Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Malesef iyi bir hoca olamadı,ama keşke başarılı olabilse.Herşeyden önce tek sorumlu yönetimdir,Adnanlar gitmediği sürece başarı sadece hayaldir

gs-taraftarinin-hagi-sevgisi-339827.jpg

Anti-Hagici arkadaslar. Nasilsiniz bugun?

Bi defa Hagi iyi kadro çıkarmış dedik oha lan sahaya bi bakıyoruz. Hakan Baltaya yardımcı olmasın için Stancuyu görevlendirmiş. Yetmedi Yektayı harcadı orda. Ulan bu Balta daha kaçtane adam yiyecek?

Birde hangi ileri zekalı elindeki ortasaha oyuncusunu defansta oynatıp, elindeki defans oyuncusunu ortasahaya çeker ki?

Tamam büyük futbolcuydun sağol tşk ederim ama Teknik adamlık senin altından kalkabileceğin birşey değil Hagi..

Bi defa Hagi iyi kadro çıkarmış dedik oha lan sahaya bi bakıyoruz. Hakan Baltaya yardımcı olmasın için Stancuyu görevlendirmiş. Yetmedi Yektayı harcadı orda. Ulan bu Balta daha kaçtane adam yiyecek?

Birde hangi ileri zekalı elindeki ortasaha oyuncusunu defansta oynatıp, elindeki defans oyuncusunu ortasahaya çeker ki?

Tamam büyük futbolcuydun sağol tşk ederim ama Teknik adamlık senin altından kalkabileceğin birşey değil Hagi..

Söylenicek herşeyi söylenmişsin. Katılıyorum.

Korkaklığının üstüne Hakan Balta,BAM aşkı da herşeyin üstüne tüy dikmiş oldu.

Stoper Neill'i ön liberoda, Ön libero Cana'yı da stoperde oynatması tamamen sacmalıktı ayrıca Stancu santrafor olduğu halde baya bir orta sahaya yakın oynadı Harry Kewel da bir sol kanat/forvet olmasına rağmen sağ tarafta görev yaptı. Hazır olmayan Baros'u oyuna alması da bir hataydı umarım yine sakatlanmamıştır. Hagi'nin hamlelerini ve oyun anlayışını hatalı buluyorum.

Gelen giden Galatasarayın üzerinde fantazi yapıyor arkadaş. Neyiz lan biz?

hagi bugün bir takım td yüzünden nasıl maç kaybeder bunun en güzel örneğini verdi...ölü bir kazım en formda bir aydını top diye oynar.öle de oldu...yektanın topa dokunmadığı bir maçı goller atan bir mustafa sarpa her zaman tercih ederim...neill i nerde ve nasıl oynattı hiç bişi anlamadım.orta alan bombş kaldı sayesinde.stancu olmasa bu maç farka çok rahat giderdi...ayrıca sabriye de bi çift sözüm var : sabri futbol oynarken aklını kullanmıyosun vea kullanacak bişi bulamıyosun bu konuda hemfikiriz de bari direk gibi ne bilim odun gibi kanadında kal veya 2 metre önündeki adamlara top kaptırma da takıma zarar verme...ya da yürü git artık şu takımdan...önceden hırsı vardı artık o da yokçtakımı şeyine sallamıyo adam ya...hakan balta adamımsın ya...2. yarı dedim balta oyundan çıktı ama insua girmedi kim girdi lan diye düşünüyodum...meğer oynuyomuş...anadolu takımlarının oleyyy çektiği bir GS yaratan yönetime ve teknik ekibe saygılar....

Bugunku kadroya yapilacak ilave Hakan Balta-> out, Insua-> in

Ve gelecek maclarda da Sarp ve Aydin'i sonradan oyuna dahil etme gereksizligini gostermezse belki bizden bir sey olur. Ve Cana ve Neill'i yerinde oynatirsa.

Bursaspor'un küme düşmesinin temellerini attın. Galatasaray'ı bu ikinci çalıştırışın ve ikisinde de sonuş kocaman bir FOS!

gel Hagi, yol yakınken kendin git. sen çok iyi bir futbolcu idin ama maalesef çok kötü bir hocasın. 100 sene de bu takımın başıanda kalsan sonuç değişmeyecek.

yıllar yılı Galatasaray seyircisinde oluşan sempatini tamamen bitirtmeden, saygınlığınla git..

Galatasaray ligde daha iyi yerlere gelecektir ve kupada G.Antep'i eleyeceğiz. Ama bu Hagi'nin teknik adam olmadığı ve hiçbir zaman da olamayacağı gerçeğini değiştirmez.

kümede kalırsak şanslıyız, o kadar..

yeminle artık futboldan sogudum,macda izlemek istemiyorum, haginin,yönetimin ,futbolcularında adını duymak istemiyorum,

yetti gayri,..

Ben son 7-8 yılda

Lucescu 'ya da,

Terim 'e 'de,

Gerets 'e de,

Feldkamp 'a da,

Skibbe 'ye de,

Bülent Kaptan 'a da,

Rijkaard 'a da,

Hagi 'ye de güvenmeyen çok kişi gördüm.

Geçiniz.

Macta Stancu'nun golunden baska bir gol olmasaydi simdi burda Hagi'ye kimse laf soylemeyecekti..

Hepiniz skor taraftarisiniz!!!

Ben son 7-8 yılda

Lucescu 'ya da,

Terim 'e 'de,

Gerets 'e de,

Feldkamp 'a da,

Skibbe 'ye de,

Bülent Kaptan 'a da,

Rijkaard 'a da,

Hagi 'ye de güvenmeyen çok kişi gördüm.

Geçiniz.

Abi Hagiyi diğerlerinin arasına koymamak lazım. Ben diğer teknik direktörler için ağzımı açıp tek kelime söylemedim, çünkü hepsi işinde üstadtı. Ama Hagi farklı, daha amatör, oyunu okuyamıyor, hiçbir değişikliği şimdiye kadar işe yaramadı. Maçı çevirebilecek tek bir hamlesi olmadı. Baştan falso veriyor zaten takım. Bugün, sol açıkta Culio ile başladı, sağ açığada Yektayı aldı. Kewell, Kazım ve Stancu ile 3lü forvet oynadık nerdeyse. Hadi Stancu orta sahaya yardım ediyor, ama Kewell ve Kazım ilerde bile işlemediler. Yekta ve Culioyu ise hiç kullanamadık, geriye gelmekten hücum özelliklerini kullanamadılar. Hadi onuda anladım, Sakatlıktan yeni çıkmış Baroşu 65te oyuna alıp 3 oyuncu değişikliğini birden kullandı, bu büyük bir riskti özellikle iki ayaklı bir maçta. Hiçbir teknik direktörün almayacağı bir riskti, çünkü kalecin sakatlansa ne yapacaksın? 30 dk boyunca kaleci olarak Sarpı görebilirdik maazallah :) Oyun içerisinde çok fazla hata yaptı Hagi. Sebebi sadece tecrübesizliği ve oyunu okuyamaması, iyi niyetinden hiç şüphe etmiyorum, en sevdiğim oyunculardan biriydi ama TD olmak farklı meziyetler gerektiriyor. Stancunun yoktan var ettiği o mükemmel gol olmasa bugün fark yemek içten bile değildi ayrıca. Tek bu maç ışık gördüm takımda ama Haginin yanlış kararlarıyla devamı gelmedi ve 3-2 kaybettik.

Macta Stancu'nun golunden baska bir gol olmasaydi simdi burda Hagi'ye kimse laf soylemeyecekti..

Hepiniz skor taraftarisiniz!!!

Ne alakası var :D Adam daha oyuncularının mevkiisini bilmiyor. Kimin nerde oynadığı belli değil :D

Yorumuna dikkatini çekerim golünden başka gol olmasaydı falan diyerek skor taraflığını asıl sen yapıyorsun. Bizde içiyoruz ulan. En azından ağzımızı yüzümüzü sallamıyoruz. Hayret bişeysiniz :D

Geri
Üst Alt