun bence bu. Ben kongreden çok umutluyum, Polat' ın arkasında son seçimlerdede gördükki öyle korkulacak bir güç yok rahat olalım..

hagi nin galatasarayı zerre kadar sevdiğine inanmıyorum adam parayı seviyor gs yi degil.sezon sonuda gônderseler zaten tazminat ödeyecekler iyisimi simdi göndersinler kan degisimi iyi gelir belki. Aksi taktirde bank asya ligi koşar adım bize yaklaşıyor.

Öyle olacağını sanmam Onur. Bu sefer pabuç pahalı. Adnan Polat' ın ortaya koyacağı ne olabilir ki bu tabloda? İinsanları şu parçalanmışlık içersinde ne söyleyerek tatmin edebilir sence ? (Tüzük, riva, birleşme, stad v.s. klişelerini saymıyorum) Bu camiadaki insanlar senin benim düşündüklerimi mutlaka düşünüyorlardır. G.Sarayın değerlerinin yerle bir olduğunu herkes görüyor, sportif başarısızlıkdan çok daha önemli bir sorun bence bu. Ben kongreden çok umutluyum, Polat' ın arkasında son seçimlerdede gördükki öyle korkulacak bir güç yok rahat olalım..

Normal secim gibi mi olacak bu? Kapali zarf filan? Ibra olmamasi icin ne olmasi lazim?

Teknik Direktör seçmeyi beceremeyen yönetim göndermeyi bile beceremiyor artık.Adnan Polat sürekli zararın neresinden dönersek kardı(şimdi de tazminat içindir kesin numaralar) felsefesi ile batık şirket yönetir gibi kulup yönetmeye çalıştıkça hiç bir zaman başarı kazanamaycaksın,ama sen bunu da hiç bir zaman anlayamayacaksın.

Galatasaray'da yönetimin görevine son verme kararı aldığı Gheorghe Hagi, sabah takımla birlikte idmana çıktı.

Galatasaray Yönetimi henüz resmi açıklamayı yapmadığı ve karar resmen bildirilmediği için idmana çıkan Hagi ile öğleden sonra görüşme yapılması bekleniyor. Büyük bir ihtimalle bugün Hagi gönderilecek ve resmi açıklama yapılacak.

LigTV

Geri
Üst Alt