Haim Revivo

Can Efe

Kırmızı Üye
thumbnail.revivo.JPG

Sadece eski Fenerli olduğunu ve takla attığını hatırlıyorum. Yorumlarınız nedir.. Hain Revivo:D

Cevap: Hayim Revivo

İlk Bursaspor maçında 4 gol atmıştı ve daha sezon sonuna kadar gol atmamıştı :D 1 sezon durup gitti diye hatırlıyorum :)

haim haim haim revivo revivo revivo haim revivo hey :D

Cevap: Haim Revivo

Sezonun ilk maçında biri frikikten olmak üzere 3-4 gol atmıştı sanırım sonra foss :D

Bursa maçında hat trick yaptı,bir daha da o sezon gol atamadı diye hatırlıyorum.Hat trick o dönemde beni bayağı heyecanlandırmıştı.Hagi'den sonra aranan 10 numara diye lanse edildi ama maalesef devamı gelmedi.Fener kampanya yapmıştı Revivo formlarını getirin yenisini götürün...

Kaliteli bir oyuncuydu ...

Kayboldu gitti. Fenev'e çok katkısı oldu.

Bursa maçı ve taklasını hatırlıyorum sadece.Çünkü başka bir faydası olmamıştı.

ilk maçında 3 attı sonra yattı....f5 den bunu almak bi hataydı ztn...geçen sene haberlerde görmüştüm...israil mafyaları takılmıştı bunun peşine amerikada yaşıomuş israile gidemiomuş...haberi tam olarak hatırlayamıorum yalnızca bunlar kalmış aklımda

Kaliteliydi eroin'den falan futbolu bırakmış.Ben öyle duydum.

Frikikten 3 gol attığını ve taklasını hatırlıyorum.Sonraki maçlarda fazla katkısı olmadı.

@ Burak

1 Tane atmamışmıydı frikikten :p

bu adam mafyalara falan karışmış hatta ülkesini terketmiş galatasaraydan önce fenerbahçede mi oynamıştı bu adam?

İlk mi ikinci mi çıktığı maçta Bursa'ya 3 gol atmıştı.Oha dedirtmişti ama .. Trrraş oldu.

İkinci golü burada.

YouTube - işte revico cimbom

Bir de Haim Fresco vardı,allah düşman başından saklasın.

Geri
Üst Alt