Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi l İstifa Haberleri

Nuray dün özellikle söyledim..Bilgiyi bahri verdi ise çoşmayın..Bekleyin dedim:D

Cevap: Hagi ile Yollar Ayrıldı mı?

2008 yılı Mart ayında yapılan Başkanlık seçimini, tarihi bir oy sayısı ile kazanarak Galatasaray Spor Kulübü 'nün 33. Başkanı olmuştur

kaynak: vikipedi

adam rekorlarin adami beyler...dagilin :D

komedi tam ya...gs'a tarihinin en kötü dönemini yasatan baskan, gs tarihinde en cok oyu alarak baskan olmus ....kaderin cilvesi olsa gerek...bir yasima daha girdim arkadas

Bizim de sucumuz var. Siyaset meydaninda oylama yapildi, %92 ile gelmesini istedik adamin :D Ama Adnan Öztürk´ün de rekor oy aldigini unutmayalim. Taraftarlarin inanilmaz destegi sürerken bile Adnan Öztürk´e kaptiriyordu koltugu. Simdi durum daha da vahim. Secim olsa 100 oy zor alir Adnan Polat. Ibra olursa sadece bu gereksiz orta cag gelenekleri yüzünden ibra olacak. Güvendiklerinden degil yani.

10 dakika once konuştu LigTvde Hagi gidicek diyo adam , sezon sonuna kadar kesin Tugaymış Td , neden bugun açıklamadılar bilmiyorum diyor , bide daha Tugaya bile söylememişler onun Td olacağını :D

Bahri attıkca atıyor :D

10 dakika once konuştu LigTvde Hagi gidicek diyo adam , sezon sonuna kadar kesin Tugaymış Td , neden bugun açıklamadılar bilmiyorum diyor , bide daha Tugaya bile söylememişler onun Td olacağını :D

Bahri attıkca atıyor :D

tugay'a söylemeye gerek yok...nasil olsa herkesten önce bahri ögrenip yapistiriyor manseti :D

simdiye kadar yalanlanmadiysa bahri haklidir

hagiyu yollamak zor geldi

2 ay icin tazminatmi vervez dediler

planlar suya dustu

sark kurnazi yalanci herifler

yilan bu adamlar yilan

hagi GS lidir bu haberleri duyunca istifa eser dediler

aslanim hagi

bastir rezil kepaze et sunlari

2 gun sonra bahrinin adini veremeden yalanlasinlar:)

Cevap: Hagi takımın başında!

bence mali kongreyi bekliyorlar

kongrer den sonra ilk antremanda olmayacak

ne tazminati yaqw.ha simdi yolladin ha sezon sonu.haginin sezon sonuna kadar olan alacagini verirsin gider,bu kadar basit

Cevap: Hagi takımın başında!

O kadar dedim sizlere...Gençler'e ders oldu:D

Ntvspor, mali kongreden sonra herşey belli olacak diyor.

Ekşi sözlükten:D

heralde hedefi en çok yalan transfer haberi yapmak. adım bahri dese inanmam, inandırıcılığı o düzeyde şu anda

yaptığı yalan haberin bir şekilde faturasını ödemesi gereken haberci. bir şey olmuşsa olmuştur olmamışsa olmamıştır. sen oldu diyorsan artık ondan geri dönüş yoktur. haberci olarak "oldu" dediğin haber ertesi gün "olmamıştı zaten" noktasına dönüyorsa bunun bir müeyyidesi olmalıdır.

turkcell super ligi karşılaşmalarının yayın haklarını elinde bulunduran kurumun muhabiri olmasına rağmen lig ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan, bildikleri de yanlış olan, bildiği bu yanlış bilgiyi de ısrarla yineleyen kişi.

adszfr.jpg

hagi febe maçından sonra gitmedi daha da gitmez. sene sonu gider belki.

Mehmet Aslan başarısızlıktan ders almış bir yönetim var diyo, bunu nasıl anladı hiç ama hiç anlamadım.

Geri
Üst Alt