Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi l İstifa Haberleri

sözü dilaraya brakti, dilaranin saclarini yiyim ben ya, ne güzel birseydir o öyle.

Polatin devam etmesi en dogru karar olur dedi, neden mi dedi:

Ders almistir dedi.

Hirs yapmistir dedi.

Bana göre Yeni yönetiml, yeni baskan yerrine bu yönetimle (daha güclendirip) , bu baskanla devam ederse daha cabuk basariya ulasir Galatasaray dedi.

Polat su haftaya olan toplantidan sonra almali tüm kararlari dedi. Hagi, yeni td falan, hersey o toplantiya bagli dedi, ordan devam karari cikarsa, kafasi rahat ve yeni sezone konsantre olmus bir yönetim olur dedi, ama su anda bu toplantiyi düsünüyorlar, hic futbolla, td la falan ugrasacak durumda degiller dedi.

Yeterki td ve transferlerde cok dikkatli olsunlar dedi.

Td yerli olursa, cok daha avantajli olur dedi. Td basarili olmasi icin, buraya ait görmesi lazim dedi kendisini, schustere bakiyorsun, mutsuz oldugu ne kadar da belli oluyordu dedi, kendini burda mutsuz hissettigi belliydi dedi.

Polatin devam etmesi en dogru karar olur dedi, neden mi dedi:

Ders almistir dedi.

Hirs yapmistir dedi.

Bana göre Yeni yönetiml, yeni baskan yerrine bu yönetimle (daha güclendirip) , bu baskanla devam ederse daha cabuk basariya ulasir Galatasaray dedi.

Polat su haftaya olan toplantidan sonra almali tüm kararlari dedi. Hagi, yeni td falan, hersey o toplantiya bagli dedi, ordan devam karari cikarsa, kafasi rahat ve yeni sezone konsantre olmus bir yönetim olur dedi, ama su anda bu toplantiyi düsünüyorlar, hic futbolla, td la falan ugrasacak durumda degiller dedi.

Yeterki td ve transferlerde cok dikkatli olsunlar dedi.

Td yerli olursa, cok daha avantajli olur dedi. Td basarili olmasi icin, buraya ait görmesi lazim dedi kendisini, schustere bakiyorsun, mutsuz oldugu ne kadar da belli oluyordu dedi, kendini burda mutsuz hissettigi belliydi dedi.

Her sene ayni zirvaliklar. Gecen sezon da akillandik, nasil transfer yapmamiz gerektigini biliyoruz diyordu Polat. Hepsi yalan. Kisisel menfaat. Yusuf yusuf olmalari bile cok güzel, ibra olacaklarindan o kadar da emin degiller. Allah´ima yalvariyorum ki, insallah da tarihi bir tokat yerler. Bu kadar ihanet yeter.

Her sene ayni zirvaliklar. Gecen sezon da akillandik, nasil transfer yapmamiz gerektigini biliyoruz diyordu Polat. Hepsi yalan. Kisisel menfaat. Yusuf yusuf olmalari bile cok güzel, ibra olacaklarindan o kadar da emin degiller. Allah´ima yalvariyorum ki, insallah da tarihi bir tokat yerler. Bu kadar ihanet yeter.

Baskan seni utandiracak seneye Onur, tüm bu yazdiklarina inanamicaksin, keske yazmasaydim diyeceksin Onur )))

Baskan seni utandiracak seneye Onur, tüm bu yazdiklarina inanamicaksin, keske yazmasaydim diyeceksin Onur )))

Değil seneye önümüzdeki 10 yıl boyunca hep şampiyon olacağımızı bilsem bile bu başkanın derhal gitmesini isterim. İstafa sebebi için bu seneki bize yaşattığı tüm tarihin en kara lekesi yeter.

Bu baskan degilmiydi 2,3 sene once her sezon baslamadan bu sene hedefimiz Uefa diye. Adnan Polatin ne kadar futboldan az anladiginin bir baska kanatidir. Basarilar oyle birden olmaz, istikrar ve sabir lazim. Bunlar maalesef zor Turkiye'de

Ben Besiktas taraftari degilim Salman. Transferle gönlümü kazanamazlar. Adnan Polat´tan nefret etme sebeplerim cok cok farkli. Bircok nedeni var. Ama ben Adnan Polat´in futbol bilgisine de güvenmiyorum. Düzeltebilecegini de düsünmüyorum. Kacinci yapilanmasi bu ya? Bu kadar anliyorsun madem, getirdigin futbolcularin %10´u kalsin takimda ya :) Aliyor yolluyor, aliyor yolluyor.

Gecen sezonu hatirlayin. Ordan burdan duyumlar geliyordu ya hani. Adnan Polat herkesi utandiracak busefer, inanilmaz bir kadro kuruyor, müthis bir takim yaratiliyor gibi :) Hepsi ya-lan. Adnan Polat bir yalan makinesi. Bunu herkes biliyor artik.

Bu baskan degilmiydi 2,3 sene once her sezon baslamadan bu sene hedefimiz Uefa diye. Adnan Polatin ne kadar futboldan az anladiginin bir baska kanatidir. Basarilar oyle birden olmaz, istikrar ve sabir lazim. Bunlar maalesef zor Turkiye'de

Asil Bomba'yi gelecek sezonun basinda patlatacak:

Adnan Polat:"2011-2012 Senesinde hedefimiz Uefa'da Final oynamak!"

olmadigimiz Uefa Kupasinda artik nasil Final oynayacaksak...

Ertuğrul sağlam bursadan ayrılabilir..Ligtvde söylemişdi..İstediğim yapılanma olmassa ayrılacam dedi..Bizimle adı geçiyor..

Cevap: Son Dakika: Hagi Ayrılıyor İddiası

nerde bu yönetimde öyle bir vizyon

nerde bu taraftarda öyle bir sabır...

Hagim kaldi mi noldu?

Ne istifa var nede yalanlama.Yalama oldu lan bunlar.Buna ancak gülünür.Hhehahajkdjhasdjhaskjd

Şuan için Hagi devam ediyor..

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.30’da Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda bir araya geldiler

Pazar günü mali kongreden sonra herşey belli olur..Önce yönetimin önünü görmesi lazım..Pazartesi günü gelişmeler gelmeye başlayacaktır.

Şuan için Hagi devam ediyor..

Pazar günü mali kongreden sonra herşey belli olur..Önce yönetimin önünü görmesi lazım..Pazartesi günü gelişmeler gelmeye başlayacaktır.

Hiç bir şey belli olmaz.Zaten ibra edilecek öyle veya böyle.Bu hava ile de Adnan Polat başkanlığa devam eder bizde kanser olmaya devam ederiz, dediklerimizle kalırız.

Bu saate kadar açıklama gelmediğine göre HAGİ devam!!!

Gelmesi ne kadar hata olsa da

Gitmesi gereken ilk isimde o değil...

B_99ace2948d89f8f565cfa82c25f74c1a.jpg

Geri
Üst Alt