Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi Bugün Görevinden Alınacak mı?

Adnan Polat' ın sözcüsü olur kendisi!! Sevgili Tüzemen!

Sezon sonuna kadar Tugay-Ünder olabilir miş..İyi olur..Gelecek sene gelen hoca ilede birlikte olurlar.

Sezon sonuna kadar Tugay-Ünder olabilir miş..İyi olur..Gelecek sene gelen hoca ilede birlikte olurlar.

Şuanda kurtarılacak bişey yok ki Tugay gelsin.Şimdi'den Fatih Terim veya x bir kişi ile anlaşıp önümüzde ki senenin planlaması yapılır,ona göre hareket edilir.

Hagi'nin bundan sonra TD'lik yapmaması en büyük temennimiz

NTVSPOR muhabiri ısrarla "G.Saray' da muhalefet içinde kaos ortamı var" mesajını pompalıyor...Helvacı muhalefet değil, yönetim kurulu üyesi farkında değil!!

Tugay'a bırakmasınlar takımı.Yeter artık yahu.Sonra bir başarısızlıkta onuda paçavra gibi bir kenara atacaklar.Sonra sıra kimde?Ergün?Suat?Arif?...Allah akıl fikir versin.

Adnan Polat Metin Oktay yaşasa onu da harcardı.

Tugayda zaten harcanmaktan çekiniyormuş..Yönetim Gelecek hoca ile birlikte çalışacaksın derse olur..Zaten Ünder'ide o yüzden istiyorlar sanırım..Gelecek hocada dışardan çalışmalara başlar..Tabi önce mali kongreyi bekleyelim.

Şunuda söylim tugay cem,berkin gibi oyunculara sans vermek istemiş.Hagi kabul etmemiş..

Yok Yasin abi L.Tüzemen diğerlerinden çok daha delikanlıdır.İzlediğim hiç bir röportajında Polat'a yalakalık yaptığını görmedim.

Dinliyormusun Halit; Adnan Polat' a nasıl destek veriyor altdan altdan çaktırmadan..."Kendisine son derece güvenir bir rahatlık içersindeymiş, çok kıvrak ve zekice cevaplar vermiş.." Tüzemen bugüne kadar asla Adnan Polat' ı eleştirmemiştir, hep onu destekleyici ve koruyucu bir tavrı vardır..Osman Tamburacı ve Levent Tüzemen deyince durmak lazım..

Dinliyormusun Halit; Adnan Polat' a nasıl destek veriyor altdan altdan çaktırmadan..."Kendisine son derece güvenir bir rahatlık içersindeymiş, çok kıvrak ve zekice cevaplar vermiş.." Tüzemen bugüne kadar asla Adnan Polat' ı eleştirmemiştir, hep onu destekleyici ve koruyucu bir tavrı vardır..Osman Tamburacı ve Levent Tüzemen deyince durmak lazım..

Şuanda dinlemiyorum Yasin abi.Ama yalakalık yaparken gerçekten hiç görmedim.Osman Tamburacı Gstv de olduğundan eleştirmiyor.Yada dediğin gibidir.Ama L.Tüzemen'in yağcılık yaptığını görmedim.

Adnan Polat çok ilginç bir insan..Bir süre sonra yaptığı şeyleri "yapmadım" diyerek kendisi ile çeliştiğini bile göremiyor. Örneğin şu en kaz edebiyatı meselesi. Hatırlarsanız her konuşmasında "Ben önceki yönetimleri asla karalamam" "Ben bu makama hizmet eden herkese saygı duyuyorum" der, fakat sonra aynı konuşmanın devamında' da "Ben göreve geldiğimde bankalardan çek karnesi alamıyorduk, kapıda haciz memurları bekliyordu" der....Eeee peki bu nasıl bir tezattır şimdi?? Hem enkaz edebiyatı yapmıyorum diyeceksin, hemde göreve geldiğimde haciz memurları kapıda bekliyordu diyeceksin....! Yani...

Tugayda zaten harcanmaktan çekiniyormuş..Yönetim Gelecek hoca ile birlikte çalışacaksın derse olur..Zaten Ünder'ide o yüzden istiyorlar sanırım..Gelecek hocada dışardan çalışmalara başlar..Tabi önce mali kongreyi bekleyelim.

Şunuda söylim tugay cem,berkin gibi oyunculara sans vermek istemiş.Hagi kabul etmemiş..

O zaman resti çekicekti arkadaş. Hele fener maçında oyuncu değişikliklerinde kameraların önünde yalnız bırakacaktı Hagiyi. Restini çekecekti yalnızsın diyecekti. O zaman t.d olurdu ama bence otobüs kaçtı.

Adam gibi kendisi istifa etsin zaman öldürmemek gerek..

Adam gibi kendisi istifa etsin zaman öldürmemek gerek..

Zaten görevden alınmış. Mali ve idari genel kurul öncesi kaos ortamı yaratmamak için bekletiyorlarmış. Saçma, daha nasıl bir kaos ortamı olabilir ki..

Adnan Polat mesela simdi yeniden secilirse 3 sene daha mi Baskan oluyor? :) Yeni tüzüge göre

Zaten görevden alınmış. Mali ve idari genel kurul öncesi kaos ortamı yaratmamak için bekletiyorlarmış. Saçma, daha nasıl bir kaos ortamı olabilir ki..

Ya bu yönetim çok cins hesaplar peşinde,mali kuruldan çıkan sonuçtan sonra bakın Hagi'yi yolladık,farklı bir gün başlıyor gibi birşeyle saçmalamaları muhtemel..

Artık ne oyuncusunu göresim geliyor,ne yöneticisini hepsinden tiksinme noktasındayım..

Koca camia bunamı kanacak şimdi peki? 2 gün önce değilde, 2 gün sonra gönderince doğru iş yapmışmı olacaksın! Şaka gibi gerçekten, biz apartmanda ayda bir yaptığımız yöneticisi toplantımızda daha radikal kararlar alıyoruz yemin ederim..

Geri
Üst Alt