Hagi resmen gitti!

Cevap: Son Dakika: Hagi'nin Sözleşmesi Fesh Edildi

Adnan Polat hala direniyor demek ki

Baros'a üç maç ceza vermiş şeref yoksunu mahlukatlar.

Aykut, Barış, Ayhan, Mustafa, Hakan, Aydın, Servet, Gökhan, Zapata... bunlarla da feshedelim lütfen.

Gs yöneticisi Mehmet Ali Yalçındağ '' Hagi'nin sözleşmesini noterde fesh etmişiz,hangi noterse onu da açıklasın lig tv''dedi.daha ötesi yok

Yok öyle bisey arkadasım simdi baktım DM mı attı sana hayirdir nerden okudun???

Ortalığı bulandırmaya gerek yok bence..

sadece Haginin gitmesi sorunu çözmez. futbolculara 10-100bin dolar arası para cezası, Msarp-Barış-Ayhan-HakanBalata-Zapata kadro dışı, kewellin sözleşmesi feshedildi gibi kararlarda alınması lazım.

Simdik Polat gidip büyük bir isim getirirse (örnk: rijkaard) yazik olmazmi ? biri dur desin su adama artik ya :S

Mehmet Ali Yalçındağ mı :asd: Murat Yalçındağ olmasın ? Ayrıca resmi Twitter'ında öyle bir açıklaması yok :).

Aynen ben de baktım yok öyle bisey.. Belki GS resmi account'inda vardır diye oraya da baktım orda da yok

Fatih Terim gelip de bu oyunculardan yararlanırım ben falan derse, cidden deliririm. Lütfen kurtulalım şu çöplerden.

Son Dakika : İnsanoğlu Aya Çıktı

Böyle utanc verici bir yönetime sahip olmak beni kahrediyor. Hagi´yi böyle maymuna cevirmek yakisiyor mu sana Adnan Polat Efendi? 1 haftadir tek aciklama yapmiyorsunuz, bizimle dalga geciyorsunuz. Hagi kovuldu diyorlar, antrenmana cikariyorsunuz, simdi yolluyorsunuz yine aciklama yapmiyorsunuz. Galatasaray tarihinde gördügüm en büyük karakteri düsük insanlarin en basinda geliyorsunuz ya. Utaniyorum sizlerden.

Vay hagiyide harcadin, pazarda seni harcarlar büyük baskam.

kendiliginden istifa etmek istiyorlar galiba tazminat vermemek icin :D

bir insan hic hatalarindan ders almazmi ?!

iddaa edildi iddaa edildi sıktı artık ya :42:

Bu kulüp acaba transfer dönemi dışında şimdiye kadar ardarda bu kadar "Son Dakika"lar yaşamış mıdır.

iddaa edildi iddaa edildi sıktı artık ya :42:

Sözleşmesi feshedildi!

Lig TV ve Ligtv.com.tr'nin günler öncesinden duyurduğu Hagi'nin gidişi sonunda resmileşti!

Lig TV'nin son dakikayla duyurduğu gelişmeye göre Galatasaray Yönetimi, Hagi'nin sözleşmesini noter aracılığıyla karşılıklı olarak feshetti!

Şeref Aydın N.

hagi, yarin sabahki idmana da takimin basinda cikinca lig tv bu kez nasil kiviracak merakla bekliyorum. ben fesih ile ilgili bisey duymadim.

Istifa etme lan Hagi. Pasa pasa al tazminatini. Hesabini Polat Efendi versin pazar. Istifa filan etme. Ver ulan 2 Milyon tazminatimi de. Sonuna kadar yanindayim bu konuda. Bu Adnan Polat ne nefret edilesi bir insan cikti böyle ya?

Hey adrian başardım..

Geri
Üst Alt