Hain Dursun Özbek'in Satın Aldığı Twitter Hesapları! (Güncellenecek)

Vay arkadaş neler dönmüş ya. Bu dursun iti gerçekten infial yarattı herkeste. Böyle küçük hesaplar içinde koşup sosyal medya manipülasyonu yapmaya çalışan adamdan bize başkan mı olur renktaşlar? Cumartesi gerçekten çok kritik gün. Şampiyonluk adına bu denli stres olmamıştım ben. Gerçekten korkuyorum,umarım alaşağı edilir bu herif.

Güzel şeyler oluyor. Dursun çabaladıkça yerin dibine düşüyor. Bu olayların patlaması iyi oldu. Bu saatten sonra kazanması zor.

Unutmayın beğenmediğimiz liseli tayfa adama tokadı ocak ayında attı. Dört ay sonra yeniden seçeceğine inanmıyorum. Nafile çabalar.

Dursun seçilirse iç savaş çıkar zaten hesap satın alsa ne olur,gerçek taraftar sevmiyor istemiyor adamı,transfer falan hava cıva bu artık kan davasına dönüştü adamı yolda görse dövecek arkadaşlarım var,genel kurul eğer seçerse büyük hata yapar

o değilde tüm hesaplar sus pus xd

kimse tatmin edici bi sekil savunmadı. en kötü pazarlık yapmıs serefsizler. o da suc sayırlır. ayıp bea güvenecek hesap kalmamış. neyseki gscforum var.

takip etmek için; GSCimbom (@GSCForum) | Twitter

krizi fırsata dönüştürenlerde bugün ^^

Güzel şeyler oluyor. Dursun çabaladıkça yerin dibine düşüyor. Bu olayların patlaması iyi oldu. Bu saatten sonra kazanması zor.

Unutmayın beğenmediğimiz liseli tayfa adama tokadı ocak ayında attı. Dört ay sonra yeniden seçeceğine inanmıyorum. Nafile çabalar.

Sadece Mustafa Cengiz ve dursun aday olsaydı dediğin gibi olabilirdi ama anti-dursun tayfanın oyları bölündü Ozan ve ekibi sağolsun..

burada söyleyemem
çıkarım yok

Geri
Üst Alt