Hajrovic Aleyhine FIFA’ya Başvurduk

Gülllll... güllllll.... gül anam gül..... son gülen iyi güler...

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
10000 de 0,00001 bile ihtimal vermiyorum bizim lehimize maalesef.

Nedenide çok basit, yöneticimiz kendisi açıklamışdı proların yaptığı bir hata var diye.

Geçmiş olsun yani. Drogba meselesi ile bire bir aynı sonuclanır

Kesinlikle katılıyorum olurda kazanırsakta çok bomba olur ama kazandığımız taktirde bu koşulların hepsi kabul edilmez.

Kazanacağımızı pek sanmıyorum ancak olaya bakılması lazım tam olarak ne olduğuna yani.

Ama bir kazanırsak varya bittin oğlum Hajrovic.

artik bosnalilar Galatasarayin kapisina bile girmesin, bi daha bu ulkeden adam istemiyorum.. sonra o bosnali cingeneler yalvarsin

turkiyede cok para kazandilar, misimovicten tut su hajrovice.. ulke olarak bosna cingeneleri anlasin turkiyenin kiymetini..

Bukadar adi insan gormedim, hajrovic o aldigin paralar Galatasaraydan haram olsun.. aldigim formadan 0,0000001% geliri sana gelmistir, insallah sakatlanirsin falan

kimse beddua yada hakaret ettigimi dusunmesin, cunku boyle insanlar hakediyor

bu cingeneyi savunanda cikar simdi

Harbi boşnak futbolcular tutmuyor Galatasaray da bkz. Baliç , misimoviç, Hayroviç

Aynı Drogba 'nın davaya benziyor bence kazanma ihtimalimiz yok sadec oyuncunun alacaklarını bari ödemeyelim ona razıyım.

Davayı kazanırsak bunun yerine Lavezzi'yi alalım ödesin i....e!

Normal bir şekilde sadece hakkımızı aramak için dava açsak kazanma ihtimalimiz daha yüksekti, o maddeler nedir ya :)

artik bosnalilar Galatasarayin kapisina bile girmesin, bi daha bu ulkeden adam istemiyorum.. sonra o bosnali cingeneler yalvarsin

turkiyede cok para kazandilar, misimovicten tut su hajrovice.. ulke olarak bosna cingeneleri anlasin turkiyenin kiymetini..

Bukadar adi insan gormedim, hajrovic o aldigin paralar Galatasaraydan haram olsun.. aldigim formadan 0,0000001% geliri sana gelmistir, insallah sakatlanirsin falan

kimse beddua yada hakaret ettigimi dusunmesin, cunku boyle insanlar hakediyor

bu cingeneyi savunanda cikar simdi

Irkçı.

biz kaybedersek transfer bütcemiz biter

hijarovic kaybederse kariyeri biter

:)

Walla bu ulkede siyaha siyah demek irkcilik

Cingeneye cingene demek irkcilik oluyor, bukadar kolaymi irkci kelimesini kullanmak

haaa sunuda soyleyim, cingeneleri sevmem.. niye dersen, ornekleri cok

Hajrovic yaptigi gibi, yada futboldan cikalim ve istanbulun kasimpasa ve trakya taraflarina bir git bak cingeneleri nasil insan oldugunu

Boyle bir durumun emsali var mi. Yabi klubun kazandigi. Ben duymadim hic, bise cikacagini sanmam. Kaybedersek te birilerinin kellesi gitmesi lazim

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Walla bu ulkede siyaha siyah demek irkcilik

Cingeneye cingene demek irkcilik oluyor, bukadar kolaymi irkci kelimesini kullanmak

haaa sunuda soyleyim, cingeneleri sevmem.. niye dersen, ornekleri cok

Hajrovic yaptigi gibi, yada futboldan cikalim ve istanbulun kasimpasa ve trakya taraflarina bir git bak cingeneleri nasil insan oldugunu

Irkçısın.

Bu dava birazda Hayroviç'i uzlaşmaya zorlamak amacını güdüyor olabilir , ama gerçekten çok ağır maddeler var , elimizde hukuki dayanaklar olmadan bu maddeler sadece kendimize güldürür .

beyler bu davayı kazanırsak illa tüm şartlara uyulacak diye bir olay yok

mesela adli yargıda da 1 milyon tl tazminat davası açarsın hakim 10 bin ödemene karar verir

bunda da hajro bonservisini ödese yeter bile

Çeptalk

Geri
Üst Alt