Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi Bugün Görevinden Alınacak mı?

Varmı yeni gelişmeler.Emrah kardeşim gelişmeleri aktarı ver sana zahmet:)

Koca camia bunamı kanacak şimdi peki? 2 gün önce değilde, 2 gün sonra gönderince doğru iş yapmışmı olacaksın! Şaka gibi gerçekten, biz apartmanda ayda bir yaptığımız yöneticisi toplantımızda daha radikal kararlar alıyoruz yemin ederim..

Emin olun artık kimse bunları afedersiniz ama yemiyor. Tüm bu yaptıkları hep negatif olarak yansıyor. Adnan Polat'ın hep değişeceğini söylüyoruz veya söylüyorlar, bu imkansız gibi. Hep aynı hatalar..

LİG TV artık topa girmiyor..Sürekli Milli Takım haberi yapıyorlar, G.Saray olayını bıraktılar! Bahri 1 haftada karizmayı yerle bir etti:)

Evet doğru. Yeni tüzüğe göre ilk seçimde (Mayıs 2012) seçilecek başkan 3 sene görev yapacak. Bu kural olağanüstü erken seçim içinde geçerli olabilirmi? Güzel bir soru..

Hayır.Mayıs 2012 de yine seçim var.En azından ben öyle biliyorum

Artık bundan sonra yapılacak seçimlerde başkanlar 3 yıl görev yapacak. Mesela bir başkan ibra edilmez ise seçime gidilecek. İbra edilmeyen gelecek ilk seçimde başkan adayı olamayacak. Lütfen yanlışım varsa düzeltilsin. :)

Evet doğru. Yeni tüzüğe göre ilk seçimde (Mayıs 2012) seçilecek başkan 3 sene görev yapacak. Bu kural olağanüstü erken seçim içinde geçerli olabilirmi? Güzel bir soru..

Bence gecerli olmasi gerekir. Cünkü sacma olur. Baskan seciliyor ve 1 sene sonra yeniden secim oluyor. Sacma bence.

G1.2) Seçime ilişkin hükümler olağan ya da olağanüstü olarak yapılacak ilk seçim genel kurulundan itibaren yürürlüğe konulur.

Dün demistim, medyanin haberlerine dikkat edin bundan sonra diye. Fenerbahce medyasi tabiki Adnan Polat´a destek verir bu sürecte. Dünkü toplantidan sonra bazi sözler almistir Polat medyadan. Bu sürecte Ünal Aysal hakkinda komik haberler okuyabiliriz. Ama kanmayin.

Ayrıca;

59. maddeye göre yönetim mali açıdan ibra edilse bile idari açıdan ibra edilmezse 1 ay içinde seçime gidilecek. Kongrede Polat ve mevcut yöneticiler aday olamayacak!

G.Saray'da Adnan Polat ve yönetimini mali açından ibra etmemeye hazırlanan birçok üyenin, idari bakımdan da ibra etmeyerek yeni bir formülün üzerinde durdukları konuşuluyor.

Polat'ın istifa etmeyeceğini açıklamasının ardından mart ayındaki kongreye çok sıkı bir şekilde hazırlanan üyeler, başkanın yeniden aday olamaması için ayrı ayrı ibra oylaması yapılacak olan kongrede, mali açıdan ibra etmemeyi başaramamaları durumunda idari bakımdan ibra etmeyerek, Polat'ın bir sonraki seçimde aday olmasını engelleyecekleri iddia ediliyor. Zira yeni tüzüğün 59. maddesi doğrultusunda yönetim mali açıdan ibra edilse bile idari açıdan ibra edilmezse bir sonraki seçime giremez. İşte bu madde etrafında birleşen muhalifler, Polat'ı devirmek için büyük güç oluşturmaya başladı.

Ayrıca;

59. maddeye göre yönetim mali açıdan ibra edilse bile idari açıdan ibra edilmezse 1 ay içinde seçime gidilecek. Kongrede Polat ve mevcut yöneticiler aday olamayacak!

G.Saray'da Adnan Polat ve yönetimini mali açından ibra etmemeye hazırlanan birçok üyenin, idari bakımdan da ibra etmeyerek yeni bir formülün üzerinde durdukları konuşuluyor.

Polat'ın istifa etmeyeceğini açıklamasının ardından mart ayındaki kongreye çok sıkı bir şekilde hazırlanan üyeler, başkanın yeniden aday olamaması için ayrı ayrı ibra oylaması yapılacak olan kongrede, mali açıdan ibra etmemeyi başaramamaları durumunda idari bakımdan ibra etmeyerek, Polat'ın bir sonraki seçimde aday olmasını engelleyecekleri iddia ediliyor. Zira yeni tüzüğün 59. maddesi doğrultusunda yönetim mali açıdan ibra edilse bile idari açıdan ibra edilmezse bir sonraki seçime giremez. İşte bu madde etrafında birleşen muhalifler, Polat'ı devirmek için büyük güç oluşturmaya başladı.

Insallah. Haketti

İnşallah.. en azından onu yapsınlar 1 sene içinde kurtulmamız kesinleşsin.

Nolur hakaret olarak algilamayin. Asla öyle bir niyetim yok. Ama cok komik :)

[video=youtube;njrOCuM2IU4]https://www.youtube.com/watch?v=njrOCuM2IU4[/video]

Dün demistim, medyanin haberlerine dikkat edin bundan sonra diye. Fenerbahce medyasi tabiki Adnan Polat´a destek verir bu sürecte. Dünkü toplantidan sonra bazi sözler almistir Polat medyadan. Bu sürecte Ünal Aysal hakkinda komik haberler okuyabiliriz. Ama kanmayin.[/QUOTE

Rahat ol Onur..Genel kanı Adnan Polat ile bu yönetimin göreve devam edemeyeceği yönünde. Tüm internet sitelerinde, forumlarda neredeyse tek tük destek mesajları görüyorum Polat hakkında..Kaldı ki taraflı Adnan Polat sempatizanları için çok fazla bir şeyde söyleyemeyiz. Onlarında en doğal hakkıdır bu, araraki fark o arkadaşlarınki sadece Adnan Polat'ın ismine olan sevgi ve bağlılıktır. Bizde kendisini çok seviyorduk, halada insan olarak seviyoruz..Ama G.Saray sevgisini hiç bir şahıs ile yan yana koyamayız, çünkü biz o renkleri ve armayı ölümüne seviyoruz..

Şeref Aydın:Hagi ile sozlesme henuz feshedilmedi fakat bugun icerisinde feshedilecek. ayrica yeni teknik ekip de belli oldu. birazdan aciklayacagim.

Twitter

duzeltme: sadece teknik ekip degil yeni sportif direktorumuz de belli oldu.

Twitter

Şeref Aydın:Hagi ile sozlesme henuz feshedilmedi fakat bugun icerisinde feshedilecek. ayrica yeni teknik ekip de belli oldu. birazdan aciklayacagim.

Twitter

Twitter

Teknik ekip derken? Bülent Ünder Tugay´dan bahsediyor galiba

Bülent Tulun: "Galatasaray ortasaha göbeğine transfer edecek adam arıyor ama hiç gerek yok. o bölgede Mustafa var, Ayhan var, Barış var"

Bülent Tulun böyle birşey mi söyledi? 2 dakika önce Tweet edildi. Eğer bu şekilde düşünüyorsa..

Bülent Ünder-Tugay Kerimoğlu :Teknik Ekip

Cüneyt Tanman:Sportif Direktör

hamleleri bekliyorum.

Twitter

Twitter

+

Şeref Aydın: biraz heyecan ve tahmin yapin bakalim. yeni sportif direktorumuz eski kaptanlarimizdan. t. direktorumuz de jubilesinde fener'e gol atti :)

Bülent Tulun: "Galatasaray ortasaha göbeğine transfer edecek adam arıyor ama hiç gerek yok. o bölgede Mustafa var, Ayhan var, Barış var"

Bülent Tulun böyle birşey mi söyledi? 2 dakika önce Tweet edildi. Eğer bu şekilde düşünüyorsa..

durumu vahim..acilen muayene olmasi lazim

Geri
Üst Alt