Hagi'yi Şimdi Hemen Kap, 2000 Ruhu Gelsin

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Terim zaten 3-5 sene sonra baskan olacak.

TERIM: TEKNIK DIREKTOR
HAGI: OFANSIF KOORDINATOR (Sut calismalari, ofansif pres, ofansin her yonunu antrne eden calistirici)
POPESCU veya yerli bir oyuncvu. Avrupa gormus olani. sakin 'korkmaz' demeyin.: DEFANSIF KOORDINATOR
TAFO: Kaleci antrenoru
YARDIMCILAR: Davala ve Sas

ofansif ve defansif korrdinatorlerin gorevi sadece antrenorluk degil

Ofans oyunculari Hagi'nin kucuk ordekleri. Her hareketlerinden haberdar olup Terim'e bildirmek zorunda. macta ofansif eksiklikleri ve acikliklari gorup terime'e aktarmali vs vs.

Defansif oyuncularsa defansif koordinatorun mesuliyeti. onlari calistirmak, kaytaranlari terime bildirmek vs.

hagi oyuncu olarak iyiydi ama teknik adam olarak yetersiz . güzel mazimiz nefretle küfürle kararmasın

hagi oyuncu olarak iyiydi ama teknik adam olarak yetersiz . güzel mazimiz nefretle küfürle kararmasın

kov-12.gif

bu mevki antrenörü saçma bi iş bana kalırsa verim alınmaz

hagiyi altyapıya getirmeliyiz bu sezon,vitorulda yaptığı işi bizde yapsın
terimle 5 sene td olarak çalışmalıyız ve şl kupasını kovalamalıyız
bu 5 sene sonunda terim başkan olur hagide td olur ve yetiştirdiği gençleri alır takıma

bu mevki antrenörü saçma bi iş bana kalırsa verim alınmaz

hagiyi altyapıya getirmeliyiz bu sezon,vitorulda yaptığı işi bizde yapsın
terimle 5 sene td olarak çalışmalıyız ve şl kupasını kovalamalıyız
bu 5 sene sonunda terim başkan olur hagide td olur ve yetiştirdiği gençleri alır takıma

Terim Sampiyonlar liginde final kovalarken Hagi veletlerle ayak ic ayak dis sut plase calismalari yapacak
Samet
Bak cok kirici konusabilirim. Ama yapmayacam. Cunku sana yazindaki hatani gorup duzeltmen icin bir sans veriyorum.

Cok fazla NFL izlemissin

Amerikan futbolunda mantikli cunku surekli set oyunu oynaniyor

Futbolda mantikli degil surekli gecisler olan dinamik bir oyun futbol: hucum - savunma ayri degil

ofansif ve defansif korrdinatorlerin gorevi sadece antrenorluk degil

Ofans oyunculari Hagi'nin kucuk ordekleri. Her hareketlerinden haberdar olup Terim'e bildirmek zorunda. macta ofansif eksiklikleri ve acikliklari gorup terime'e aktarmali vs vs.

Defansif oyuncularsa defansif koordinatorun mesuliyeti. onlari calistirmak, kaytaranlari terime bildirmek vs.
Olsun ben destikliyorum Hagi umdemizde kalsın da nasıl olursa olsun...

Cok fazla NFL izlemissin

Amerikan futbolunda mantikli cunku surekli set oyunu oynaniyor

Futbolda mantikli degil surekli gecisler olan dinamik bir oyun futbol: hucum - savunma ayri degil

Istedigin kadar dinamik masallar anlatabilirsin sevgili Hamza kardesim

Sonucta Futbolda Defans ve Ofans denen iki kavram var.

Sen Futbolun sadece 90 dakikasini konusuyorsun. Futbol sadece senin icin 90 dakika

Oysa Futbol antrenmanlar dahilinde futbolcular icin haftalik yaklasik olarak 2160-2400 dakika arasi bir is. gunluk 5-6 saat antreman,. bazen 2-3 saat sabah 1-2 saatte aksam idmani vs. 30 kisilik takimi bir bando sefi yonetebilir mi yonetebilir. Ama mumkun degil 2-3 kisilik beyin kadar efektif olamaz. Sen diyorsun ki olur.
Senin savundugun is pastanin bir parcasina cilek veya krema koyup digerlerine hic bakmadan pasta boyle yapilir demek gibi birsey.

Ofans veya defans icin farkli antrenorlere ihtiyac duyulmaz tek bir calistirici daha iyidir tezini savunanlar bana sunun izahini yapsin.

Ozellikle NFL derken besmele cekmeyenlere soruyorum.

Bulent Korkmaz kadronun santraforlarina hagi'den daha iyi sut teknikleri ogretebilir mi?

Ofans veya defans icin farkli antrenorlere ihtiyac duyulmaz tek bir calistirici daha iyidir tezini savunanlar bana sunun izahini yapsin.

Ozellikle NFL derken besmele cekmeyenlere soruyorum.

Bulent Korkmaz kadronun santraforlarina hagi'den daha iyi sut teknikleri ogretebilir mi?

Futbolda da bir suru koc var, hepsi farkli konularda uzman

Ama koordinatorluk sacma. Hocanin isine karisilmaz. Playbook falan da hazirlanmamali. Dogasina aykiri

Geri
Üst Alt