Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi Bugün Görevinden Alınacak mı?

renkdas barnaklarindan bal damliyor daa :D

Şeref Aydın: 15:30'da isimleri aciklayacagim. heyecan tavan yapsin. ama sanirim gecici bir sureligine gelen isimler(bilhassa t. direktor). tahminler?

Ayrıca şimdi bu Tweet atıldı.

mercanex

Bülent Tulun :Hakan Balta'nın bu yıl yaptığı hatalarla kaybedilen paraları hesaplamaya hesap makinesi hafızası yetmeyebilir.

Twitter

Ekşi sözlükten..

Son dakika! Hagi ile galatasaray'ın yolları ayrıldı. Takımı bülent ünder devralacak, tugay da yardımcılığa devam edecek. seklinde tweetlere konu oluyor.

tanimaz etmezdim ama cok icten bi insallah dedim.

kaynak

cenk yapici

Büyük ihtimalle Teknik Direktör Bülent Ünder ve Yardımcısı Tugay-Sportif Direktör Cüneyt Tanman

seref aydin: biraz heyecan ve tahmin yapin bakalim. yeni sportif direktorumuz eski kaptanlarimizdan. t. direktorumuz de jubilesinde fener'e gol atti :)

15:30'da isimleri aciklayacagim. heyecan tavan yapsin. ama sanirim gecici bir sureligine gelen isimler(bilhassa t. direktor). tahminler?

twitter

Bülent Ünder-Tugay Kerimoğlu :Teknik Ekip

Cüneyt Tanman:Sportif Direktör

hamleleri bekliyorum.

Aynen. Sene sonu Cüneyt Tanman ve Bülent Ünder yollanır, Tugay sportif direktör olur. Sonra Tugay yollanır yerine Hasan/Hakan ikilisinden biri getirilir. Onlarda yollanıp Popescu gelir. O da yollanır zaten 3-4 sene kaybedeceğimiz için Kewell getirilir sportif direktörlüğe. O da yollanır Zapata falan gelir. Beklerim bunlardan.

Yalnız bu efsanelerin ve kulübe hizmetlerinde bulunmuş değerli insanları harcama konusunda şu yönetim ile 1 numarayız. Şüpheliyim.

Şeref Aydın: yeni teknik direktorumuz florya cocugu zaten. hatta tarihi zaferlerimizdeki emegi gozardi edilecek birisi degil... tahminler dogru cikiyor..

Kaptan ve Fener'e gol atan oyuncu Cüneyt Tanman olabilir mi?

Şeref Aydın: yeni teknik direktorumuz: BULENT UNDER, sportif direktorumuzse: CUNEYT TANMAN olmustur. umarim basarili olurlar.

Büğlent ünder ve Cüneyt tanman diyor

yeni teknik direktorumuz: BULENT UNDER, sportif direktorumuzse: CUNEYT TANMAN olmustur. umarim basarili olurlar.

hayirli olsun beyler !!!!!!!!

Bülent Ünder jübilesinde fb ye gol atmıştı.Hayırlı olsun.

Hamleler güzel..Gelecek sene çalıştıracak hoca belirlenip dışardan çalışmalara başlamalı..

yeni teknik direktorumuz: BULENT UNDER, sportif direktorumuzse: CUNEYT TANMAN olmustur. umarim basarili olurlar.

hayirli olsun beyler !!!!!!!!

Bir Adnan Polat klasiği hani SCOUT ekibi ne oldu.Daldan dala Adnan.

Derks alt yapıya.

Tugay alt yapıya.Derks Koordinatör.Sonra tam tersi.

Sonra Tugay yardımcı TD.Cüneyt Tanman Scout'a.

ŞİMDİ

Cüneyt Sportif,Tugay TD İKİZİ.

YARIN...

SONUÇ:Sirkülasyon,sirkülasyon,sirkulasyon,hezimet,işte klasik Anadolu zihniyeti ve Adnan Polat farkı.

Bumudur budur galiba Polat Başghan.

Çhılgınlar gibi shevindim. Başarılı olacaklarına emiNiim. Ov yeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Allah'm şhaaakaaa mı bu yhaaa? Çhook eyi isimler bhunlaerrrrrr.

Ek olarak 3 ay sonra kim gelecek onun başlığını açıp tartışmaya başlayabiliriz.

''bülent ünder'i ortamı hazırlasın diye getirdiler,arka planda fatih terim olacak,sezon sonu da fatih terim gelcek '' diye düşündüm ilk duyduğumda. benim fikrim tabiki,, yoksa tugay da yapar dı 8 maç için teknik direktörlük

Şeref Aydın: 15:30'da isimleri aciklayacagim. heyecan tavan yapsin. ama sanirim gecici bir sureligine gelen isimler(bilhassa t. direktor). tahminler?

Ayrıca şimdi bu Tweet atıldı.

mercanex

Bülent Tulun :Hakan Balta'nın bu yıl yaptığı hatalarla kaybedilen paraları hesaplamaya hesap makinesi hafızası yetmeyebilir.

Twitter

Bülent Ünder jübilesinde Fener ile oynanan maçta gol atarak. Jübilesinde gol atan ilk futbolcu oldu.. Teknik direktör o..

Tugay zaten kulüpte olduğuna göre Hakan Milletvekilliği için koşturuyor falan filan yine kulüp bünyesinde bulunun Cüneyt Tanman olur.. Doğruysa haber tabii

Bir Adnan Polat klasiği hani SCOUT ekibi ne oldu.Daldan dala Adnan.

Derks alt yapıya.

Tugay alt yapıya.Derks Koordinatör.Sonra tam tersi.

Sonra Tugay yardımcı TD.Cüneyt Tanman Scout'a.

ŞİMDİ

Cüneyt Sportif,Tugay TD İKİZİ.

YARIN...

SONUÇ:Sirkülasyon,sirkülasyon,sirkulasyon,hezimet,işte klasik Anadolu zihniyeti ve Adnan Polat farkı.

Bumudur budur galiba Polat Başghan.

polat yönetimine disaridan kimse katilmaz aga...baskana sezgin gitti, yalcindag üstlendi o görevi...peki simdi yalcindag'dan geri mi aldi sportif direktörlügü ??

nasılsa efsane çok harca harca bitmez dimi başkan :o

Geri
Üst Alt