Hagi: "Ronaldo benim gibi vuruyor"

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
hagi1-1406443574.jpg

Hagi: "Ronaldo benim gibi vuruyor"

Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo'nun topa vuruş stiliyle ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili enteresan bir iddiada bulundu. Ronaldo'nun topa vuruş stilini öven Hagi, onun da bu vuruş stilinde kendisi gibi başkalarından etkliendiğini söyledi.

Bu vuruş becerisinin ancak antrenmanda çalışarak elde edilebileceğini söyleyen Rumen futbol adamı, "Ronaldo benim gibi topa vuruyor" dedi.

Kendisinin 1982'de Brezilyalı Eder'den etkilendiğini itiraf eden Hagi, "Ronaldo aynı benim gibi vuruyor. Aynı vuruş stili Juninho ve Roberto Carlos'ta da vardı. Yoksa onun başka bir futbolcudan etkilenmediğini mi düşünüyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

haberler.com​

Niye şimdi durup dururken söyledin ki ? Gereksiz bir açıklama olmuş yakışmadı ustaya .

neresi gereksiz ya ronaldo hagiye özeniyor bariz işte xd

Ronaldo kaleye abanıyor resmen . Hagi ise teknik plase atıyor .

Yok lan. Canlı canlı izlemesemde Hagi'nin golleri hatim etmiş biri olarak Hagi'de ki vuruş unique

ronaldo arada son anda dönen falsolü sert şutlar atıyor ya hagi'nin en güzel golleride böyledir..

Valla ronaldonun öyle falsolu gol attığını hatırlamıyorum . Direk kaleye bazuka atıyor. Hagi'nin de öyle gol attığını görmedim .

Hayır vurmuyor proffesör.

Senin gibi vuran bir junhno vardı .

eski bi haberdi sanırım.

bahsettiği stil parmak uçlarının ayakla tam birleştiği noktamı neydi. baya baya göstermişti bilale anlatır gibi anlatmıştı.

topun bombeli gittiğini falan söylemişti işte.

Valla ronaldonun öyle falsolu gol attığını hatırlamıyorum . Direk kaleye bazuka atıyor. Hagi'nin de öyle gol attığını görmedim .

Ronaldo'nun tüm frikiklerinde yapmaya çalıştığı vuruş zaten bu, knuckleball ya da knuckleshot deniyor.

Hagi'nin de böyle çok gölü vardır yüksekten auta gider gibi görünüp tavana giren baya bi golü var.

Juninho zaten bu işin ustasıdır.

Sneijder'in Trabzona attığı frikik golü de buna örnek olarak eklenebilir çok zor vuruştur baya bi çalışmak gerekir zaten 10 şutun maksimum 2-3 tanesinde başarı sağlanabilecek bi şut tekniğidir.

Mesela frikikleri öyle değil .

frikiklerde o derece bir sertlikle vurmak mantıklı değil onun için büyük bir dönüş olmaz toplarda dönerek giderse ölü yaprak vuruşudur o başka onu platini yapıyordu ben sert falsölü ani yön değiştiren toplardan bahsediyorum

hagı alçak gönullu davranmış yoksa tum dunya kımın daha ıyı toplara vurdugunu bılıyor.cr7 daha ıyı futbolcu ona bır sey demem ama hagı toplara daha ıyı vurur.

Şutu kalçadan çıkarmaları benzeyebilir. Hiç gerilmeden sert şutlar atabiliyorlar.

Katiliyorum Hagi ye.

Geri
Üst Alt