Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?

Cevap: Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?

Dünyanın en iyi sol kanadı oynadı (KEWELL)

Dünyanın en iyi PLAYMAKERi oynadı (HAGİ)

En iyi sağ kanadı oynadı (RİBERY)

En iyi bitirici oynadı van bastenden sonra(JARDEL)

Gelmiş geçmiş en iyi yabancı : HAGI

Hagi'den önce gelmiş en iyi yabancı : PREKAZI

Hagi döneminde takıma katılmış en iyi yabancı : JARDEL

Hagi'den sonra gelmiş en iyi yabancı : SONG

bence..

bence Elano çunku o dunya yildizi herkes onu taniyor

Tartışmasız Kewell diyenleri de anlamıyorum. Tamam çok iyi maçlar çıkarttı. İyi oynamasa bile hal ve tavırlarıyla herkesin sempatisini kazandı ama sahada varlık gösteremediği maçlar da oldu Kewell'ın. Ayrıca sezon başında burada kadrolar yazarken herkes Kewell'ı yedek bırakıyordu. Arda-Keita-Baros hücum hattı yazılıyordu ve ilk haftalarda oyuna sonradan giriyordu Kewell. Hatta devre arasında gönderilmesi de an meselesiydi son anda Nonda gönderildi. Tüm bunları düşünürsek en iyi yabancının Kewell olduğunu söylemek pek doğru gelmiyor bana..

Tartışmasız Kewell diyenleri de anlamıyorum. Tamam çok iyi maçlar çıkarttı. İyi oynamasa bile hal ve tavırlarıyla herkesin sempatisini kazandı ama sahada varlık gösteremediği maçlar da oldu Kewell'ın. Ayrıca sezon başında burada kadrolar yazarken herkes Kewell'ı yedek bırakıyordu. Arda-Keita-Baros hücum hattı yazılıyordu ve ilk haftalarda oyuna sonradan giriyordu Kewell. Hatta devre arasında gönderilmesi de an meselesiydi son anda Nonda gönderildi. Tüm bunları düşünürsek en iyi yabancının Kewell olduğunu söylemek pek doğru gelmiyor bana..

Kötü maçlar çıkarması kötü olduğu anlamına gelmez. Kewell futbolunun yanında; biraz duruş, biraz karizma, biraz profesyonel, biraz da idoldür. Bir oyuncunun efsane olması için istatistiklerinin Alex ya da Hagi gibi tavan yapması da gerekmiyor. Kewell iki sezondur bu takımda ve istatistik olarakta takıma çok şey kattı. Gittikten sonra unutulmayacağı kesin. Efsane olarak yazdığın Song 4 yıl bu formayı terletti ve camianın ekmeğini yedi ama gidişinin nasıl olduğunu da biliyoruz.

Kötü maçlar çıkarması kötü olduğu anlamına gelmez. Kewell futbolunun yanında; biraz duruş, biraz karizma, biraz profesyonel, biraz da idoldür. Bir oyuncunun efsane olması için istatistiklerinin Alex ya da Hagi gibi tavan yapması da gerekmiyor. Kewell iki sezondur bu takımda ve istatistik olarakta takıma çok şey kattı. Gittikten sonra unutulmayacağı kesin. Efsane olarak yazdığın Song 4 yıl bu formayı terletti ve camianın ekmeğini yedi ama gidişinin nasıl olduğunu da biliyoruz.

Konu efsane kimdir konusu değil ki en iyi yabancı sorulmuş yani performans değerlendirmesi söz konusu sanırım. 4 yıl boyunca Song sürekli vasatın üstünde kalmıştır son sezonu hariç kötü maçı da yoktur. Hatta bazen insan üstü oynamıştır. Kewell'ı mı daha çok seviyorsun Song mu desen belki Kewell diyebilirim ama yaptığı katkı olarak Song'un katkısı daha fazlaydı bana göre.Yani en azından tartışılmaz Kewell'dır demek hatadır. Çünkü pek çok futbolcu sayılabilir. Mondragon, Ribery, Baros vs. Kewell en iyidir diyenlere saygım var ama tartışmasız Kewell diyenlerle sabaha kadar tartışırım..

Konu efsane kimdir konusu değil ki en iyi yabancı sorulmuş yani performans değerlendirmesi söz konusu sanırım. 4 yıl boyunca Song sürekli vasatın üstünde kalmıştır son sezonu hariç kötü maçı da yoktur. Hatta bazen insan üstü oynamıştır. Kewell'ı mı daha çok seviyorsun Song mu desen belki Kewell diyebilirim ama yaptığı katkı olarak Song'un katkısı daha fazlaydı bana göre.Yani en azından tartışılmaz Kewell'dır demek hatadır. Çünkü pek çok futbolcu sayılabilir. Mondragon, Ribery, Baros vs. Kewell en iyidir diyenlere saygım var ama tartışmasız Kewell diyenlerle sabaha kadar tartışırım..

Sen de haklısın, konunun tam olarak neyi sorduğu belli değil. En yeteneklisi kim diye sorsan, Ribery, Keita, Felipe, Kewell dersin. En karakterlisi kim dersen, Kewell, Song dersin. En yararlısı kim dersen Baros, Lincoln dersin. Dersinde dersin yani...

Ama Kewell Hagi'den sonra en profesyonel, en karakterli, en zeki, en yeteneklilerden ve en iyi sol ayaklarındandır Galatasaray'ın. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Şu videonun 1.02 sindeki çalımı dünyanın hiç bir liginde yemezler. Keita her yerde istediği çalımı atıyor, o ayrı, topçumuza hiç lafım yok ama sinir oluyorum bunları görünce. Adam kendi kendini attı Keita'nın önünden. Karşımıza doğru dürüst rakipler çıkmadıkça ligde, kimi alırsak alalım, kimi yetiştirirsek yetiştirelim karşımıza adam gibi rakip geldiğinde sırf antrenmanlı olmadığımız için, bizden kötü olsa da kaybetme olasılığımız daha fazla olucak.

İşin kötüsü bu yetenek eksikliği değil. Eğitim eksikliği. Adam rakibi hangi pozisyonda karşılayacağını bilmiyor. Gel benim belimi kır duruşuyla bekliyor adamı. Kızıyorum. Yazık çünkü...

Yanlış cevap,Dünya'da çok az oyuncu bu hareketi dener ve başarılı olur.Her rakip çalım yer bunu unutmamak gerek,esas sihir çalımı atacak olanda oda Keita'da fazlasıyla var.Atletico maçında kafasını sağa çevirdi 2 Atleticolu o tarafa yönelirken ayağıyla topu ters tarafa çekti karşısında Çek Milli Takımının oyuncusu ve İspanyol oyuncu oluyor hocam yetenekli adam kralına bile papucu ters giydirir.

Lucas Neill bu ünvanı alacak gibi.

Jardel, Ribery, Capone, Baros.

Mario Jardel...

Kewell-Baros hem ikiside çok iyi hemde taraftarın gönlünde taht kurmuş durumdalar

Geri
Üst Alt