Hagi vs Alex'ten Sonra, Hagi vs Quaresma

Berk Kaya

Tecrübeli Üye
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz tartışma bugün itibariyle beşiktaşlı arkadaşım tarafından başlatılmıştır.Kendisi utanmadan quaresma denen bencil,artist herifin Büyük Usta Hagi den daha büyük bir futbolcu olduğunu iddia etmektedir.Kendisine Hagi nin büyüklüklerini anlatmamıza rağmen bize hala sol ayağını kullanmayı beceremeyen,en iyi yapabildiği şey trivela olan,onda da her vuruşu auta giden quaresmayı savunmakta ısrar etti.kendisine acıyorum ve iyi ki Galatasaraylıyım diyorum.İnsan ezik olur da bu kadar da olmaz ki.Fenerlilerin saçma sapan hagi vs alex tartışması yetmezmiş gibi bir de başımıza bunlar çıktı bakalım daha neler görücez.

Cevap: Hagi vs Alex'ten Sonra,Hagi vs Quaresma

bence konu kapanmamak üzere kapatılsın arkadaşınıda ibreti alem için taksimde sergilensin

Arkadaşlarımla anılarımı anlatmaya başlayayım mı?

Hagi ile bunlar kıyasanmaz.

Ama Quaresmayı izlemek insana zevk veriyor..

Arkadaşlığını kes.

Bugün de benim fenerli arkadaşım dün akşam gollük vuruşunuz yok,caner'in penaltısı verilmedi,golleriniz şansa diyordu. :asd:

Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz tartışma bugün itibariyle beşiktaşlı arkadaşım tarafından başlatılmıştır.Kendisi utanmadan quaresma denen bencil,artist herifin Büyük Usta Hagi den daha büyük bir futbolcu olduğunu iddia etmektedir.Kendisine Hagi nin büyüklüklerini anlatmamıza rağmen bize hala sol ayağını kullanmayı beceremeyen,en iyi yapabildiği şey trivela olan,onda da her vuruşu auta giden quaresmayı savunmakta ısrar etti.kendisine acıyorum ve iyi ki Galatasaraylıyım diyorum.İnsan ezik olur da bu kadar da olmaz ki.Fenerlilerin saçma sapan hagi vs alex tartışması yetmezmiş gibi bir de başımıza bunlar çıktı bakalım daha neler görücez.

arkadaşın da seninle aynı yaşsa hagiyi hatırlamaması normal...

Cevap: Hagi vs Alex'ten Sonra, Hagi vs Quaresma

yok artık Ali Sami Yen

Alex + Kü7 = Hagi

arkadaşın da seninle aynı yaşsa hagiyi hatırlamaması normal...

Evet aynı yaştayız ama Hagi gibi birini hatırlamamak olmaz ya resmen ezikliktir bu.zavallı adamlar savuncakları bir futbolcu arıyorlar işte napsınlar.

Öyle 3 5 maçla Hagi olunmaz.

Quaresma önce Alex'in 4 de 1 i etsin sonra Hagi ile kıyaslasınlar

Querasma vs Junior Hagi daha mantıklı olurdu

O arkadaşla ilişkini kes

Herkesi Hagi ile kıyaslamasalar ölürler.

Çok saçma bi karşılaştırma olmuş kafadan, Hagi kadar başlarına taş düşsün bu karşılaştırmaları çıkaranların ( sözüm meclisten dışarı)

Geri
Üst Alt