Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?

İcardi bu takımla bir şampiyonlar ligi çeyrek finali görmediği sürece sneijderin falan yanına yazılamaz. Sneijder 4 yıldız dönemi neredeyse tek başına şaka değil öyle bir performans sergiledi ki tek başına yıldız taktı. Sneijder büyük maçlarda ghostlamıyordu avrupa karnesi iyiydi. Mesala sneijder bugun tottenham maçında oynasa ulan sneijderimiz var kazanırız diye içimizden geçirirdik icardi o hissi veriyor mu hiç birinize bizde icardi var diyor musunuz ben sadece derbilerde ve lig maçlarında diyorum bunu.

Portekizli Tarık Mengüç Abel Xavier ve hayallerimin erkeği, gol yediren hataların efendisi Frank de Boer...

Muslera kupa ve uzun yıllar faktöründen
İcardi saha içi/dışı başarı ve ülkede yarattığı etki faktöründen
Sneijder ise yaş itibariyle o dönem ligimize gelmesi imkansız bir isim olması faktöründen bu listte kapışır

Ben hem duygusal bakacağım, hem kupa sayısına bakacağım, hem de kulüple bütünleşen iyi bir kalecinin zor bulunduğunu düşünerek 14 yılı devirmiş kalecimiz Muslera derim. (Akşam başlığına uğramam umarım)

2. sıraya da İcardi koyarım.

OP soruyu 2010'da sormus. Ben de cevabimi o gune kadar ki ve sonrasi diye ayirmak isterim.

Ayriyetten her ne kadar Hagi ile Avrupa'da kupa kazanmis isek te onun yaninda Taffatel, Popescu gibi yabancilar ve o donemin en iyi yerli topculari da vardi. Dort sene ustuste calismis Terim gibi kariyeri yukselmekte olan bir de TD vardi. Dolayisiyla ille de Hagi en iyi yabancimizdi diyemem. Benim icin hala serefsiz portekizlinin teki yuzunden Avrupa'da finale cikmamizin engellendigi sene takimin kalesini koruyan Simovic ve Prekazi, Hagi'den daha ondedir.

Soruyu da bu sekilde degerl3ndirip 2010'dan sonrasina bakacak olursam cevabim Muslera ondan sonra da Sneijder'dir.

Diger unutulmaz isimler olarak ta Turkiye'nin ilk yabanci gol krali Hodzic, Kovacevic, Falco, Stumpf, Kewell, Sneijder ve bugunku kadroda bulunan bir iki oyuncuyu sayabilirim.

muslera

sneijder

prekazi

melo

popescu

icardi

d. sanchez

şimdi soruyu doğru anlamak lazım , hagi'den sonra takımımıza gelmiş en iyi yabancı oyuncu sneijder'dir.Hagi'den sonra en çok katkı veren transfer sorusu olsa muslera falan diyenlere hak verirdim. Hagi'den sonra bu takıma gelen kariyer / dünya çapında oyuncu olması vs bütün kriterler ile sorunun cevabı Sneijder'dir.

Geri
Üst Alt