- 18 Temmuz 2009
- 79.327
- 231.296
- 5.093
konuda emojiler vs ile ilgili bazı taleplerde bulunulduğunu gözlemledim.
tüm talepleriniz REDDEDİLDİ.
tüm talepleriniz REDDEDİLDİ.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Like vermeye devam edin hocam. bu sayede konuya yazan arkadaşlara destek olmuş oluyorsunuz.Benim gibi forum kültürünü bilmeyen biri veriyordur. Ben haha tepkisini nasıl verildiğini bilmiyorum. Beğensemde, aynı mesajı yazacak olsamda, gülsemde like veriyorumdur. Cep telefonundan giriyorum. Like +Alıntı Cevapla yazıyor. Like basıyorum genelde...
likeın maddi getirisi mi yoksa hahanın manevi hazzı mı?Like vermeye devam edin hocam. bu sayede konuya yazan arkadaşlara destek olmuş oluyorsunuz.
zaten çok bir kazancımız da olmuyor like başına 0.12 kuruş falan ancak hesabımıza yatıyor
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp diyerek cahilliğimizi örtelim. Ufak bi aydınlanma oldu.0.3 saniye basili tut ustad like kismina
wow atmadıkları sürece hiç problem değil dostum. o adi emoji hiç bir işe yaramıyorlikeın maddi getirisi mi yoksa hahanın manevi hazzı mı?
1846 kisilik blokladigi uye listesi ne halde acabaKendisi feramuzdan hazzetmez adı geçince angry atmış